Γυναικεία Φορέματα

Αριθμός προϊόντων:48
Sizes
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Τίποτα δεν ταιριάζει σε μια γυναίκα όσο ένα σωστά τοποθετημένο φόρεμα. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της θηλυκότητας, κάτι που δίνει έμφαση στα θηλυκά σχήματα και κάνει κάθε εκπρόσωπο του ωραίου φύλου να αισθάνεται άνετα, μοντέρνα και κομψά. Τα φορέματα πρέπει να βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, γιατί μπορούν να φορεθούν ανεξάρτητα από την εποχή και την περίσταση. Είναι ένα απόλυτο must για γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ανάλαφρες και αισθησιακές σε καθημερινή βάση. Αυτό το είδος ρούχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κυρίες που προτιμούν διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Η βιομηχανία ρούχων προσφέρει μοντέλα σε στυλ boho, κομψά, ρομαντικά και ευάερα, σπορ, αλλά και σε ντίσκο ατμόσφαιρα. Ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη επιλογή, σίγουρα θα βρείτε ένα μοντέλο που θα τονίσει την προσωπικότητά σας. Θέλαμε να βρείτε αυτό το φόρεμα στο κατάστημα Bolf. Δείτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Γυναικεία φορέματα που διατίθενται στην προσφορά του καταστήματος Bolf είναι τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας. Όλα είναι κατασκευασμένα από υλικά καλής ποιότητας και η ισορροπημένη αναλογία τους τα κάνει να ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα του γυναικείου σώματος. Κάθε φόρεμα χαρακτηρίζεται από ισχυρές ραφές, γεγονός που μεταφράζεται στην ανθεκτικότητα του προϊόντος. Το ύφασμα δεν σκίζεται, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε ένα φόρεμα για πολλές εποχές. Στη διαδικασία δημιουργίας φορεμάτων, η κατάλληλη χρώση του υφάσματος ήταν επίσης πολύ σημαντική, χάρη στην οποία ακόμη και μετά από πολλαπλές πλύσεις φαίνονται ακριβώς όπως την ημέρα της αγοράς.

Θέλαμε ένα γυναικείο φόρεμα να είναι διαθέσιμο σε πολλές εκδόσεις, γι 'αυτό και παρουσιάζουμε προϊόντα σε διάφορα στυλ σε ένα μέρος. Οι καινοτομίες μας περιλαμβάνουν μοντέλα boho, τα οποία είναι κάτι για τους λάτρεις των ρούχων από αέρινα υφάσματα. Προσφέρουμε επίσης επίσημα φορέματα για δουλειά, αλλά και καθημερινές προτάσεις. Εδώ θα βρείτε φορέματα σε διάφορα μήκη, με ή χωρίς ιμάντες ώμου, με στρογγυλό, λαιμόκοψη V και άλλα. Μπορείτε σίγουρα να παραγγείλετε ρούχα από εμάς που θα σας κάνουν να νιώσετε εξαιρετικά θηλυκά!

Αυτές οι κατηγορίες προϊόντων προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για λειτουργία με ποικιλία χρωμάτων, κάτι που αποδεικνύεται πολύ καλά από τη συλλογή μας. Μπορείτε να βρείτε γυναικεία φορέματα σε καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως πράσινο, κίτρινο, μπλε ή πορτοκαλί, αλλά και αυτά με πιο υποτονικό χρώμα, όπως το μικρό μαύρο φόρεμα και μοντέλα σε καφέ, ναυτικό μπλε ή γραφίτη.

Τύποι φορεμάτων

Οι βασικοί τύποι γυναικείων φορεμάτων καθορίζονται ως προς την εφαρμογή τους, οπότε διακρίνονται τα φορέματα ημέρας, βραδιού και κοκτέιλ. Σε τι χαρακτηρίζεται το καθένα από αυτά;

Το casual γυναικείο φόρεμα είναι κυρίως άνετο. Δεν περιορίζει την κίνηση, όπως συμβαίνει με τα επίσημα φορέματα, οπότε είναι ιδανικό για καθημερινές καταστάσεις. Σε αυτό το είδος φόρεμα, μπορείτε να πάτε στη δουλειά (αν δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας στην εταιρεία) ή να κάνετε μια βόλτα ή μια συνάντηση με φίλους. Φυσικά, τα φορέματα ημέρας διατίθενται σε διάφορα μήκη. Εάν αποφασίσετε να φορέσετε αυτόν τον τύπο στο γραφείο, επιλέξτε το μοντέλο με το στρίφωμα να τελειώνει πίσω από το γόνατο. Εκτός εργασίας, τόσο η mini όσο και η maxi έκδοση θα λειτουργήσουν καλά.

Τα φορέματα για γυναίκες σε βραδινό στιλ έχουν έναν σαφώς καθορισμένο σκοπό: φοριούνται σε διάφορους τύπους μπάλες, εορταστικές τελετές, αλλά φοριούνται επίσης σε γάμους ή πάρτι Πρωτοχρονιάς. Το χαρακτηριστικό τους είναι η υψηλή ποιότητα, η οποία εκδηλώνεται κυρίως στη χρήση ακριβών, αποκλειστικών υλικών. Έτσι, το σατέν, το βελούδο, το μετάξι ή το τούλι χρησιμοποιούνται πολύ συχνά. Αυτός ο τύπος ρούχων χαρακτηρίζεται επίσης από πλούσιες διακοσμήσεις με τη μορφή κορδονιών, πούλιων και κρυστάλλων.

Τα κοκτέιλ φορέματα, τα οποία είναι μια πιο σύντομη έκδοση βραδινών μοντέλων, είναι εξαιρετικά μοντέρνα μεταξύ των κυριών. Συνήθως προσαρμόζονται στο σώμα και δεν είναι τόσο γενναιόδωρα διακοσμημένα, επομένως είναι ιδανικά για περιστάσεις όπως ραντεβού, έξοδο σε ένα κομψό εστιατόριο ή θέατρο. Στις γυναίκες αρέσει επίσης να τα φορούν σε γάμους και σημαντικές οικογενειακές γιορτές.

Τα ατομικά φορέματα διαφέρουν επίσης ως προς τις περικοπές και υπάρχουν πραγματικά πολλά από αυτά. Το πιο διάσημο κόψιμο είναι το μικρό μαύρο φόρεμα, το οποίο δημοσιοποιήθηκε τη δεκαετία του 1920 από τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel. Είναι ένα κοντό φόρεμα με πολύ απλό κόψιμο. Αυτός ο τύπος μοντέλου πρέπει να ταιριάζει καλά στο σώμα, χάρη στο οποίο θα τονίσει τα πλεονεκτήματα μιας γυναικείας φιγούρας. Μπορείτε να φορέσετε το μικρό μαύρο φόρεμα σε διάφορες περιστάσεις, όλα εξαρτώνται από τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε - μπορεί να αποτελέσει τη βάση τόσο για βραδινά ρούχα όσο και για πιο καθημερινά.

Τις τελευταίες σεζόν, το γυναικείο φόρεμα πουκάμισου, το οποίο αντιμετωπίζεται ως καθημερινό φόρεμα, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, διακρίνεται από το γεγονός ότι το κόψιμό του μοιάζει με ανδρικά πουκάμισα. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξοπλισμένο με γιακά και είναι δεμένο στη μέση με ζώνη ή στερεώνεται με πόρπη. Κουμπιά μονής ή διπλής σειράς είναι ραμμένα σε όλο το μήκος του φορέματος. Εάν το μοντέλο έχει μακριά μανίκια, υπάρχουν επίσης μανσέτες στα άκρα τους.

Οι πιο μοντέρνες προτάσεις για το γραφείο είναι οι πριγκίπισσες. Είναι ένα πολύ απλό φόρεμα, γι 'αυτό επιλέγεται με ανυπομονησία από κυρίες που λατρεύουν τις κλασικές λύσεις. Το μήκος σε αυτό το φόρεμα συνήθως τελειώνει ακριβώς πάνω από το γόνατο. Σε αυτό το μοντέλο με προσαρμοσμένη τομή, υπάρχουν βελάκια που δίνουν έμφαση όχι μόνο στη μέση αλλά και στο μπούστο. Το πάνω μέρος του φορέματος έχει χοντρές τιράντες. Το φόρεμα μπορεί να φορεθεί μόνο του ή να συνοδευτεί με πουκάμισο, μπλούζα ή ζακέτα.

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αυτά τα μοντέλα κοκτέιλ φορέματα χαρακτηρίζονται κυρίως από έναν ογκώδη, στρογγυλό πάτο. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την κάλυψη του υλικού ή τη χρήση πολλών στρωμάτων υφάσματος, γεγονός που καθιστά το φόρεμα πιο ογκώδες. Το επάνω μέρος, με τη σειρά του, ταιριάζει πολύ στο σώμα. Αυτός ο τύπος δεν συνιστάται για γυναίκες σε μέγεθος XL και XXL, επειδή μπορεί επιπλέον να επεκτείνει το σχήμα. Οι λεπτές γυναίκες με στενή μέση φαίνονται καλύτερα σε αυτό.

Γοργόνα ή φορέματα ψαριών είναι πολύ σφιχτά και αγκαλιάζουν το σώμα από την προτομή μέχρι τους μηρούς. Πάνω από τα γόνατα, το φόρεμα επεκτείνεται συχνότερα και σε αυτό το ύψος συνήθως ράβεται μια φριτέζα. Λόγω της κοπής του, δεν χρησιμοποιείται ως καθημερινή προσφορά, αλλά συνιστάται για σημαντικές περιστάσεις, όπως γάμους ή εορταστικές τελετές. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι μοντέλο για κάθε γυναίκα. Ειδικά οι κυρίες με φιγούρα μήλου πρέπει να αποφεύγουν αυτό το κόψιμο.

Empire είναι καλοκαιρινά φορέματα με ψηλή μέση. Κόβεται κάτω από την προτομή και το υλικό ρέει προς τα κάτω, γι 'αυτό το λόγο αυτό χρησιμοποιείται συχνότερα σε φορέματα για έγκυες γυναίκες. Είναι κατασκευασμένα από αέρινα, ελαφριά υλικά, επομένως είναι ιδανικά για ζεστές μέρες.

Κομψά φορέματα

Κομψά γυναικεία φορέματα δεν μπορούν να φορεθούν για όλες τις περιστάσεις. Ο επίσημος χαρακτήρας τους λειτουργεί μόνο σε εξαιρετικές καταστάσεις. Οι μόδες όπως πριγκίπισσα φόρεμα ή κοκτέιλ είναι μια στολή που προορίζεται για τη δουλειά, αλλά και για μια επαγγελματική συνάντηση ή για ένα κομψό εστιατόριο. Τι ξεχωρίζει αυτά τα μοντέλα από αυτά που φοριούνται καθημερινά; Πρώτα απ 'όλα, η μόδα. Τα περισσότερα από αυτά τα φορέματα ταιριάζουν πολύ στο σώμα, γι 'αυτό επιλέγονται τόσο με προθυμία από κυρίες που μπορούν να καυχηθούν για μια άψογη σιλουέτα.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μοναδικά ρούχα βασισμένα σε κομψά φορέματα, πρέπει να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ. Τα παπούτσια είναι πολύ σημαντικά σε αυτή την περίπτωση. Τα κομψά φορέματα φαίνονται καλά με ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία επίσης θα κάνουν τα πόδια σας πιο αδύνατα και λεπτά. Επίσης θυμηθείτε για τα κοσμήματα. Μια αλυσίδα με ένα μενταγιόν που τραβάει τα βλέμματα θα είναι η τέλεια διακόσμηση για το λαιμόκοψη.

Casual φορέματα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φορέσουν φορέματα. Αυτή την εποχή του χρόνου, τα κοντά γυναικεία φορέματα από αέρινα και διαπερατά από αέρα υλικά σε έντονα χρώματα είναι τέλεια. Τα casual καλοκαιρινά φορέματα χαρακτηρίζονται επίσης συνήθως από ένα ενδιαφέρον μοτίβο. Η σύγχρονη μόδα και οι τρέχουσες τάσεις δείχνουν ότι τα λουλούδια σε διάφορα μεγέθη ήταν μοντέρνα για αρκετές εποχές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κοντό φόρεμα με μικρά λουλούδια, αλλά και ένα maxi μοντέλο, με σχέδια μεγάλων, εκφραστικών λουλουδιών - θα δείχνετε φρέσκα και μοντέρνα σε καθένα από αυτά.

Σε καθημερινή βάση, φοριούνται επίσης συχνά ανοιξιάτικα φορέματα, που έχουν midi μήκος, δηλαδή τελειώνουν στο γόνατο. Σε αυτόν τον τύπο μοντέλων, οι ιμάντες ώμου συνήθως αντικαθίστανται με ένα μανίκι, το οποίο, ωστόσο, εγγυάται μεγαλύτερη θερμική άνεση κατά τη διάρκεια ενός τόσο ταχέως μεταβαλλόμενου ανοιξιάτικου καιρού. Ένα γυναικείο ανοιξιάτικο φόρεμα είναι συνήθως κατασκευασμένο από ελαφρώς πιο παχύ ύφασμα, το οποίο δίνει περισσότερη ζεστασιά από τα αέρινα υφάσματα. Αξίζει να γνωρίζετε ότι στη βάση του μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία στυλ, από αθλητικά έως πιο casual.

Μοντέρνα χρώματα φορεμάτων

Όλα τα απλά γυναικεία φορέματα, καθώς και τα πιο υπερβολικά, που αποτελούν μέρος της προσφοράς μας, διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Τα μαύρα μοντέλα είναι τα πιο δημοφιλή, επειδή αυτό το χρώμα είναι το πιο καθολικό και δίνει μεγάλες ευκαιρίες για τη δημιουργία διαφόρων στυλ. Προσφέρουμε μαύρα φορέματα τόσο σε βραδινές όσο και σε καθημερινές εκδόσεις.

Προσφέρουμε επίσης μακριά και κοντά φορέματα σε κόκκινο χρώμα. Αυτή είναι μια παραλλαγή για γυναίκες που αγαπούν τα ρούχα σε έντονα, έντονα χρώματα. Το στυλ με βάση το κόκκινο μοντέλο θα δώσει σε μια γυναίκα αυτοπεποίθηση και θα την τραβήξει την προσοχή.

Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε φορέματα σε άλλα έντονα χρώματα, όπως μπλε, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί ή μοβ. Είναι μια προσφορά για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Τα πολύχρωμα μοντέλα είναι μια μοναδική επιλογή για το καλοκαίρι, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ζωντανά, βελτιωτικά τη διάθεση και ενδιαφέροντα στυλ.

Πώς να επιλέξετε ένα φόρεμα;

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι φιγούρας μεταξύ των γυναικών είναι η κλεψύδρα, το αχλάδι και το μήλο. Μια γυναίκα με φιγούρα κλεψύδρας μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε περικοπή ενός φορέματος, οπότε τι στυλ πρέπει να αποφεύγουν άλλες ομάδες κυριών;

Εάν ο τύπος της φιγούρας σας είναι μήλο, επιλέξτε φορέματα από αέρινα υλικά με λαιμόκοψη, που θα αδυνατίσουν οπτικά την τεράστια κορυφή του σχήματος.

Εάν ο τύπος της φιγούρας σας είναι αχλάδι και ψάχνετε το τέλειο φόρεμα για εσάς, επιλέξτε μοντέλα με γυμνούς ώμους που θα αποσπούν την προσοχή από τους φαρδείς γοφούς σας. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι επίσης εκείνοι οι τύποι φορεμάτων που έχουν κόψιμο κάτω από την προτομή.

Πώς να παραγγείλετε ένα φόρεμα στο κατάστημα Bolf;

Αν σας αρέσουν τα μοντέρνα φορέματα σε καλή τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα Bolf, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μπορέσετε σύντομα να κρεμάσετε ένα από αυτά στην ντουλάπα σας. Για να κάνετε μια αγορά, επιλέξτε πρώτα το μέγεθός σας (λεπτομερείς πληροφορίες για τα μεγέθη είναι διαθέσιμες στον πίνακα μεγεθών). Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι και να πληρώσετε για την παραγγελία. Σε αυτό το στάδιο, θα φροντίσουμε για την εφαρμογή του, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να αναμένετε την αποστολή σας εντός δύο ημερών. Να θυμάστε ότι για παραγγελίες τουλάχιστον 100 PLN, η παράδοση είναι δωρεάν, γι 'αυτό σας ενθαρρύνουμε να παραγγείλετε αρκετές

pixel