Ανδρικά Γιλέκα

Αριθμός προϊόντων:104
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 2

Παρά το γεγονός ότι η ανδρική μπλούζα ήταν στη βιομηχανία ρούχων για πολλές δεκαετίες, εξακολουθεί να είναι ένα υποτιμημένο ρούχο από τους άνδρες. Το ανδρικό γιλέκο λανθασμένα εκλαμβάνεται ως μη μοντέρνο και όχι πολύ κομψό ρούχο και στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές καλαίσθητες και καθημερινές στυλιζαρίσεις στη βάση του - απλά επιλέξτε το σωστό μοντέλο! Η ανδρική μπλούζα δίνει μεγάλες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε άνετα και μοντέρνα ρούχα, και αυτό αποδεικνύεται τέλεια από τη συλλογή Bolf. Σε ένα μέρος, παρουσιάζουμε καπιτονέ γιλέκα, μοντέλα με κουκούλα, τα οποία διατηρούνται σε σπορ στυλ και τζιν μπλουζάκια που ταιριάζουν απόλυτα με το αστικό στυλ. Τα γιλέκα μας χαρακτηρίζονται όχι μόνο από μια ενδιαφέρουσα οπτική πλευρά, αλλά και από την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Το υλικό από το οποίο είναι ραμμένα τα γιλέκα είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε το γιλέκο Bolf για πολλές εποχές.

Ανδρικό γιλέκο - τύποι

Μπορεί να φαίνεται ότι οι μεμονωμένες μπλούζες είναι σχεδόν ίδιες, αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν διάφορα μοντέλα αυτού του τύπου ρούχων στην αγορά. Το ανδρικό γιλέκο είναι το πιο δημοφιλές. Αυτός ο τύπος γιλέκου χαρακτηρίζεται από παχιά, καπιτονέ γέμιση, τα πλεονεκτήματα της οποίας μπορούν να εκτιμηθούν περισσότερο την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Για τους άντρες που προτιμούν ένα σπορ στυλ ντυσίματος, προτείνουμε, εκτός από καπιτονέ γιλέκα με όρθιο γιακά, ανδρικά αθλητικά γιλέκα. Το ντεπόζιτο με κουκούλα είναι ένα τέλειο χαρακτηριστικό του στυλ σπορ, και είναι επίσης πολύ κατάλληλο για μέρες με αέρα. Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικά στιλάτα τζιν γιλέκα, τα οποία, όπως και στη δεκαετία του '90, φοριούνται συχνότερα από νεαρούς άνδρες που θέλουν να φαίνονται μοντέρνοι, αλλά και λίγο αδιάφοροι.

Ανδρικό χειμερινό γιλέκο - τι πρέπει να έχει;

Το κύριο καθήκον ενός χειμερινού γιλέκου είναι να προστατεύει το σώμα από τον άνεμο και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα ανδρικό ζιλέ με παχιά, καπιτονέ γέμιση είναι ιδανικό για αυτόν τον ρόλο. Φυσικά, λόγω της κοπής του, αυτό το είδος ρούχων δεν μπορεί να φορεθεί μόνο του. Ένα ανδρικό χειμωνιάτικο γιλέκο μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα χειμερινό μπουφάν για να προσφέρει καλύτερη θερμική άνεση ή μπορείτε να το φορέσετε όποτε θα βρεθείτε έξω για λίγο. Ιδανικό για καθαρισμό χιονιού από τον δρόμο ή για γρήγορη βόλτα με το κατοικίδιο ζώο σας.

Ανδρικές μπλούζες για την άνοιξη και το φθινόπωρο

Ανδρικό καπιτονέ γιλέκο μπορεί επίσης να φορεθεί νωρίς την άνοιξη ή το φθινόπωρο, δηλαδή κάθε φορά που η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή για να φορέσετε ένα σακάκι, αλλά πολύ χαμηλή για να αρκεστείτε μόνο σε ένα πουλόβερ ή φούτερ. Την άνοιξη και το φθινόπωρο, όταν υπάρχει πιο ζεστή μέρα, μπορείτε να επιλέξετε πιο λεπτά τζιν γιλέκα.

Με τι να φορέσεις καθημερινά ανδρικά γιλέκα;

Για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εμφάνιση με βάση ένα γιλέκο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τι να φορέσετε από κάτω. Θυμηθείτε ότι το γιλέκο συνήθως αναφέρεται σε σπορ στυλ, οπότε μην το συνδυάζετε με πουκάμισα ή μπλουζάκια πόλο. Ανδρικά αθλητικά φούτερ με ή χωρίς κουκούλα και πουκάμισα με μακριά μανίκια, δηλ. μακρύ μανίκι. Θυμηθείτε ότι κάθε ανδρική μπλούζα με τσέπες, ανεξάρτητα από τι υλικό είναι κατασκευασμένη, έχει μάλλον χαλαρή κοπή. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να εξαιρεθείτε από τα ογκώδη παντελόνια με ένα χαλαρό κόψιμο και να επιλέξετε ένα εφαρμοστό αντρικό τζιν. Το στυλ που προετοιμάζεται με αυτόν τον τρόπο θα είναι συνεπές και, κυρίως, μοντέρνο!

Πώς να παραγγείλετε ανδρικά αθλητικά γιλέκα στο κατάστημα Bolf;

Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε αν θα αγοράσετε ανδρικό μπλουζάκι - εξάλλου, κάθε άντρας λατρεύει τα λειτουργικά και μοντέρνα ρούχα. Οι ελκυστικές τιμές θα πρέπει επίσης να σας ενθαρρύνουν να ψωνίσετε στο κατάστημα Bolf - μια ανδρική μπλούζα μπορεί να είναι δική σας για λιγότερο από 50 PLN! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μέγεθός σας, να προσθέσετε το μοντέλο της επιλογής σας στο καλάθι και να μεταβείτε στην ενότητα πληρωμής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς. Παρά την ευνοϊκή τιμή των γιλέκων μας, σας ενθαρρύνουμε να πραγματοποιήσετε μεγαλύτερες παραγγελίες, διότι εάν αγοράζετε για τουλάχιστον 100 PLN, η παράδοση είναι εντελώς δωρεάν!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Τι να φορέσετε κάτω από μια ανδρική μπλούζα;

Τα ανδρικά γιλέκα, ειδικά τα καπιτονέ μοντέλα, διατηρούνται σε σπορ στιλ. Για το λόγο αυτό, φαίνονται καλύτερα παρέα με αθλητικά φούτερ και πουκάμισα με μακριά μανίκια. Τις πιο ζεστές μέρες, μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα μπλουζάκι κάτω από το γιλέκο.

Πώς να δημιουργήσετε μια μοντέρνα στολή με ένα τζιν γιλέκο;

Το τζιν γιλέκο αναφέρεται εν μέρει στο ροκ στυλ, οπότε μπορείτε να το συνδυάσετε με φθαρμένα τζιν, αθλητικά παπούτσια (αθλητικά παπούτσια ή αθλητικά παπούτσια) και ένα απλό μπλουζάκι σε μονόχρωμο χρώμα, κατά προτίμηση λευκό ή μαύρο. Αυτό το στυλ θα λειτουργήσει σίγουρα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σε μια συναυλία ή με φίλους.

Πώς να επιλέξετε παντελόνια για ένα ντεπόζιτο;

Κάθε κορυφαία δεξαμενή, λόγω του ελαφρώς σπορ χαρακτήρα της, έχει αρκετά μεγάλη κοπή. Αν δεν θέλετε να προσθέσετε μερικά κιλά, μην συνδυάσετε το γιλέκο με φαρδιά παντελόνια, ειδικά αθλητικά. Επιλέξτε στενά τζιν που θα κάνουν τα πόδια σας πιο αδύνατα. Σε ένα τέτοιο στυλ, το γιλέκο θα διευρύνει τους ώμους και η σιλουέτα σας θα φαίνεται εξαιρετικά αρρενωπή.

pixel