Ανδρικά Φούτερ Με Φερμουάρ

Αριθμός προϊόντων:99
Sizes
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 2

Πιθανότατα δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα είχε τουλάχιστον ένα αθλητικό φούτερ με φερμουάρ στην γκαρνταρόμπα του. Τα ανδρικά φούτερ είναι τόσο καθολικά που μπορούν να φορεθούν όχι μόνο στο γυμναστήριο ή στην προπόνηση. Το ανδρικό φούτερ με φερμουάρ είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Λειτουργεί καλά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού έξω από την πόλη, ενώ ψωνίζετε ή κατά τη διάρκεια μιας περιστασιακής συνάντησης με φίλους. Αν ψάχνετε για ένα άνετο αλλά και μοντέρνο φούτερ, δείτε την προσφορά του καταστήματος Bolf - εδώ θα βρείτε ένα φούτερ που δεν θα θέλετε να σταματήσετε να φοράτε!

Ανδρικές φούστες με φερμουάρ - τύποι

Στην ποικιλία του καταστήματός μας θα βρείτε ανδρικά μπλουζάκια με κουκούλα και μοντέλα με stand-up γιακά. Τα ανδρικά φούτερ χωρίς κουκούλα είναι συνήθως κατασκευασμένα από πολυεστέρα. Το υλικό κάνει το φούτερ πολύ άνετο και δεν περιορίζει την κίνηση με κανέναν τρόπο, επομένως είναι ιδανικό για προπόνηση. Τα ανδρικά φούτερ με φερμουάρ με κουκούλα είναι μοντέλα που φορούν τακτικά οι άνδρες. Αυτοί οι τύποι φούτερ είναι κυρίως κατασκευασμένοι από βαμβάκι με πρόσμειξη πολυεστέρα. Αυτό καθιστά το hoodie ιδανικό για κρύες μέρες και η κουκούλα προστατεύει επίσης το κεφάλι από τον παγετό.

Ανδρικά φούτερ με φερμουάρ - δημοφιλή χρώματα

Μπορούν τα ανδρικά αθλητικά μπλουζάκια να είναι κομψά; Φυσικά, δεν μπορείτε να φορέσετε ένα φούτερ για μια επαγγελματική συνάντηση ή ένα εορταστικό δείπνο, αλλά υπάρχει ένα μοντέλο που ξεχωρίζει από τα άλλα μπλουζάκια όσον αφορά τη χρηστικότητα. Έρχεται με ένα μαύρο φερμουάρ με κουκούλα. Το μαύρο φούτερ είναι τόσο καθολικό που θα είναι τέλειο όχι μόνο για ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και κάθε μέρα. Επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και κομψά ρούχα για αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα στολή που θα λειτουργήσει καλά σε ένα ραντεβού ή κατά τη διάρκεια συναντήσεων με φίλους. Κάθε χρόνο, τα φούτερ σε ζουμερά χρώματα κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Οι άντρες είναι πολύ πιο πρόθυμοι να πειραματιστούν με τη μόδα και αυτό μεταφράζεται σε περισσότερες πωλήσεις φούτερ σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του μπλε ή του ανοιχτού πράσινου.

Με τι να φορέσετε ένα ανδρικό φούτερ;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αθλητικό ντύσιμο, επιλέξτε ανδρικό φούτερ και ένα φαρδύ ανδρικό μπλουζάκι για ένα αθλητικό φούτερ. Σε ένα τέτοιο στυλ, μπορείτε να πάτε στην προπόνηση. Αν θέλετε να συνθέσετε ένα άνετο ντύσιμο κάθε μέρα, μπορείτε να συνδυάσετε το φούτερ με κανονικό ή στενό τζιν και να επιλέξετε ένα μπλουζάκι με ένα ενδιαφέρον print. Θυμηθείτε ότι όταν επιλέγετε ένα φούτερ σε έντονο χρώμα, τα άλλα ρούχα πρέπει να είναι σε υποτονικά χρώματα.

Πώς να παραγγείλετε ανδρικά φούτερ με φερμουάρ στο κατάστημα Bolf;

Αν αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε από ένα κατάστημα Bolf, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παραγγελία κουκουλών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Όταν αποφασίζετε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, καθορίστε τι μέγεθος χρειάζεστε (δείτε τον πίνακα μεγεθών). Αφού ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία και την προσθέσετε στο καλάθι, θα μπορείτε να ελέγξετε την τελική τιμή όλων των παραγγελθέντων προϊόντων. Θυμηθείτε ότι οι παραγγελίες άνω των 100 PLN σημαίνουν δωρεάν παράδοση!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Με τι να συνδυάσεις φούτερ με φερμουάρ σε έντονα χρώματα;

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα φούτερ σε ζουμερά χρώματα προσελκύουν την προσοχή και ως εκ τούτου είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του στυλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συνδυαστούν με ρούχα σε χαμηλά χρώματα. Για πορτοκαλί, κίτρινα ή έντονα πράσινα φούτερ, θα πρέπει να επιλέξετε σκούρα παντελόνια και μπλουζάκια σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Γιατί να επιλέξετε ένα φερμουάρ κουκούλα;

Οι κουκούλες από βαμβάκι με πρόσμειξη πολυεστέρα είναι πάνω απ 'όλα ζεστές. Προστατεύουν αποτελεσματικά το σώμα από το κρύο και η κουκούλα προστατεύει επιπλέον το κεφάλι από αυτό. Αξίζει να φτάσετε σε φούτερ με κουκούλα όταν η θερμοκρασία έξω είναι χαμηλή.

Πότε πρέπει να πάτε για ένα τυπωμένο φούτερ;

Ένα καλά επιλεγμένο φούτερ με εκτύπωση μπορεί να μοντελοποιήσει οπτικά το σχήμα. Οι άνδρες που θα ήθελαν να διευρύνουν τους ώμους τους πρέπει να πιάνουν φούτερ με εκτύπωση σε όλο το πλάτος του στήθους. Τέτοια μοντέλα φούτερ θα λειτουργήσουν επίσης καλά για άνδρες με μερικά επιπλέον εκατοστά στη μέση.

pixel