Ανδρικά T-Shirts

Αριθμός προϊόντων:603
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Περισσότερο από το μισό της ντουλάπας κάθε άντρα αποτελείται από ανδρικά μπλουζάκια. Οι κύριοι θέλουν να φορούν μπλουζάκια όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και κατά τη διάρκεια των πιο κρύων εποχών, συνδυάζοντάς τα με φούτερ ή πουλόβερ. Το γεγονός ότι τα ανδρικά μπλουζάκια είναι τόσο δημοφιλή και η ζήτηση για αυτά δεν θα μειωθεί ποτέ, σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κατάστημα Bolf.

Τα μπλουζάκια που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία διακρίνονται κυρίως από εξαιρετικής ποιότητας υλικό. Τα μπλουζάκια μας είναι ανθεκτικά, οπότε σίγουρα θα μπορείτε να τα απολαύσετε για αρκετές σεζόν. Η αντοχή και η ακρίβεια του ραψίματος δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας. Αξίζει επίσης να ρίξετε μια ματιά στην οπτική πλευρά. Ένα μεγάλο μέρος των μπλουζών είναι διακοσμημένο με μοντέρνες, χαρακτηριστικές εκτυπώσεις που αναφέρονται στις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Ελπίζουμε ότι η συλλογή μας με μπλουζάκια θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες κάθε άντρα και θα βρείτε ένα μοντέλο που θα τονίζει το ατομικό σας στυλ και χαρακτήρα. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά!

Ανδρικά μπλουζάκια - τύποι

Η βιομηχανία ένδυσης παρέχει στους άνδρες διάφορους τύπους μπλουζών, οι οποίοι μπορούν να χωριστούν ανάλογα με το σχήμα του λαιμού, αλλά και την παρουσία μανικιών. Το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι το μπλουζάκι με κοντά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη. Ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι ραμμένα, μπορούν να έχουν χαλαρή ή προσαρμογή στο σώμα.

Ένας άλλος τύπος πουκάμισων είναι μοντέλα με γιακά με λαιμόκοψη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα μπλουζάκι που πρέπει να ταιριάζει στο σώμα. Οι άνδρες που μπορούν να καυχηθούν για μια λεπτή, αθλητική φιγούρα φαίνονται καλύτερα σε αυτόν τον τύπο μπλουζών. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι αυτό το μοντέλο συνιστάται για άνδρες που θέλουν να επιδεικνύουν κοσμήματα που φοριούνται στο λαιμό.

Στη συλλογή μας, εκτός από πουκάμισα με κοντό μανίκι, θα βρείτε και μπλουζάκια. Αυτά τα μοντέλα λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι, τις ζεστές μέρες, αλλά και στο γυμναστήριο και κατά τη διάρκεια υπαίθριων σπορ. Στην περίπτωση αυτού του τύπου μπλουζών, μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια με πιο χαλαρή κοπή ή πιο εφαρμοστά - όλα εξαρτώνται από τις ατομικές σας προτιμήσεις.

Ανδρικά μπλουζάκια με ή χωρίς εκτύπωση;

Η συλλογή μας με μπλουζάκια χωρίζεται σε μοντέλα με τυπωμένα και ομοιόμορφα μπλουζάκια. Τα ανδρικά τυπωμένα μπλουζάκια έχουν πιο σπορ χαρακτήρα από τα αντίστοιχα ενός χρώματος. Λειτουργούν πολύ καλά σε καθημερινή βάση παρέα με ανδρικά τζιν και ανδρικά αθλητικά φούτερ. Όταν δημιουργείτε ένα σχέδιο βασισμένο σε ένα τυπωμένο μπλουζάκι, θυμηθείτε ότι άλλα αξεσουάρ πρέπει να είναι σε χαμηλά χρώματα, χωρίς εκτυπώσεις - μόνο με αυτόν τον τρόπο το ντύσιμο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχές.

Η ποικιλία του καταστήματος Bolf βασίζεται σε μπλουζάκια με διάφορες εκτυπώσεις. Εδώ θα βρείτε μοντέλα με εκτύπωση camo, εμβλήματα που σχετίζονται με ημερομηνίες ή αριθμούς, αλλά και με πιασάρικα συνθήματα. Ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη επιλογή, σίγουρα θα επιλέξετε ένα μπλουζάκι που θα τονίσει το στυλ σας.

Τα μπλουζάκια χωρίς εκτυπώσεις είναι, κατά μία έννοια, κομψά ανδρικά μπλουζάκια που λειτουργούν καλά σε αστικό και έξυπνο casual styling. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι τα μαύρα και γκρι μπλουζάκια, τα οποία χαρακτηρίζονται από V-λαιμόκοψη. Αυτά τα μοντέλα μπορεί να μην έχουν εντυπωσιακές εκτυπώσεις, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά καλαίσθητα στυλ με βάση αυτά.

Ανδρικό μπλουζάκι - δημοφιλή σχέδια και χρώματα

Οι άντρες λατρεύουν τα κλασικά, γι 'αυτό το πιο δημοφιλές μοντέλο είναι ένα μαύρο ανδρικό μπλουζάκι. Οι κύριοι το εκτιμούν κυρίως για την ευελιξία του. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να δημιουργήσετε ρούχα τέλεια για καθημερινή χρήση: για ψώνια, βόλτα, γυμναστήριο, αλλά και για ραντεβού - το κλειδί είναι να επιλέξετε τα σωστά αξεσουάρ. Μια εναλλακτική λύση στο κανονικό μαύρο μπλουζάκι είναι το τυπωμένο μοντέλο. Σε μαύρο φόντο, οι εκτυπώσεις σε αντίθετα χρώματα φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και η ίδια η εκτύπωση καθιστά το στυλ όχι τόσο τυπικό.

Το γεγονός ότι μπλουζάκια με εκτύπωση από εποχή σε εποχή κερδίζουν περισσότερους λάτρεις κάνει την αγορά ρούχων να εκπλήσσει με νεότερες ιδέες για εκτυπώσεις. Στην ποικιλία μας, τα πιο δημοφιλή είναι μπλουζάκια με εκτύπωση ακουστικών και επιγραφή που αναφέρεται στη μουσική. Αυτό το μοντέλο μπλουζών διατίθεται σε διάφορα χρώματα, οπότε σίγουρα θα βρείτε το αγαπημένο σας.

Ανδρική μπλούζα - για καθημερινή χρήση και εργασία

Αν θέλετε να επιλέξετε ένα μπλουζάκι κάθε μέρα, αξίζει να επιλέξετε ένα μοντέλο με μοντέρνα εκτύπωση. Όσον αφορά το στυλ για τη δουλειά, τα απλά μπλουζάκια είναι καλύτερα, ειδικά αυτά σε σκούρα χρώματα. Η επίσημη στολή θα πρέπει επομένως να βασίζεται σε μαύρα, γκρι ή μπλε μπλουζάκια.

Ανδρικά μπλουζάκια - πώς να επιλέξετε το μέγεθός τους;

Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος μπλουζών, ελέγξτε τον πίνακα μεγεθών στα δεξιά της εικόνας του προϊόντος. Οι ακριβείς διαστάσεις του μπλουζιού και οι οδηγίες μέτρησης, που αξίζει επίσης να δείτε, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε το τέλειο μοντέλο για εσάς.

Με τι να φορέσεις μοντέρνα ανδρικά μπλουζάκια;

Μπορείτε να φορέσετε ανδρικά καλοκαιρινά μπλουζάκια με κοντά παντελόνια, αλλά και με πιο μακριά παντελόνια. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια στολή για το φθινόπωρο ή το χειμώνα, επιλέξτε φούτερ (με ή χωρίς κουκούλες) ή ανδρικά πουλόβερ. Από εσάς εξαρτάται μόνο με τι θα συνδυάσετε ένα μοντέρνο μπλουζάκι και το γεγονός ότι είναι τόσο καθολικό σημαίνει ότι έχετε απεριόριστες δυνατότητες για τη δημιουργία ενδιαφέροντων, μοντέρνων στυλ.

Πώς μπορώ να παραγγείλω μπλουζάκια από το κατάστημα Bolf;

Εάν θέλετε να παραγγείλετε κομψά μπλουζάκια στο κατάστημα Bolf, επιλέξτε το μέγεθός σας πριν προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι σας. Μετά την ολοκλήρωση ολόκληρης της παραγγελίας, το καλάθι θα εμφανίζει επίσης την τιμή όλων των παραγγελθέντων προϊόντων. Να θυμάστε ότι για αγορές τουλάχιστον 100 PLN, η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Ποια μπλουζάκια δεν πρέπει να λείπουν από μια αντρική γκαρνταρόμπα;

Πρώτα απ 'όλα, αυτά που είναι τα πιο καθολικά. Κάθε άντρας πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα μαύρο, λευκό και γκρι μπλουζάκι στην γκαρνταρόμπα του. Με βάση αυτά τα μοντέλα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές μορφοποιήσεις σε διάφορα στυλ.

Πώς να δημιουργήσετε μια στολή για εργασία με ένα μπλουζάκι;

Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια στολή εργασίας βασισμένη σε ένα μπλουζάκι, επιλέξτε μοντέλα σε σκούρα χρώματα. Αν και η δουλειά σας δεν απαιτεί επαγγελματική στολή, αξίζει να γλιστρήσετε λίγο κομψότητα με σκούρο χρώμα. Επιλέξτε μαύρα, γκρι ή μπλε μπλε μπλουζάκια που ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα σας.

Πότε αξίζει να φοράς ένα πουκάμισο χωρίς μανίκια;

Το πουκάμισο χωρίς μανίκια παραπέμπει σε σπορ στυλ, οπότε αξίζει να το χρησιμοποιήσετε σε αθλητικές στυλιζαρίσεις. Ιδανικό για γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια σωματικής δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους.

pixel