Ανδρικές Φόρμες Σετ

Αριθμός προϊόντων:75
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 2

Οι ανδρικές αθλητικές φόρμες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά ρούχων τη δεκαετία του 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρχικά, ήταν ρούχα που προορίζονταν αποκλειστικά για αθλητές. Οι άνετες αθλητικές φόρμες από φανέλα δεν περιόρισαν τις κινήσεις κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Μια άλλη σημαντική στιγμή στην ιστορία αυτού του τύπου ρούχων είναι η δεκαετία του 1960, όταν ξεκίνησε η έκρηξη για υγιεινά τρόφιμα και αθλήματα. Τότε ήταν που οι βαμβακερές αθλητικές φόρμες μπήκαν στην καθημερινή μόδα. Η μόδα από το εξωτερικό ήρθε στην Πολωνία σχετικά αργά. Στη δεκαετία του 1980, τα αθλητικά κοστούμια συνδέονταν με την κουλτούρα του χιπ-χοπ, κάτι που τις έκανε διαβόητες. Ευτυχώς, η γνώμη γι 'αυτούς άλλαξε με τα χρόνια. Σήμερα, φοριούνται με ανυπομονησία όχι μόνο από άτομα που ασκούνται στο γυμναστήριο, αλλά από κάθε άντρα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

Γιατί αξίζει να φοράς μια αντρική αθλητική φόρμα;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τύπου παντελονιού είναι το γεγονός ότι οι ανδρικές βαμβακερές αθλητικές φόρμες είναι πρωτίστως άνετες. Η αντρική συλλογή αθλητικών στο κατάστημα Bolf περιλαμβάνει μόνο αθλητικές φόρμες από υλικά υψηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, οι αθλητικές φόρμες δεν περιορίζουν τις κινήσεις με κανέναν τρόπο, και επιπλέον, μπορούν να φορεθούν για αρκετές εποχές. Η αντοχή και η ανθεκτικότητα των παντελονιών που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία ισούται με τις επώνυμες ανδρικές αθλητικές φόρμες, οι οποίες είναι υπογεγραμμένες με γνωστά λογότυπα, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε αξιοπρεπή παντελόνια σε ελκυστική τιμή.

Οι μοντέρνες ανδρικές αθλητικές φόρμες αξίζουν να φορεθούν όχι μόνο λόγω της άνεσης που εγγυώνται. Ανδρικά φούτερ και μπλούζες μπορούν να φορεθούν με επιτυχία κάθε μέρα και μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα στυλ με βάση αυτά. Η αγορά ρούχων προσφέρει απλές γκρι αθλητικές φόρμες, αλλά και μοντέλα σε διάφορα χρώματα και με διάφορες διακοσμήσεις. Μια τόσο μεγάλη ποικιλία σας επιτρέπει να συνδυάσετε αθλητικές φόρμες με διαφορετικούς τύπους ρούχων. Στο παράδειγμα των αθλητικών κοστουμιών, μπορείτε να δείτε πώς εξελίσσεται η μόδα. Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, κανείς δεν θα είχε σκεφτεί να συνδυάσει μια φόρμα με ένα αθλητικό μπουφάν και αθλητικά παπούτσια, αλλά σήμερα είναι η τελευταία μόδα!

Ανδρικές αθλητικές φόρμες - τύποι

Μπορεί να φαίνεται ότι οι ανδρικές αθλητικές φόρμες είναι απλά συνηθισμένα, γκρι ανδρικά αθλητικά παντελόνια. Λοιπόν, το ανδρικό κατάστημα αθλητικών μας δείχνει ότι η φόρμα μπορεί να είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ. Η γκάμα μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων ανδρικό σετ φόρμας που αποτελείται από ένα τανκ και ένα σορτς. Αυτό το σετ χρησιμοποιείται συχνότερα από άνδρες που προπονούνται στο μπάσκετ.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε και άλλες αθλητικές αθλητικές φόρμες ανδρών. Το σετ μπορεί επίσης να αποτελείται από ένα μπλουζάκι που ταιριάζει στο σώμα με μακριά μανίκια και παντελόνι με μακριά πόδια, γεγονός που το καθιστά πολύ παρόμοιο με τα λειτουργικά εσώρουχα. Αυτός ο τύπος αθλητικής φόρμας είναι ιδανικός για γυμναστήριο.

Οι αθλητικές φόρμες που μπορούν να φορεθούν με επιτυχία σε καθημερινή βάση είναι μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Προσφέρουμε αντρικές χειμερινές φόρμες με μονωμένα πόδια, αλλά και μοντέλα τέλεια για τις πιο ζεστές εποχές. Διατίθενται αθλητικές φόρμες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, έτσι ώστε κάθε άντρας να βρει την τέλεια επιλογή για τον εαυτό του.

Με τι να φορέσεις αντρικές αθλητικές φόρμες;

Λόγω του σπορ χαρακτήρα τους, οι ανδρικές αθλητικές φόρμες φαίνονται καλύτερα παρέα με άλλα ρούχα «προπόνησης». Ως εκ τούτου, αξίζει να επιλέξετε ένα ανδρικό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, ειδικά αθλητικά παπούτσια, τα οποία είναι πολύ μοντέρνα. Τίποτα δεν εμποδίζει το να ταιριάζει η φόρμα με λιγότερο σπορ ρούχα. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι ένας συνδυασμός αθλητικής φόρμας και ενός πλεκτού ανδρικού αθλητικού μπουφάν. Η συμπλήρωση αυτής της στολής με ένα βαμβακερό καπέλο και αθλητικά παπούτσια θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα στολή σε ένα ελαφρώς αδιάφορο, αστικό στιλ.

Πώς να παραγγείλετε μια μοντέρνα ανδρική αθλητική φόρμα από το κατάστημα Bolf;

Αφού επιλέξετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος (ο πίνακας μεγεθών δίπλα στη φωτογραφία του προϊόντος θα σας βοηθήσει). Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή καλαθιού, θα δείτε το συνολικό κόστος της παραγγελίας. Σας ενθαρρύνουμε να παραγγείλετε πολλά προϊόντα ταυτόχρονα, επειδή για αγορές για ελάχιστο. Η παράδοση 100 PLN είναι εντελώς δωρεάν!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε μια φόρμα;

Πρώτα απ 'όλα, στο υλικό. Αν ψάχνετε για ένα σετ που παρέχει μέγιστη άνεση στη χρήση, επιλέξτε βαμβακερές αθλητικές φόρμες. Ο αριθμός των θυλάκων και ο τρόπος στερέωσης τους καθώς και η παρουσία μανσέτας στα πόδια είναι επίσης σημαντικά.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη φόρμα για το γυμναστήριο;

Το πιο άνετο ρούχο για το γυμναστήριο είναι αυτό που δεν περιορίζει την κίνηση και προσκολλάται στο σώμα. Αν ψάχνετε για φόρμα για το γυμναστήριο, επιλέξτε ένα σετ που προσαρμόζεται στη σιλουέτα σας και αποτελείται από ένα μπλουζάκι με μακριά μανίκια και ένα μακρύ παντελόνι.

Ποια χρώματα αθλητικών είναι τα πιο μοντέρνα;

Φυσικά, οι άνδρες που αναζητούν αθλητική φόρμα εξακολουθούν να επιλέγουν γκρι μοντέλα πιο συχνά, αλλά και άλλα χρώματα γίνονται επίσης όλο και πιο δημοφιλή. Οι άνδρες αποφασίζουν πολύ συχνά για μαύρες, μπλε και ακόμη και κόκκινες αθλητικές φόρμες.

pixel