Γυναικείες βερμούδες

Αριθμός προϊόντων:22
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Τύπος Προϊόντος

Τα γυναικεία σορτς δεν συνδέονται πλέον μόνο με αθλητικά ρούχα, κάτι που δείχνει πολύ καλά τη γκάμα του καταστήματός μας, που περιλαμβάνει σορτς άσκησης, αλλά και κομψά μοντέλα. Ανάμεσα στα σορτς της μάρκας μας θα βρείτε σφιχτά που αδυνατίζουν τέλεια τα πόδια σας, αλλά και πιο χαλαρά στυλ που σας δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Τα σορτς μας χαρακτηρίζονται κυρίως από υλικό καλής ποιότητας. Τα προϊόντα δεν είναι μόνο κατασκευασμένα με ακρίβεια, αλλά διακρίνονται επίσης από ένα ενδιαφέρον σχέδιο. Δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει το κατάστημά μας!

Τύποι γυναικείων σορτς

Τα μοντέρνα γυναικεία σορτς διαφέρουν κυρίως στο κόψιμο. Στην προσφορά μας θα βρείτε σφιχτό, ψηλόμεσο σορτσάκι που ταιριάζει απαλά πάνω στο σώμα. Η τέλεια εφαρμογή κάνει αυτά τα μοντέλα να τονίζουν τέλεια τα θηλυκά σχήματα, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλή άνεση στη χρήση. Αυτοί οι τύποι προϊόντων θα αποδειχθούν σε πολλές περιπτώσεις. Συνδυάζοντάς τα με αθλητικά παπούτσια και γυναικεία μπλούζα, θα δημιουργείτε κάθε μέρα μια ιδανική στολή - μπορείτε να κάνετε ψώνια ή να περπατήσετε σε αυτό. Αν επιλέξετε μαύρα γυναικεία σορτς και τα συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια κομψή μπλούζα, θα πάρετε ένα υπέροχο σετ για δουλειά και μια επαγγελματική συνάντηση.

Τα γυναικεία καλοκαιρινά σορτς, τα οποία διακρίνονται από ένα μακρύτερο πόδι, είναι παρόμοια στο στυλ. Αυτά τα μοντέλα ταιριάζουν επίσης τέλεια στο σώμα και δίνουν ένα τεράστιο πεδίο για τη δημιουργία διαφόρων τύπων στυλ.

Η συλλογή που παρουσιάζεται σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνει επίσης σορτς μέχρι το γόνατο με πιο χαλαρό κόψιμο. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του τύπου προϊόντων είναι οι λωρίδες με τις οποίες είναι διακοσμημένα τα πόδια - αυτό τους δίνει ένα σπορ στιλ. Αυτός ο τύπος σορτς είναι ιδιαίτερα καλός για σωματική δραστηριότητα στο γυμναστήριο, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Υλικό υψηλής ποιότητας επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ακόμη και κατά τις πιο απαιτητικές ασκήσεις. Τα μοντέλα με φαρδύτερα πόδια σας δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Δεν πρέπει όλα τα αθλητικά σορτς να είναι κοντά. Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέλα με πόδια που τελειώνουν ακριβώς πίσω από το γόνατο και τα οποία είναι επίσης διακοσμημένα με ρίγα στα πλάγια. Υπάρχει ένα κορδόνι περίσφιξης στη μέση, χάρη στο οποίο κάθε γυναίκα θα μπορεί να προσαρμόσει την περιφέρεια της στο σχήμα της. Για ποιες περιπτώσεις πρέπει να φοράτε αυτό το σορτσάκι; Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, έτσι και αυτό διατηρείται σε σπορ στυλ, επομένως θα λειτουργεί καλά στο γυμναστήριο και κατά τη διάρκεια υπαίθριων σπορ. Οι γυναίκες τα φορούν συχνά στο σπίτι γιατί είναι πολύ άνετα.

Μοντέρνα χρώματα γυναικείων σορτς

Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να περιοριστούν σε ένα σορτς, γι 'αυτό στην προσφορά μας παρουσιάζουμε γυναικεία σορτς σε διάφορα χρώματα. Τα πιο δημοφιλή είναι τα μοντέρνα, στενά προσαρμοσμένα κοψίματα σε μαύρο χρώμα. Το μαύρο, ως το πιο καθολικό χρώμα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διάφορους τύπους στυλ, από σπορ έως κομψές.

Το λευκό μοντέλο σορτς είναι μια καλή πρόταση για το καλοκαίρι, όταν οι γυναίκες επιλέγουν τις περισσότερες φορές ρούχα σε έντονα χρώματα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπλε λινό ντεπόζιτο και παπούτσια με σφήνα - μια πολύ κοριτσίστικη και στιλάτη εμφάνιση για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Το μπλε μοντέλο σορτς είναι μια άλλη πρόταση για τις γυναίκες που θέλουν να ντύνονται σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υφασμάτινα σορτς ή μοντέλα τζιν. Φυσικά, τα τζιν σορτς δεν πρέπει να φοριούνται στο γυμναστήριο, αλλά θα είναι τέλεια για καθημερινή χρήση: στη δουλειά (εάν η εταιρεία δεν έχει κωδικό ένδυσης), στο πανεπιστήμιο ή στο σχολείο.

Αν σας αρέσει να ντύνεστε τολμηρά και εστιάζετε σε έντονα χρώματα στο στυλ, σας προσφέρουμε πολύ κοντά γυναικεία σορτς σε πραγματικά δυναμικές αποχρώσεις. Το ροζ ή κίτρινο χρώμα του σορτς σίγουρα θα εμπλουτίσει περισσότερες από μία ντουλάπες και χάρη σε αυτά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τρελά καλοκαιρινά σύνολα.

Με τι να φορέσεις γυναικεία σορτς;

Γυναικεία σορτς με στενά πόδια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε στιλ πιο κομψά, αλλά και σπορ, όλα εξαρτώνται από τα ρούχα με τα οποία τα συνδυάζετε. Αυτό το καθιστά απόλυτο must-have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να τα φορέσετε με κομψές γυναικείες μπλούζες και ψηλοτάκουνα ή μπαλαρίνες - με αυτόν τον τρόπο έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό ντύσιμο που θα είναι πολύ θηλυκό και στιλάτο. Για αυτόν τον τύπο σορτς, αξίζει επίσης να επιλέξετε ένα αθλητικό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, χάρη στα οποία θα δημιουργήσετε ένα σύνολο στο οποίο θα αισθάνεστε άνετα και μοντέρνα.

Τα κοντά γυναικεία σορτς των Βερμούδων είναι μια πρόταση μόνο για γυναίκες που προτιμούν ένα σπορ στυλ ντυσίματος και για τις λάτρεις των ασκήσεων στο γυμναστήριο. Αυτά τα κοντά παντελόνια των γυναικών, λόγω του ότι έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος ποδιού, επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων, καθιστώντας τα κατάλληλα για σωματική δραστηριότητα. Φαίνονται καλύτερα στην παρέα με τοποθετημένα τοπ και πιο φαρδιά μπλουζάκια. Φυσικά, αυτό το σπορ ντύσιμο συμπληρώνεται με αθλητικά παπούτσια.

Πώς να παραγγείλετε γυναικεία σορτς στο κατάστημα Bolf;

Αν σας αρέσουν τα γυναικεία κοντά παντελόνια που διατίθενται στο κατάστημα Bolf, επιλέξτε το μέγεθός σας (πληροφορίες για τις διαστάσεις μπορείτε να βρείτε στον πίνακα μεγεθών) και προσθέστε το προϊόν στο καλάθι σας. Το καλάθι θα περιέχει την τιμή κάθε παραγγελθέντος προϊόντος. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα προχωρήσουμε στην επεξεργασία της παραγγελίας, η οποία διαρκεί το πολύ 24 ώρες. Θα πρέπει να λάβετε το πακέτο εντός των επόμενων δύο ημερών.

pixel