Ανδρικά Μπουφάν Παρκά

Αριθμός προϊόντων:57
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Το ανδρικό πάρκο είναι ένα σακάκι που οι άνδρες φορούν συχνότερα την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα λόγω της εκτεταμένης μέσης του, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί την άνοιξη (απλώς επιλέξτε ένα μοντέλο χωρίς χοντρή επένδυση). Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του τύπου σακάκι είναι το γέμισμα από δέρμα προβάτου, μια γεμάτη, ευρύχωρη κουκούλα και γούνα στην περιφέρεια του. Τα χειμερινά πάρκα και μοντέλα για την άνοιξη / το φθινόπωρο ήταν το χτύπημα των τελευταίων σεζόν, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κατάστημα Bolf. Η συλλογή μας περιλαμβάνει μπουφάν σε διάφορα χρώματα και κάθε μοντέλο που παρουσιάζεται εδώ είναι ραμμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαστε λοιπόν σίγουροι ότι τα μπουφάν που προσφέρουμε θα ικανοποιήσουν κάθε άντρα. Γνωρίστε την προσφορά μας!

Ανδρικό πάρκο - τύποι

Τα αντρικά πάρκα, παρά τις γενικές παραδοχές, μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους. Στο κατάστημα Bolf, μπορείτε να βρείτε μπουφάν parka με ίσια κοπή ή ακόμη και με επένδυση από δέρμα προβάτου - αυτά είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτού του τύπου μπουφάν. Προσφέρουμε επίσης μπουφάν parka με ή χωρίς κουκούλα με γούνα. Τα μεμονωμένα μοντέλα διαφέρουν επίσης στη μέθοδο στερέωσης: έχουμε μοντέλα στερεωμένα μόνο με φερμουάρ, αλλά και μπουφάν στα οποία το φερμουάρ είναι κρυμμένο κάτω από μια υφασμάτινη γλωττίδα στερεωμένη με κουμπιά. Ο αριθμός των τσεπών είναι επίσης διαφορετικός - όσο λιγότερες από αυτές, τόσο πιο κομψά φαίνονται τα σακάκια, αλλά από την άλλη πλευρά, ένας μεγάλος αριθμός τσέπες σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε περισσότερα μικρά αντικείμενα.

Αντρικά πάρκα για άνοιξη και φθινόπωρο

Ανδρικό μπουφάν parka άνοιξη, δεν είναι εξοπλισμένο με παλτό από δέρμα προβάτου ή παχιά γέμιση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την άνοιξη. Τα φθινοπωρινά μπουφάν του πάρκου είναι πιο συχνά γεμάτα με δέρμα προβάτου και κουκούλα επενδεδυμένη με αυτό. Η παχύτερη επένδυση εξασφαλίζει ότι το μπουφάν προστατεύει το σώμα πολύ καλά από τους κρύους και φθινοπωρινούς ανέμους.

Χειμερινό μπουφάν parka - σε τι χαρακτηρίζεται;

Ένα ανδρικό χειμερινό πάρκο πρέπει να προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από τις χαμηλές θερμοκρασίες έξω και το χιόνι, οπότε θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά με αδιάβροχες ιδιότητες. Στη συλλογή μας θα βρείτε μπουφάν στα οποία το νάιλον εξωτερικό στρώμα προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από την υγρασία.

Ανδρικά μπουφάν parkas - τα πιο δημοφιλή χρώματα

Ανεξάρτητα από την εποχή, κάθε άντρας που ενδιαφέρεται ελαφρώς για τη μόδα θέλει να φαίνεται μοντέρνος και κομψός. Έχοντας αυτό κατά νου, σε ένα μέρος παρουσιάζουμε μπουφάν πάρκ από φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας σε διάφορα χρώματα. Στους περισσότερους άντρες αρέσουν τα κλασικά, γι 'αυτό η επιλογή τις περισσότερες φορές πέφτει στο μαύρο μπουφάν parka, το οποίο είναι το πιο καθολικό. Παρά τη δημοτικότητα των μαύρων εξωτερικών ενδυμάτων, το σακάκι χακί παρκά παραγγέλνεται όλο και πιο συχνά, το οποίο είναι ένα χτύπημα των τελευταίων σεζόν! Το σακάκι σε χρώμα καμήλας και τα μοντέλα του μπλε γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε ένα σακάκι σε μια τόσο μεγάλη επιλογή που θα σας κάνει να νιώσετε μοντέρνα και κομψά.

Με τι να φορέσετε τα αντρικά χειμερινά και φθινοπωρινά πάρκα;

Το ανδρικό χειμερινό πάρκο καθώς και τα μοντέλα της άνοιξης και του φθινοπώρου φαίνονται καλύτερα με το αντίστοιχο ανδρικό παντελόνι. Λόγω του ελαφρώς σπορ χαρακτήρα τους, μπορούν να συνδυαστούν με αθλητικά πάνινα παπούτσια. Αυτός ο τύπος στυλ δεν πρέπει να είναι πλήρης χωρίς μοντέρνα αξεσουάρ. Συνδυάστε το σακάκι με ένα κομψό πλεκτό καπέλο, πιο ζεστό λαιμό και ζεστά γάντια σε σκούρο χρώμα.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Ποιο είναι το πιο ευέλικτο μπουφάν parka;

Αν ψάχνετε για ένα σακάκι που θα ταιριάζει με όλα, επιλέξτε ένα μαύρο μοντέλο. Με βάση τα μαύρα πάρκα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορους τύπους ρούχων, από ημιεπίσημα έως καθημερινά.

Τι ξεχωρίζει ένα μπουφάν parka από άλλα μπουφάν;

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός μπουφάν parka είναι το μη τυπικό του μήκος. Ενώ τα άλλα μπουφάν τελειώνουν ακριβώς κάτω από τη γραμμή των ισχίων, τα πάρκα τις περισσότερες φορές φτάνουν στο μέσο του μηρού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η γούνα στην άκρη της κουκούλας και η κουκούλα επενδυμένη με δέρμα προβάτου.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο χειμερινό ντύσιμο βασισμένο σε ένα μπουφάν parka;

Αν θέλετε το στυλ σας να ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις, επιλέξτε ένα χακί μοντέλο. Για αυτόν τον τύπο σακάκι, επιλέξτε μαύρο, εφαρμοστό παντελόνι, σκούρα αθλητικά παπούτσια και μαύρα αξεσουάρ: καπέλο, θερμότερο χοντρό λαιμό και γάντια. Ο συνδυασμός μαύρου και πράσινου είναι πολύ επιτυχημένος και σίγουρα θα δείχνεις μοντέρνος σε τέτοια ρούχα.

pixel