Ανδρικά Παντελόνια Baggy

Αριθμός προϊόντων:8
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Το ανδρικό φαρδύ παντελόνι είναι ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ streetwear. Αρχικά, αυτός ο τύπος παντελονιού εξομοιώθηκε με την κουλτούρα hip-hop. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι φοριούνται συχνότερα από άνδρες που προτιμούν ένα σπορ στυλ ρουχισμού, μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινή μόδα. Βλέποντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα φαρδιά παντελόνια, στην ποικιλία του καταστήματός μας θα βρείτε φαρδιές αθλητικές φόρμες και τζιν παντελόνια με χαμηλό καβάλο, όλα σε ποικιλία χρωμάτων. Ελπίζουμε ότι μια τόσο μεγάλη γκάμα θα σας κάνει να βρείτε το τέλειο παντελόνι που θα τονίσει το πρωτότυπο στυλ σας και στο οποίο θα νιώθετε μοντέρνα και άνετα κάθε μέρα. Δείτε τη συλλογή μας με φαρδιά παντελόνια!

Τι είναι τα αντρικά φαρδιά παντελόνια;

Ο πιο απλός ορισμός του φαρδύ παντελονιού είναι: παντελόνι χαμηλού καβάλου. Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο η χαμηλωμένη κατάσταση του παντελονιού, αλλά και μια ειδική περικοπή: τα αντρικά φαρδιά τζιν είναι φαρδιά στον καβάλο, αλλά τα πόδια είναι αρκετά προσαρμοσμένα στις γάμπες. Αυτός ο τύπος παντελονιού έχει επίσης μανσέτες, οι οποίες βρίσκονται στη μέση και στα πόδια. Όλα τα στοιχεία κάνουν το παντελόνι να ταιριάζει απόλυτα στο σπορ στυλ, αλλά επιδέξια επιλεγμένα αξεσουάρ και άλλα ρούχα σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε στυλ που αναφέρονται στη μόδα του δρόμου.

Ανδρικά παντελόνια με χαμηλωμένο καβάλο - τύποι

Τα κομψά παντελόνια με χαμηλό καβάλο μπορούν να χωριστούν ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι ραμμένα. Στη συλλογή μας θα βρείτε 100% βαμβακερά παντελόνια, βαμβακερά παντελόνια με πρόσμιξη πολυεστέρα και τζιν παντελόνια, τα οποία χάρη στην παρουσία ελαστίνης είναι πολύ άνετα. Παρουσιάζουμε παντελόνια που διαφέρουν στον αριθμό και τη θέση των τσεπών, μοντέλα με τσέπες κλειστές με φερμουάρ και χωρίς συνδετήρα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης ανδρικό φαρδύ παντελόνι με μοντέρνες ραφές, ρίγες και γδαρσίματα στα πόδια.

Baggy φούτερ - δημοφιλή χρώματα

Οι άνδρες επιλέγουν πιο συχνά φαρδιές φόρμες σε γκρι, γραφίτη και μαύρο - αυτά τα είδη παντελονιών είναι τα πιο δημοφιλή. Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση στα τυπικά φαρδιά παντελόνια είναι αυτά με καμήλα, μπορντό ή με μοντέρνο στρατιωτικό μοτίβο. Αυτά τα μοντέλα εμφανίζονται όλο και περισσότερο σε αστικά ρούχα ανδρών κάθε ηλικίας. Με βάση αυτά τα παντελόνια, μπορείτε σίγουρα να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες, καθημερινές στυλιζαρίσεις.

Με τι να φορέσεις ένα φαρδύ τζιν παντελόνι;

Το φαρδύ τζιν παντελόνι έχει λιγότερο σπορ χαρακτήρα σε σύγκριση με το μοντέλο της φόρμας. Φαίνονται υπέροχα με φωτεινά εμπριμέ μπλουζάκια, φούτερ με κουκούλα και αθλητικά παπούτσια. Σε ένα τέτοιο στυλ που προετοιμάζεται με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να νιώθετε μοντέρνοι, αλλά και άνετοι κάθε μέρα.

Πώς να παραγγείλετε ένα ανδρικό φαρδύ παντελόνι;

Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε παντελόνια και επιλέξετε το σωστό μοντέλο, καθορίστε το μέγεθός σας (ο πίνακας μεγεθών θα σας βοηθήσει σε αυτό). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μεταβείτε στην ενότητα πληρωμής - το συνολικό κόστος όλων των παραγγελθέντων προϊόντων θα εμφανιστεί εκεί.p>


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Τι παπούτσια να φορέσετε με ένα φαρδύ παντελόνι;

Πρέπει να θυμάστε ότι τα αντρικά φαρδιά παντελόνια διατηρούνται σε σπορ στυλ, οπότε φαίνονται καλύτερα με αθλητικά παπούτσια. Οι άντρες που επιλέγουν φαρδιά παντελόνια επιλέγουν πιο συχνά λευκά ή μαύρα πάνινα παπούτσια μαζί τους.

Τσάντες φόρμες ή μοντέλα τζιν;

Τα φαρδιά φούτερ σίγουρα θα αποδειχθούν ως τυπικά καθημερινά ρούχα, ιδανικά για βόλτα με το σκύλο ή κατά τη διάρκεια άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων. Με βάση τα ανδρικά τζιν παντελόνια, μπορείτε να δημιουργήσετε ρούχα σε αστικό στιλ. Επιλέγοντας τα σωστά αξεσουάρ και άλλα ρούχα, μπορείτε να ετοιμάσετε μια ενδιαφέρουσα στολή για μια περιστασιακή συνάντηση με φίλους.

Ποιο μπλουζάκι πρέπει να ταιριάζει με ένα φαρδύ παντελόνι;

Εάν δεν είστε ακόμη ικανός να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα στυλ, επιλέξτε πάντα κλασικές, ασφαλείς λύσεις. Έτσι, όταν δημιουργείτε μια στολή με φαρδύ παντελόνι, επιλέξτε ένα απλό μπλουζάκι χωρίς εκτυπώσεις. Ένα λευκό ή μαύρο μπλουζάκι είναι η καλύτερη επιλογή.

pixel