Ανδρικά Bomber Jackets

Αριθμός προϊόντων:82
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 2

Το ανδρικό μπουφάν, όπως και τα περισσότερα εξωτερικά ρούχα που είναι αφιερωμένα στους άνδρες, οφείλει τις ρίζες του στο στρατό. Η ιστορία του ξεκινά από τις αρχές του 20ού αιώνα, όταν φορέθηκε από Αμερικανούς αεροπόρους. Τότε, τα ανδρικά μπουφάν μπουμπέρ είχαν τη χαρακτηριστική πορτοκαλί επένδυση που έγινε το σήμα του S.O.S. αφού το γυρίσετε προς τα έξω. Το μοντέρνο ανδρικό βομβαρδιστικό διατίθεται σε διάφορα χρώματα και στυλ. Αυτό φαίνεται πολύ καλά από την ποικιλία του καταστήματος Bolf. Τα μπουφάν μας χαρακτηρίζονται όχι μόνο από ποικιλία, αλλά και από υψηλή ποιότητα. Υλικό καλής ποιότητας και υψηλή ακρίβεια ραψίματος κάνουν τα ανοιξιάτικα και χειμωνιάτικα μπουφάν όχι μόνο να φαίνονται καλά, αλλά και να αντέχουν σε πολλά χρόνια χρήσης.

Ανδρικό βομβαρδιστικό - τύποι

Παρόλο που το μπουφάν μπόμπιρ χαρακτηρίζεται από το κοντό stand-up γιακά του, η αγορά ενδυμάτων έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει μοντέλα με κουκούλα. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε κλασικά bomber jackets χωρίς κουκούλα, αλλά θα υπάρχουν και πολλά βομβιστικά με κουκούλα. Τα αντρικά βομβαρδιστικά μπορεί επίσης να διαφέρουν στον τρόπο πλήρωσης. Παρουσιάζουμε μοντέλα με ομοιόμορφη γέμιση, αλλά και καπιτονέ και κάτω μπουφάν. Τα ατομικά μπουφάν διαφέρουν επίσης στον τρόπο στερέωσης τους. Όλα τα μπουφάν είναι κλειστά με φερμουάρ, αλλά μερικά από αυτά έχουν εμπλουτιστεί με υφασμάτινη γλωττίδα στερεωμένη με κουμπώματα.

Ανδρικά μπουφάν bomber για την άνοιξη

Ένα ανοιξιάτικο μπουφάν δεν χρειάζεται να είναι γεμάτο με επένδυση, καθώς υποτίθεται ότι λειτουργεί ως μεταβατικό μπουφάν. Αν ψάχνετε για ένα βομβαρδιστικό για την άνοιξη, επιλέξτε μοντέλα από ελαφρύ, λεπτό υλικό και επιλέξτε ένα μοντέλο χωρίς κουκούλα. Σε αυτό το είδος σακάκι θα νιώσετε σίγουροι και μοντέρνοι τις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες.

Ανδρικά μπουφάν για χειμώνα

Το ανδρικό χειμερινό μπουφάν μπόμπιρ πρέπει να έχει μια παχιά γέμιση, η οποία θα προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από τον παγετό και το χιόνι. Αυτοί οι τύποι μπουφάν πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από υλικό ανθεκτικό στην υγρασία. Η συλλογή μας από χειμερινά μπουφάν μπουμπέρ έγινε μεταξύ άλλων από πολυεστέρα, χάρη στον οποίο τα μπουφάν διατηρούν τις κατάλληλες ιδιότητες εξασφαλίζοντας ικανοποιητική θερμική άνεση.

Ανδρικό μπουφάν μπόμπερ - δημοφιλή χρώματα

Τα πιο στιλάτα μπουφάν είναι μοντέλα σε σιωπηλά χρώματα. Το πιο δημοφιλές είναι το ανδρικό μαύρο βομβαρδιστικό, το οποίο προσφέρει τις περισσότερες ευκαιρίες για τη δημιουργία διαφορετικών στυλ. Ένα άλλο ενδιαφέρον μοντέλο είναι το ανδρικό camo bomber - η στρατιωτική εκτύπωση στο μπουφάν είναι σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Είναι σίγουρα μια προσφορά για άντρες που παρακολουθούν ειδήσεις από τον κόσμο της μόδας.

Τι να φορέσετε μπουφάν μπόμπιρ με μπαλώματα;

Το ανδρικό μπουφάν μπόμπιρ είναι αρκετά φαρδύ, οπότε πρέπει να ταιριάζει με αντίστοιχα ρούχα. Τα μοντέλα σε σκούρα, υποτονικά χρώματα με μπαλώματα φαίνονται καλύτερα με ρούχα σε παρόμοια χρώματα. Για μαύρα, ναυτικά μπλε ή χακί, επιλέξτε σκούρα, εφαρμοστά αντρικά τζιν, ένα μαύρο ανδρικό φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Σε ένα τέτοιο στυλ που ετοιμάσατε θα δείχνετε μοντέρνα και άνετα.

Πώς να παραγγείλετε ανδρικά χειμερινά μπουφάν από το κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα μπουφάν, πρέπει να καθορίσετε το μέγεθός σας πριν το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας. Κοιτάζοντας τον πίνακα μεγεθών, θα μπορείτε να ελέγξετε ποιο μπουφάν θα σας ταιριάζει απόλυτα. Όταν ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, μεταβείτε στην ενότητα καλαθιού, όπου θα εμφανίζεται η τιμή όλων των παραγγελθέντων προϊόντων.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Τι είδους παντελόνια να φορέσετε με ένα μπουφάν;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο καθημερινό ντύσιμο, στο οποίο μπορείτε να πάτε για ψώνια ή να συναντήσετε φίλους, επιλέξτε εφαρμοστά τζιν. Μπορείτε να επιλέξετε ανδρικά παντελόνια με λεπτή εφαρμογή που ταιριάζουν σωστά στο σώμα σας. Επιλέξτε μοντέλα σε σκούρα χρώματα, κατά προτίμηση μαύρο ή μπλε ναυτικό.

Πώς να δημιουργήσετε μια αθλητική στολή βασισμένη σε ένα βομβαρδιστικό;

Το bomber jacket έχει ελαφρώς σπορ χαρακτήρα, οπότε η δημιουργία ενός σπορ ντυσίματος με αυτό στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα φούτερ με κουκούλα, ένα νεανικό πλεκτό καπέλο και ένα παντελόνι αθλητικής φόρμας. Σως δεν θα είναι ένα στυλ για υπέροχες εξόδους, αλλά σίγουρα θα νιώσετε άνετα σε αυτό, για παράδειγμα ενώ περπατάτε με το κατοικίδιο σας.

Ποια βομβαρδιστικά πρέπει να επιλέξετε την άνοιξη;

Τα ελατήρια βομβαρδισμού δεν χρειάζεται να έχουν παχιά επένδυση για να εξασφαλίσουν επαρκή θερμική άνεση. Επιλέξτε μοντέλα από λεπτό υλικό. Την άνοιξη μπορείτε να αντέξετε οικονομικά βομβαρδιστικά σε έντονα χρώματα, οπότε επιλέξτε γκρι, αποχρώσεις του μπλε ή του κόκκινου.

pixel