Ανδρικές Μακρυμάνικες Μπλούζες

Αριθμός προϊόντων:29
Sizes
Χρωμα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Στο κατάστημα Bolf, βεβαιωθήκαμε ότι κάθε πουκάμισο με μακριά μανίκια ήταν της υψηλότερης ποιότητας. Τα παρουσιαζόμενα μπλουζάκια είναι κατασκευασμένα από υλικά καλής ποιότητας, χάρη στα οποία όχι μόνο παρέχουν επαρκή θερμική άνεση, αλλά και άνεση στη χρήση. Παρουσιάζουμε μοντέλα σε διάφορες χρωματικές εκδοχές, μπλούζες με εκτύπωση, μπλουζάκια που διαφέρουν στο σχήμα της λαιμόκοψης, αλλά και το μήκος ή την παρουσία κουκούλας. Μια τόσο μεγάλη ποικιλία σημαίνει ότι κάθε άντρας θα βρει ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια που ικανοποιεί τις ατομικές προσδοκίες. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά!

Τι είναι το μακρύ μανίκι;

"Μακρύ μανίκι" στα αγγλικά σημαίνει μακρύ μανίκι, οπότε αυτός ο τύπος μπλουζών δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μπλούζα με μακριά μανίκια, η οποία είναι ένα υβρίδιο από ένα μπλουζάκι και ένα φούτερ. Λόγω των ιδιοτήτων του (όχι πολύ παχύ υλικό) και του κοψίματος (μανίκια), φοριέται συχνότερα από άνδρες όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή για να φορέσει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, αλλά πολύ υψηλή για ένα ζεστό φούτερ ή πουλόβερ. Το μπλουζάκι με μακριά μανίκια λειτουργεί καλύτερα στη μεταβατική περίοδο: άνοιξη και φθινόπωρο.

Ανδρικό μακρυμάνικο - με ή χωρίς εκτύπωση;

Το κατάστημα Bolf προσφέρει πάνω από 150 πουκάμισα με μακριά μανίκια. Ανάμεσά τους υπάρχουν μοντέλα σε ένα χρώμα, αλλά και αυτά με χαρακτηριστική εκτύπωση. Ποιο πουκάμισο με μακριά μανίκια να επιλέξετε;

Ένα ομοιόμορφο πουκάμισο με μακριά μανίκια μπορεί να αντιμετωπιστεί ως μια μορφή εσώρουχου που φοριέται κάτω από άλλα ρούχα. Λειτουργεί τέλεια κάτω από ένα φούτερ ή πουλόβερ και αυτή η διαμόρφωση χρησιμοποιείται συχνότερα από άνδρες την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει το μονόχρωμο μακρυμάνικο πουκάμισο να φορεθεί μόνο του. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέρνα μπλουζάκια με κουμπιά στο λαιμό ή μοντέλα με φαρδιά λαιμόκοψη ή V-λαιμόκοψη. Με τη βοήθεια αυτών των μπλουζών μπορείτε να δημιουργήσετε απλά αλλά αποτελεσματικά καθημερινά ρούχα.

Σε αντίθεση με τις μπλούζες με απλό χρώμα, υπάρχουν κομψά πουκάμισα με παραγάδια με εκτύπωση. Τα πουκάμισα Camo είναι τα πιο δημοφιλή, επειδή το στρατιωτικό θέμα ήταν μια καυτή τάση για αρκετές σεζόν. Στη συλλογή μας με μπλουζάκια με μακριά μανίκια θα βρείτε επίσης μοντέλα με εντυπωσιακές, πολύχρωμες επιγραφές, μπλούζες με ρίγες που αντλούν κάθε ηλικίας και μπλούζες που απεικονίζουν φωτογραφίες από παγκόσμιες μητροπόλεις. Όταν αποφασίζετε για ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια με εκτύπωση, θυμηθείτε ότι τα άλλα στοιχεία στυλ θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα και σε χαμηλά χρώματα - μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια συνεπή και κομψή στυλιζαρίσματα.

Ανδρικό πουκάμισο με μακριά μανίκια - δημοφιλή χρώματα

Χωρίζουμε τη συλλογή με πουκάμισα με μακριά μανίκια σε απλές και εμπριμέ μπλούζες. Στην κατηγορία των μπλουζών που διατηρούνται σε μία απόχρωση, τα μαύρα μοντέλα είναι τα πιο δημοφιλή. Οι άντρες τους εκτιμούν για την ευελιξία τους - μια μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία διαφόρων στολών. Μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα αθλητικό μπουφάν και να συνδυαστεί με ένα παντελόνι chino, αλλά και να φορεθεί με ένα τζιν και ένα φούτερ με φερμουάρ. Παρόμοια μπορούν να χρησιμοποιηθούν λευκά και γκρι μπλουζάκια.

Οι άνδρες πειραματίζονται όλο και πιο συχνά με τη μόδα, γι 'αυτό και είναι πολύ πιο πιθανό να επιλέξουν μπλουζάκια με μακριά μανίκια σε έντονα, αστραφτερά χρώματα. Πουκάμισα με μακριά μανίκια σε μουστάρδα, κόκκινο ή μπλε χρώματα είναι οι πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν!

Με τι να φορέσεις ένα ανδρικό πουκάμισο με μακριά μανίκια;

Το ανδρικό μπλουζάκι με μακριά μανίκια σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια ποικιλία στυλ. Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα άνετο και μοντέρνο ντύσιμο κάθε μέρα, επιλέξτε ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια με εντυπωσιακή εκτύπωση και συνδυάστε το με σκούρο ανδρικό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση με βάση ένα μπλουζάκι με μακριά μανίκια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε σε ένα ανδρικό μπλουζάκι σε ομοιόμορφο χρώμα (κατά προτίμηση μαύρο, γκρι ή λευκό) και να επιλέξετε ένα αθλητικό μπουφάν, ημι-κομψά ανδρικά παντελόνια και μπότες Jodhpur ή νεανικά sneakers. Ένα τέτοιο σύνολο ρούχων είναι ένας συνδυασμός αστικής ευκολίας, αλλά και καλαίσθητης κομψότητας, γι 'αυτό ταιριάζει απόλυτα στο έξυπνο casual στιλ.

Πώς να παραγγείλετε ανδρικά μπλουζάκια με μακριά μανίκια από το κατάστημα Bolf;

Εάν έχετε αποφασίσει να παραγγείλετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο πουκάμισου με μακριά μανίκια, επιλέξτε το μέγεθός σας πριν προσθέσετε τη μπλούζα στο καλάθι. Μετά την ολοκλήρωση ολόκληρης της παραγγελίας, η τιμή κάθε παραγγελθέντος προϊόντος θα εμφανίζεται στην ενότητα του καλαθιού. Αφού πραγματοποιήσουμε την πληρωμή, θα προχωρήσουμε στην επεξεργασία της παραγγελίας. Θα φροντίσουμε ώστε τα παραγγελθέντα ρούχα να φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Πώς να ταιριάξετε ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια στον σωματότυπό σας;

Τα πουκάμισα με μακριά μανίκια χωρίζονται σε μοντέλα προσαρμοσμένα στη φιγούρα και μπλούζες με χαλαρή περικοπή. Εάν μπορείτε να καυχηθείτε με μια αθλητική διάπλαση, επιλέξτε προσαρμοσμένα μπλουζάκια γιατί θα τονίσουν τους μυς σας. Εάν παλεύετε με μερικά επιπλέον κιλά, τα πιο φαρδιά μακριά μανίκια θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας.

Ποιος πρέπει να αποφεύγει τα τυπωμένα μπλουζάκια με μακριά μανίκια;

Ανεξάρτητα επιλεγμένο πουκάμισο με μακριά μανίκια με εκτύπωση μπορεί να τονίσει τις ελλείψεις του σχήματος. Οι άνδρες που έχουν αρκετά μεγάλη περιφέρεια μέσης θα πρέπει να αποφεύγουν μπλουζάκια με μεγάλες, πολύχρωμες εκτυπώσεις στο επίπεδο της κοιλιάς, τα οποία θα προσθέσουν οπτικά μερικά εκατοστά. Σε αυτή την περίπτωση, τα μονόχρωμα μπλουζάκια θα είναι μια καλύτερη λύση.

Μπορεί ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια να αντικαταστήσει ένα μπλουζάκι;

Ναι φυσικά! Αν και το μακρύ μανίκι μπορεί να φορεθεί μόνο του την άνοιξη ή στις αρχές του φθινοπώρου, αξίζει επίσης να το προσεγγίσετε την πιο κρύα εποχή. Το μακρυμάνικο μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί με επιτυχία κάτω από ένα ανδρικό πουλόβερ ή φούτερ, χάρη στο οποίο θα εξασφαλίσετε ακόμα μεγαλύτερη θερμική άνεση το χειμώνα.

pixel