Ανδρικά Πουλόβερ

Αριθμός προϊόντων:143
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 3

Τα ανδρικά πουλόβερ είναι αναπόσπαστο στοιχείο της χειμερινής γκαρνταρόμπας κάθε άντρα. Είναι άνετα, δεν περιορίζουν με κανέναν τρόπο την κίνηση και παρέχουν επίσης θερμική άνεση κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων ημερών. Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου ρούχων περιλαμβάνουν επίσης μεγάλες ευκαιρίες για τη δημιουργία διαφόρων στυλ. Ένα αντρικό πουλόβερ μπορεί να είναι κομψό, αλλά και casual.

Η ευελιξία των πουλόβερ σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε όχι ένα, αλλά πολλά είδη πουλόβερ σε μια αντρική ντουλάπα και αν ψάχνετε περισσότερα μοντέλα για τη συλλογή σας, σίγουρα θα τα βρείτε στην προσφορά του καταστήματος Bolf. Σε ένα μέρος έχουμε συγκεντρώσει πάνω από μισή χίλια πουλόβερ, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και στυλ. Τα ρούχα που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία ήταν κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας, οπότε θα μπορείτε να απολαύσετε κάθε πουλόβερ για πολλές εποχές. Φροντίσαμε επίσης ότι τα πουλόβερ μας δεν ήταν μόνο ανθεκτικά, αλλά και μοντέρνα. Όταν επιλέγετε ένα πουλόβερ στο κατάστημά μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε ένα μοντέλο που είναι σύμφωνο με τις τρέχουσες τάσεις. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά!

Ανδρικά πουλόβερ - τύποι

Η αγορά ρούχων προσφέρει διάφορους τύπους πουλόβερ, τα οποία μπορούν να χωριστούν ανάλογα με τον τύπο του συνδετήρα, το σχήμα του γιακά και ακόμη και την παρουσία μανικιών. Ο πιο δημοφιλής τύπος πουλόβερ είναι ένα απλό πουλόβερ με στρογγυλό γιακά. Αυτό το μοντέλο είναι τόσο καθολικό που οι άνδρες κάθε ηλικίας μπορούν να το προσεγγίσουν.

Τα ανδρικά πουλόβερ με λαιμόκοψη V μοιάζουν πολύ με τα κλασικά πουλόβερ. Αυτό το είδος πουλόβερ φαίνεται καλό με ένα κομψό πουκάμισο και τίποτα δεν σας εμποδίζει να το συνδυάσετε με ένα απλό χρώμα μπλουζάκι.

Μια ενδιαφέρουσα ποικιλία είναι τα πουλόβερ με ένα γιακά. Σε αυτά τα πουλόβερ, το κολάρο είναι συνήθως στερεωμένο με φερμουάρ ή διακοσμητικά κουμπιά. Ένα ανδρικό πουλόβερ με κουμπωτό λαιμό θα λειτουργήσει καλά κατά τη διάρκεια των πραγματικά παγωμένων ημερών. Το ψηλό γιακά θα προστατεύσει επιπλέον τον λαιμό από τον παγετό και τον άνεμο.

Παρόμοια με πουλόβερ με κολάρο stand-up είναι οι ανδρικές ζακέτες, τις οποίες μπορείτε επίσης να βρείτε στην προσφορά μας. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το είδος πουλόβερ μόνο του ή να το βάλετε κάτω από ένα άλλο πουλόβερ ή σακάκι (αν επιλέξετε ένα λεπτό ζιβάγκο).

Τα πουλόβερ μπορούν επίσης να χωριστούν ανάλογα με το μοντέλο στερέωσης. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πουλόβερ, υπάρχουν πουλόβερ στερεωμένα με κουμπιά ή φερμουάρ. Τα πρώτα θεωρούνται πιο κομψά, ενώ πουλόβερ με φερμουάρ αξίζει να δημιουργήσετε καθημερινές στυλιζαρίσεις.

Στο καθημερινό στυλ, ένα αντρικό πουλόβερ με κουκούλα λειτουργεί πολύ καλά, το οποίο είναι μια εναλλακτική λύση σε ένα αθλητικό φούτερ. Τα πουλόβερ με κουκούλα μπορούν να χωριστούν σε αυτά που φοριούνται στο κεφάλι και σε μοντέλα εξοπλισμένα με φερμουάρ σε όλο το μήκος του πουλόβερ.

Ο τελευταίος τύπος πουλόβερ που θα βρείτε στην προσφορά μας είναι πουλόβερ χωρίς μανίκια. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε επίσης να τα χωρίσουμε σε μοντέλα που γλιστρούν πάνω από το κεφάλι και οι κορυφές της δεξαμενής στερεώνονται με κουμπιά.

Μοντέρνα ανδρικά χειμερινά πουλόβερ

Η ποικιλία του καταστήματός μας δείχνει πολύ ότι το χειμώνα κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει μοντέρνες και επιτυχημένες στυλιζαρίσεις. Παρουσιάζουμε ζεστά ανδρικά πουλόβερ στα οποία θα νιώσετε στιλάτα και άνετα. Αν ψάχνετε ένα πουλόβερ που δεν φοβάται τον πικρό παγετό, επιλέξτε ένα παχύ μάλλινο πουλόβερ με ύφανση πλεξούδας, το οποίο, εκτός από ζεστό, είναι το πιο πρόσφατο της μόδας.

Αν ψάχνετε για ένα πουλόβερ με βάση το οποίο θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό ντύσιμο, επιλέξτε ένα λεπτό ζιβάγκο, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα. Το όχι πολύ χοντρό υλικό του ζιβάγκο το καθιστά εύκολο να φορεθεί κάτω από ένα ανδρικό μπουφάν - αυτό το στυλ θα σας κάνει να νιώσετε μοντέρνοι, αλλά και άνετοι.

Ανδρικά πουλόβερ - δημοφιλή χρώματα και σχέδια

Το χτύπημα των τελευταίων σεζόν είναι ένα παχύ πουλόβερ με ύφανση πλεξούδας, αλλά οι άντρες είναι επίσης πρόθυμοι να φτάσουν σε άλλα μοντέλα πουλόβερ. Το ανδρικό πουλόβερ με ρίγες είναι πάντα μοντέρνο, στο οποίο οι αδύνατοι άνδρες φαίνονται ιδιαίτερα καλοί.

Λαμβάνοντας υπόψη το χρώμα, το ανδρικό μαύρο πουλόβερ είναι το πιο δημοφιλές. Αυτό το μοντέλο είναι το πιο καθολικό, επομένως σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ρούχα που είναι καλά για καθημερινή χρήση, αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για άλλα πουλόβερ σε σκούρο χρώμα, όπως ομοιόμορφα πουλόβερ σε αποχρώσεις του γκρι, του καφέ ή του μπλε ναυτικού.

Όλο και περισσότεροι άντρες, όμως, επιλέγουν πουλόβερ σε έντονα χρώματα, γι ’αυτό και αυτά τα μοντέλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη γκάμα μας. Παρουσιάζουμε πουλόβερ σε κίτρινο, πράσινο, κόκκινο και ακόμη και μουστάρδα.

Με τι να φορέσεις ένα αντρικό πουλόβερ;

Τα ανδρικά πουλόβερ μπορούν να φορεθούν σχεδόν με οτιδήποτε. Ένα κομψό μαύρο ανδρικό πουλόβερ μπορεί να φορεθεί με chinos ή εφαρμοστά αντρικά τζιν. Αν αποφασίσετε να πάτε για ένα μαύρο ζιβάγκο, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μπουφάν σε σπορ στιλ.

Μπορείτε να φορέσετε ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη V με κομψό πουκάμισο ή μπλουζάκι. Τα πουλόβερ με κουκούλα είναι ιδανικά για αθλητικές μορφοποιήσεις, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για καθημερινά ρούχα και να τα συνδυάσετε με ένα στενό ή λεπτό παντελόνι.

Πώς να παραγγείλετε ανδρικά μοντέρνα πουλόβερ από το κατάστημα Bolf;

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, ξεκινήστε τις αγορές σας στο κατάστημα Bolf! Για να παραγγείλετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο πουλόβερ, απλά επιλέξτε το μέγεθός σας και προσθέστε το προϊόν στο καλάθι. Αφού ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, θα δείτε όλες τις τιμές των παραγγελθέντων προϊόντων στο τμήμα καλαθιού. Θυμηθείτε ότι κατά την παραγγελία για τουλάχιστον 100 PLN, η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Με τι να φορέσεις ένα ανδρικό πουλόβερ με λαιμόκοψη V;

Το πουλόβερ με λαιμόκοψη φαίνεται πολύ καλό παρέα με ένα κομψό πουκάμισο με γιακά. Για αυτό το είδος στυλ, επιλέξτε πουλόβερ σε σκούρα χρώματα. Μπορεί να είναι ένα μαύρο, γκρι ή navy blue πουλόβερ.

Πώς είναι τα πουλόβερ τα πιο μοντέρνα αυτή τη σεζόν;

Οι άνδρες επιλέγουν πιο συχνά ένα μάλλινο πουλόβερ με ύφανση πλεξούδας. Είναι ένα ζεστό, παχύ πουλόβερ που φαίνεται καλό, αλλά και προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από τον παγετό.

Πώς είναι τα πουλόβερ τα πιο μοντέρνα αυτή τη σεζόν;

Οι άνδρες επιλέγουν πιο συχνά ένα μάλλινο πουλόβερ με ύφανση πλεξούδας. Είναι ένα ζεστό, παχύ πουλόβερ που φαίνεται καλό, αλλά και προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από τον παγετό. Οι άνδρες επιλέγουν πιο συχνά ένα μάλλινο πουλόβερ με ύφανση πλεξούδας. Είναι ένα ζεστό, παχύ πουλόβερ που φαίνεται καλό, αλλά και προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από τον παγετό. Δεν λειτουργεί κάθε πουλόβερ καλά με ένα σακάκι. Αν επιλέξετε ένα τέτοιο σετ, αποφύγετε τα χοντρά μάλλινα πουλόβερ. Κάτω από ένα σακάκι, μια λεπτή μαύρη ζακέτα φαίνεται καλύτερα, η οποία δεν θα περιορίσει τις κινήσεις σας και θα προσθέσει μια πινελιά κομψότητας στο στυλ σας.

pixel