Ανδρικά Παλτό Με Μόνωση

Αριθμός προϊόντων:49
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος

Το ανδρικό μονωμένο παλτό είναι μια πρόταση για κάθε άντρα που του αρέσουν τα κομψά, στιλάτα ρούχα. Ένα παλτό καλής ποιότητας λειτουργεί καλά όχι μόνο σε επίσημες καταστάσεις, αλλά όλο και πιο συχνά σέρνεται στο αστικό, casual στυλ. Εάν εστιάζετε στην πρωτότυπη αισθητική και θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, επιλέξτε ένα ζεστό ανδρικό παλτό που διατίθεται στο κατάστημα Bolf. Είμαστε σίγουροι ότι ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη γκάμα θα βρείτε ένα παλτό που θα σας κάνει να δείχνετε αρρενωπός, κομψός και αριστοκρατικός.

Ανδρικό μονωμένο παλτό - τύποι

Τα αντρικά ζεστά παλτό που διατίθενται στην προσφορά μας μπορούν να χωριστούν ως προς τη μέθοδο στερέωσης. Προσφέρουμε κλασικά χειμωνιάτικα παλτό με μονό και διπλό στήθος, τα οποία χαρακτηρίζονται από φαρδύ γιακά. Αυτά τα μοντέλα αποτελούν τις περισσότερες φορές τη βάση των επίσημων, κομψών στυλιζαρίσεων. Παρουσιάζουμε επίσης παλτά που μπορούν να φορεθούν με επιτυχία κάθε μέρα. Τα μονωμένα χειμερινά παλτά με κουκούλα και στερεωμένα με φερμουάρ θα είναι τέλεια για αυτόν τον ρόλο.

Ανδρικά παλτά για το χειμώνα - δημοφιλή χρώματα

Αν ψάχνετε για ένα κλασικό, καθολικό παλτό που θα ταιριάζει με οποιοδήποτε κομψό στυλ, επιλέξτε ένα μονόχρωμο ή διπλό στήθος, μονωμένο χειμερινό παλτό σε μαύρο χρώμα- αυτό το μοντέλο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Αν ψάχνετε για ένα μοντέλο που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις, επιλέξτε ένα καμηλό παλτό, το οποίο είναι το πιο hot χτύπημα της χειμερινής περιόδου. Εξίσου μοντέρνο είναι ένα ανδρικό ζεστό, ελεγμένο χειμερινό παλτό - αυτό το μοντέλο μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον συμπλήρωμα σε ένα χειμωνιάτικο, απλό ντύσιμο.

Με τι να φορέσετε ένα μονωμένο παλτό;

Ένα ανδρικό παλτό με μαύρη μόνωση φαίνεται καλύτερα σε συνδυασμό με ένα καλοκομμένο ανδρικό κοστούμι και κομψά χαμηλά παπούτσια. Αυτό το στυλ δεν πρέπει να είναι πλήρες χωρίς αξεσουάρ. Μιλάω για ένα κομψό μαντήλι, δερμάτινα γάντια και ένα καπέλο που θα προσθέσουν χαρακτήρα στο σύνολο. Τα παλτά σε χρώμα μουστάρδας ή τα επιλεγμένα μοντέλα μπορούν να συνδυαστούν με λιγότερο επίσημα ρούχα. Τα εφαρμοστά τζιν, ένα ανδρικό πουκάμισο και ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη θα κάνουν μια εξαιρετική επιλογή σε αυτή την περίπτωση.

Πώς να παραγγείλετε ένα ζεστό ανδρικό παλτό στο κατάστημα Bolf;

Αφού επιλέξετε το μοντέλο του παλτό που θέλετε να αγοράσετε, ελέγξτε τον πίνακα μεγεθών πριν το προσθέσετε στο καλάθι σας. Οι ακριβείς διαστάσεις του προϊόντος θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε σε ποιο μέγεθος θα φαίνεστε καλύτερα. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία, μεταβείτε στην ενότητα πληρωμής. Θα υπάρχει η τιμή των μεμονωμένων προϊόντων και το συνολικό κόστος των αγορών.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Πώς να επιλέξετε ένα ανδρικό παλτό στη φιγούρα;

Τα πανωφόρια με διπλό στήθος φαίνονται καλύτερα σε λεπτούς άντρες. Για άνδρες με πιο στιβαρή κατασκευή σώματος, συνιστώνται παλτά με ένα στήθος, τα οποία αφαιρούν οπτικά λίγα εκατοστά από τη μέση.

Τι αξεσουάρ πρέπει να επιλέξω για το παλτό μου;

Τα αξεσουάρ πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τη φύση του στυλ. Δερμάτινα αξεσουάρ, ένα κασκόλ και ένα καπέλο θα λειτουργήσουν για μια επίσημη στολή. Στο καθημερινό στυλ, αξίζει να επιλέξετε ένα παχύ, μάλλινο θερμότερο λαιμό και ένα απλό πλεκτό καπέλο.

Ποιο χρώμα παλτό να επιλέξω;

Η πιο κλασική μορφή του παλτό είναι τα μαύρα παλτά με μονό και διπλό στήθος. Σε τέτοια μοντέλα, κάθε άνδρας φαίνεται πλεονεκτικός. Τα παλτά σε χρώμα καμήλας ή τα επιλεγμένα μοντέλα συνιστώνται σε άτομα που ντύνονται με casual στυλ.

pixel