Ανδρικά Φούτερ Με Στάμπα

Αριθμός προϊόντων:170
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 3

Άνδρες όλων των ηλικιών προσεγγίζουν με ανυπομονησία τα ανδρικά φούτερ με εκτύπωση. Όλα λόγω της ευελιξίας τους - το φούτερ με εκτύπωση λειτουργεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο γυμναστήριο, αλλά μπορεί επίσης να φορεθεί κάθε μέρα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Bolf, σας παρουσιάζουμε κομψά εμπριμέ φούτερ που σίγουρα θα σας γοητεύσουν. Τα φούτερ μας χαρακτηρίζονται όχι μόνο από ένα ενδιαφέρον σχέδιο, αλλά και από εξαιρετική ποιότητα. Η εκτύπωση στα φούτερ έχει γίνει σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές εκτύπωσης, χάρη στις οποίες παραμένει στο υλικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υψηλής ποιότητας εκτύπωση και καλής ποιότητας υλικό κάνουν τα φούτερ που προσφέρονται από εμάς να μοιάζουν καινούργια εδώ και πολλά χρόνια, τα οποία θα διαπιστώσετε αγοράζοντας στο κατάστημά μας!

Ανδρικά φούτερ με εκτύπωση - τύπους

Στη συλλογή μας θα βρείτε δύο τύπους τυπωμένων φούτερ: με κουκούλα και μοντέλα χωρίς αυτό. Τα ανδρικά φούτερ με κουκούλα είναι πιο σπορ από τα αντίστοιχα χωρίς κουκούλα. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δημιουργήσετε αθλητικά στυλ για το γυμναστήριο και κάθε μέρα. Τα ανδρικά φούτερ με εκτύπωση χωρίς κουκούλα είναι ιδιαίτερα καλά για το καθημερινό στυλ. Στη βάση τους, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ρούχο ιδανικό για ψώνια ή για έξοδο με φίλους. Τα φούτερ με εκτεταμένη μέση είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μοντέλο. Τα μακριά μπλουζάκια είναι μια πρόταση για άντρες που ακολουθούν τα νέα της μόδας - είναι το πιο hot χτύπημα των τελευταίων σεζόν!

Ανδρικό φούτερ με εκτύπωση ή επιγραφή;

Τα ανδρικά φούτερ μπορούν να χωριστούν σε μοντέλα με αποτύπωμα και επιγραφή. Στη συλλογή μας θα βρείτε ανδρικά φούτερ με εικόνες ζώων ή γραφικές πινακίδες. Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι ένα φούτερ με εκτύπωση στο πίσω μέρος. Λόγω του μεγέθους της εκτύπωσης, είναι μια πρόταση για άντρες που προτιμούν τα έντονα ρούχα. Εάν είστε υπέρ των λιγότερο ρούχων που τραβούν τα βλέμματα, μπορείτε να επιλέξετε φούτερ με επιγραφές. Τις περισσότερες φορές, οι επιγραφές βρίσκονται στο επίπεδο του στήθους ή στα μανίκια. Αυτό το μοντέλο φούτερ μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα και χάρη στην κατάλληλη επιλογή άλλων ρούχων και αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ενδιαφέροντα στυλ.

Φούτερ με εκτυπώσεις - δημοφιλή χρώματα

Οι άνδρες επιλέγουν πιο συχνά μαύρα ανδρικά φούτερ με εκτυπώσεις, επειδή αυτά τα μοντέλα είναι τα πιο καθολικά - μπορούν να φορεθούν στο γυμναστήριο, αλλά και με βάση αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον, απλό ντύσιμο. Γκρι φούτερ και λευκά αθλητικά φούτερ είναι εξίσου δημοφιλή. Από χρόνο σε χρόνο, οι άνδρες όλο και πιο συχνά αναζητούν μοντέλα σε έντονα χρώματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσφορά μας περιλαμβάνει κόκκινες, μπλε ή πράσινες μπλούζες.

Τι να φορέσετε ανδρικά φούτερ με επιγραφές;

Φυσικά, τα ανδρικά φούτερ με εκτυπώσεις είναι αθλητικά ρούχα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δείχνουν καλύτερα με αθλητικές φόρμες. Τα τυπωμένα φούτερ φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με τζιν, ανεξάρτητα από την περικοπή τους. Όταν αποφασίζετε για ένα στυλ που βασίζεται σε ένα αθλητικό φούτερ, αξίζει να φροντίσετε για την επιλογή των σωστών υποδημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, τα πάνινα παπούτσια θα λειτουργήσουν πολύ καλά, τα οποία θα συμπληρώσουν τέλεια το στυλ.

Πώς να παραγγείλετε ένα τυπωμένο φούτερ σε ένα κατάστημα Bolf;

Για να αγοράσετε ένα φούτερ της επιλογής σας, πρώτα πρέπει να σημειώσετε το μέγεθος του ρούχου (αξίζει να δείτε τον πίνακα μεγεθών). Αφού προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι, μπορείτε να ελέγξετε το κόστος ολόκληρης της παραγγελίας. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε μεγαλύτερες παραγγελίες - για αγορές άνω των 100 PLN, η παράδοση είναι εντελώς δωρεάν!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Πόσα φούτερ πρέπει να έχει ένας άντρας;

Πόσα φούτερ πρέπει να έχει ένας άντρας; Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο ζωής που ακολουθείτε. Εάν είστε λάτρεις των ενεργών αθλημάτων, πρέπει να έχετε τουλάχιστον μερικά μπλουζάκια για προπόνηση. Αν σας αρέσει επίσης ένα σπορ στυλ ένδυσης, θα πρέπει να εξοπλίσετε την γκαρνταρόμπα σας με μερικά επιπλέον μοντέλα κάθε μέρα.

Ποιο μοντέλο να επιλέξετε: φούτερ με ή χωρίς τυπωμένη κουκούλα;

Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Το hoodie έχει πιο σπορ χαρακτήρα, οπότε θα είναι ιδανικό για προπόνηση ή για καθημερινά αθλητικά ρούχα. Από την άλλη, ένα φούτερ χωρίς κουκούλα μπορεί να είναι μέρος ενός casual ντυσίματος, οπότε μπορεί να συνδυαστεί με δερμάτινα ή τζιν μπουφάν και ασορτί παντελόνι.

pixel