Μέθοδοι πληρωμής

Επιλέξτε τον πιο βολικό τρόπο πληρωμής για εσάς και απολαύστε τις αγορές σας.



PayU Γρήγορη μεταφορά χρημάτων

Είναι η πιο επιλεγμένη μορφή ηλεκτρονικής πληρωμής στην Πολωνία, έχει άμεση κράτηση. Πληρώστε τις αγορές σας με ένα γρήγορο έμβασμα, χωρίς να συνδεθείτε στην τράπεζά σας. Είναι μια ασφαλής και γρήγορη λύση που σας επιτρέπει να πληρώσετε για τις αγορές σας σε δευτερόλεπτα και θα λάβετε αμέσως ένα email επιβεβαίωσης. Χρησιμοποιήστε τον κατάλογο των διαθέσιμων τραπεζών που θα εμφανιστεί κατά την πληρωμή.

Κανονικό τραπεζικό έμβασμα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα απλό τραπεζικό έμβασμα. Κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, θα δημιουργηθεί μια φόρμα με όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για την πληρωμή των αγορών σας. Μπορείτε να το εκτυπώσετε και να πάτε στην τράπεζά σας ή να αντιγράψετε τα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα πληρωμής της τράπεζάς σας. Η λογιστική για αυτή την μέθοδο διαρκεί λίγο περισσότερο απ' ό,τι για ένα γρήγορο έμβασμα και το BLIK.

Αριθμός λογαριασμού: PL37 1140 1850 0000 2925 9200 1002

Αντικαταβολή

Αυτή είναι μια κλασική μέθοδος πληρωμής που υπάρχει εδώ και δεκαετίες και τώρα εγκαταλείπεται, αν και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε άτομα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να χειριστούν ηλεκτρονικές πληρωμές. Μπορείτε να πληρώσετε στον ταχυμεταφορέα με μετρητά ή με κάρτα (σε ορισμένες εταιρείες) όταν παραλάβετε το δέμα σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, γιατί στην εποχή της πανδημίας, συνιστάται η χρήση διαδικτυακών πληρωμών. Ο αριθμός των επιλογών ηλεκτρονικής πληρωμής είναι τόσο μεγάλος που σίγουρα ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του.

pixel