Ανδρικά Παλτό

Αριθμός προϊόντων:60
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Αν θέλετε να τονίσετε το κομψό στυλ σας την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα, επιλέξτε ένα στιλάτο ανδρικό παλτό, το οποίο διατίθεται στο κατάστημα Bolf. Έχοντας επίγνωση των υψηλών προσδοκιών των πελατών μας, παρουσιάζουμε μια μεγάλη ποικιλία παλτών στα πιο μοντέρνα χρώματα αυτής της σεζόν σε ένα μέρος. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μόνο παλτά υψηλής ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από την καλή ποιότητα του υλικού και την υψηλή ακρίβεια ραψίματος. Δείτε την προσφορά παλτών σε ελκυστικές τιμές και δείτε ότι ακόμη και ο δυσμενής καιρός δεν χρειάζεται να σας αναγκάσει να εγκαταλείψετε την κομψότητα!

Ανδρικό παλτό - τύποι

Το ανδρικό παλτό διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις. Προσφέρουμε κοντά παλτό, αλλά θα βρείτε και μακρύ ανδρικό παλτό σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Έχουμε φροντίσει ώστε η προσφορά ανδρικών παλτών να περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή και πιο συχνά φορεμένα από ανδρικά μοντέλα. Η συλλογή περιλαμβάνει παλτά αυτοκινήτου, μισά παλτά θαλάσσης, δηλ. μπουφάν boatswain, παλτά διπλωμάτη, στρατιωτικά παλτά και παλτά, που διαθέτουν μανταλάκι. Ελπίζουμε ότι μια τόσο μεγάλη προσφορά θα σας επιτρέψει να βρείτε ένα ανδρικό χειμερινό ή φθινοπωρινό παλτό στο οποίο θα νιώθετε μοντέρνα, άνετα και, κυρίως, αριστοκρατικά.

Ανδρικά παλτό για το χειμώνα - σε τι χαρακτηρίζονται;

Τα ανδρικά χειμωνιάτικα παλτό πρέπει να παρέχουν μεγαλύτερη θερμική άνεση σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του φθινοπώρου, γι 'αυτό και χαρακτηρίζονται από πρόσθετη μόνωση. Τα περισσότερα από τα χειμερινά παλτά είναι εξοπλισμένα με ζεστό γέμισμα που προστατεύει αποτελεσματικά το σώμα από το κρύο και τον άνεμο. Ορισμένα μοντέλα έχουν εμπλουτιστεί με αποσπώμενο κολάρο με φερμουάρ, το οποίο προστατεύει επιπλέον το λαιμό από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία ένα φουλάρι.

Ανδρικά πανωφόρια ανοιξιάτικα μονωμένα

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα ανδρικών ενδυμάτων είναι τα ανδρικά φθινοπωρινά και ανοιξιάτικα παλτό. Αυτός ο τύπος παλτό δεν έχει ζεστή γέμιση, επομένως λειτουργεί πολύ καλά ως μεταβατικό παλτό. Το υλικό του παλτού προστατεύει τέλεια το σώμα από τον άνεμο και το κρύο, κάτι που μπορεί να σας εκπλήξει την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

Πώς να επιλέξετε ένα κομψό ανδρικό παλτό στη φιγούρα;

Τα κομψά παλτό είναι μια πρόταση για κάθε άντρα, αλλά αξίζει να γνωρίζετε ότι το παλτό πρέπει να ταιριάζει επιδέξια με τη φιγούρα. Οι κύριοι που μπορούν να καυχηθούν με μια λεπτή φιγούρα μπορούν να επιλέξουν μακριά παλτό που τονίζουν τα πλεονεκτήματα ενός λεπτού σώματος. Στην περίπτωση των πιο κοντών και καλοφτιαγμένων ανδρών, η καλύτερη επιλογή θα είναι ένα κοντό ανδρικό παλτό, που θα φτάνει μέχρι τη γραμμή των ισχίων.

Με τι να φορέσεις μοντέρνα ανδρικά παλτό;

Το ανδρικό χειμερινό παλτό, καθώς έχει κομψό στυλ, πρέπει να φορεθεί με κομψά επίσημα ή ημιεπίσημα ρούχα. Εξαίρεση αποτελεί το παλτό duffle, το οποίο φαίνεται εξίσου καλό με ασορτί, κομψό ανδρικό παντελόνι, αλλά και με απλά τζιν σε αστικό στιλ.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα ανδρικό χειμωνιάτικο παλτό από το κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ανδρικό παλτό, είναι πολύ σημαντικό να καθορίσετε το σωστό μέγεθος. Ο πίνακας μεγεθών δίπλα στη φωτογραφία του προϊόντος θα σας βοηθήσει σίγουρα σε αυτό. Αφού προσθέσετε το παλτό στο καλάθι και ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, θα μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα πληρωμής. Ολοκληρώστε τη διαδικασία αγοράς και θα προσπαθήσουμε να σας στείλουμε τα παραγγελθέντα προϊόντα το συντομότερο δυνατό!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Με τι να συνδυάσεις ένα μαύρο ανδρικό παλτό;

Το μαύρο παλτό είναι το πιο καθολικό μοντέλο παλτό. Μπορείτε να το φορέσετε με κοστούμι, αλλά και να δημιουργήσετε ημιεπίσημες στιλιζαρίσεις στη βάση του. Φαίνεται υπέροχο με chino παντελόνι ή ασορτί σκούρο τζιν παντελόνι.

Πότε είναι ένα πανωφόρι και πότε ένα διπλό;

Για άνδρες με καλοφτιαγμένο σώμα συνιστάται ένα πανωφόρι με ένα στήθος. Τα πανωφόρια με διπλό στήθος μπορούν να χρησιμοποιηθούν από λεπτούς και ψηλούς άνδρες, γιατί με αυτόν τον τρόπο τονίζουν τα δυνατά σημεία της φιγούρας τους.

Ποια είναι τα πιο μοντέρνα χρώματα των παλτών;

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα παλτών είναι αυτά σε μαύρο χρώμα, επειδή είναι τα πιο καθολικά. Οι άνδρες πολύ συχνά φορούν επίσης μπλε και γκρι παλτό. Το παλτό σε χρώμα καμήλας είναι το χτύπημα των τελευταίων σεζόν.

pixel