Ανδρικά Παλτά Χωρίς Μόνωση

Αριθμός προϊόντων:5
Sizes
Χρωμα
Τιμή
Προσφορά
Υλικό

Τα ανοιξιάτικα εξωτερικά ρούχα δεν είναι μόνο μια ποικιλία από σακάκια, αλλά και κομψά παλτό στα οποία κάθε άνδρας φαίνεται κομψός και κομψός. Τα ανδρικά ανοιξιάτικα παλτό που παρουσιάζουμε στο κατάστημα Bolf προσφέρουν ρούχα υψηλής ποιότητας. Θα βρείτε μοντέλα σε διάφορα χρώματα και στυλ. Χάρη σε αυτό, θα επιλέξετε το τέλειο ανδρικό παλτό για την άνοιξη, το οποίο θα σας ταιριάζει απόλυτα και θα νιώθετε πολύ καλά σε αυτό. Επιλέξτε μοντέρνα ρούχα και ανακαλύψτε τη γκάμα των ανδρικών ανοιξιάτικων παλτών μας!

Ανδρικά πανωφόρια - τύποι

Υπάρχουν διάφοροι τύποι παλτών που εννοούνται με τον όρο "ανδρικό ανοιξιάτικο παλτό". Το πιο δημοφιλές παλτό την άνοιξη είναι μια καμπαρντίνα ή το λεγόμενο καμπαρντίνα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του τύπου παλτό είναι ένα ρούχο με διπλό στήθος, μια ζώνη και ένα φαρδύ γιακά. Ένα άλλο γνωστό μοντέλο είναι το ανδρικό μεταβατικό παλτό τύπου πόλο. Αυτός ο τύπος παλτό φαίνεται πολύ καλός σε συνδυασμό με ημι-επίσημα ρούχα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το έξυπνο casual στυλ. Ένα προϊόν για το οποίο συχνά ρωτούν οι πελάτες μας είναι ένα καλοκαιρινό παλτό navy blue ανδρικό σε navy blue χρώμα. Είναι ένα λιγότερο επίσημο παλτό που στερεώνεται με φερμουάρ και διακοσμείται με διακοσμητικά κουμπιά. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με αυτό το μοντέλο!

Μεταβατικά ανδρικά παλτό - δημοφιλή χρώματα

Όταν αποφασίζετε να αγοράσετε ένα παλτό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όχι μόνο την περικοπή του, αλλά και το χρώμα. Τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά ανδρικά παλτό είναι μοντέλα σε μαύρο, μπλε και καφέ. Αυτά τα κομψά ανδρικά πανωφόρια δείχνουν καλύτερα σε συνδυασμό με κοστούμια. Οι άνδρες πολύ συχνά επιλέγουν μη μονωμένα παλτά σε άλλες αποχρώσεις, και το καμηλό καλοκαιρινό ανδρικό παλτό είναι ιδιαίτερα της μόδας. Αυτό το μοντέλο λειτουργεί υπέροχα ως στοιχείο έξυπνου-casual στυλ

Με τι να φορέσεις ένα ανδρικό παλτό «άνοιξη-καλοκαίρι»;

Τα ανδρικά ανοιξιάτικα παλτό σε σκούρα χρώματα όπως το μπλε ναυτικό ή το μαύρο πρέπει να φορεθούν με ανδρικά κοστούμια - αυτό είναι το μόνο εξωτερικό ρούχο που θα λειτουργήσει για ένα πολύ κομψό στυλ. Η κατάσταση είναι διαφορετική στην περίπτωση μοντέλων σε χρώμα καμήλας ή με μοτίβο ελέγχου, τα οποία δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή άλλων ρούχων. Τα καλοκαιρινά ανδρικά παλτό σε συνδυασμό με μια ημι-επίσημη γκαρνταρόμπα θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα στυλ τέλεια για τέτοιες περιπτώσεις όπως ένα ραντεβού ή μια λιγότερο επίσημη επαγγελματική συνάντηση.

Πώς να αγοράσετε ανδρικά καλοκαιρινά παλτό στο κατάστημα Bolf;

Εάν έχετε αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο παλτό, πριν το προσθέσετε στο καλάθι, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος (αξίζει να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα μεγεθών). Όταν ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή από το επίπεδο του καλαθιού - η τελική τιμή αγοράς θα εμφανιστεί εκεί.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Πώς να επιλέξετε ένα μεταβατικό παλτό στο σχήμα;

Εάν είστε λεπτός και ψηλός άνθρωπος, μπορείτε να επιλέξετε ένα δημοφιλές παλτό - μια ζώνη δεμένη στη μέση θα τονίσει τα πλεονεκτήματα μιας λεπτής φιγούρας. Οι άνδρες με πιο στιβαρή σιλουέτα θα πρέπει να επιλέξουν μοντέλα χωρίς να δένονται στη μέση. Σε αυτή την περίπτωση, τα πανωφόρια με διπλό στήθος λειτουργούν καλά.

Με τι να συνδυάσεις ένα κοντό κομψό ανοιξιάτικο παλτό;

Τα κοντά παλτά που φτάνουν στο μέσο του ισχίου είναι ο λιγότερο επίσημος τύπος αυτού του τύπου εξωτερικού ενδύματος. Μπορούν να συνδυαστούν επιτυχώς με ένα ανδρικό πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι αν θέλετε να δημιουργείτε κάθε μέρα ένα ημι-επίσημο ντύσιμο.

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος παλτό;

Όταν αποφασίζετε να αγοράσετε ένα ανοιξιάτικο παλτό στο διαδίκτυο, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά ποιο μέγεθος θα είναι το σωστό. Φυσικά, κάθε μοντέλο έχει τυπικές σημάνσεις S, M, L, κ.λπ., αλλά αξίζει να ελέγξετε λεπτομερώς τον πίνακα μεγεθών. Μόνο χάρη σε αυτό μπορείτε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για τη δική σας φιγούρα.

pixel