Χρώμα και μέγεθος των προϊόντων

ΧΡΏΜΑ ΚΑΙ ΜΈΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Χρώματα προϊόντων

Φροντίζουμε πάντα οι φωτογραφίες των προϊόντων στην ιστοσελίδα denley.pl να είναι πολύ καλής ποιότητας. Έχουμε το δικό μας φωτογραφικό στούντιο, το οποίο φροντίζει για την ποιότητα των φωτογραφιών που λαμβάνονται. Κάθε μία από αυτές έχει δημιουργηθεί με τη χρήση επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού και λαμπτήρων στούντιο.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι τα χρώματα ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πραγματική εμφάνιση των προϊόντων. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις χρωματικές διαφορές που προκύπτουν από τις ατομικές ρυθμίσεις και τη βαθμονόμηση των χρωμάτων στην οθόνη. Οι οθόνες LCD εμφανίζουν συχνά πολύ φωτεινές εικόνες με ζωντανά χρώματα.

Οι φωτογραφίες αποτελούν ιδιοκτησία της Bolf Sp. z o.o. Δεν δίνουμε άδεια χρήσης, αντιγραφής ή αναπαραγωγής τους χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή μας.


Μέγεθος των προϊόντων

Η συλλογή μας περιλαμβάνει πάνω από 7.000 προϊόντα. Κάθε κατασκευαστής έχει διαφορετικά μεγέθη. Μην ακολουθείτε το μέγεθος στην ετικέτα, αλλά ανατρέξτε στον πίνακα μεγεθών.

Μετράμε τα προϊόντα επίπεδα, χωρίς τέντωμα, με τα κουμπιά κλειστά ή το φερμουάρ κλειστό. Για να ταιριάξετε τις αγορές σας, σας προτείνουμε να συγκρίνετε τις διαστάσεις του πίνακα με τις διαστάσεις του αγαπημένου σας προϊόντος.

Σε κάθε μοντέλο μετράται ένα τεμάχιο κάθε μεγέθους, επομένως ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές στις διαστάσεις που δίνονται στον πίνακα (ανοχή +/- 3 cm).


pixel