Γυναικεία Τζιν Παντελόνια

Αριθμός προϊόντων:26
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
Τύπος Προϊόντος

Το κατάστημά μας προσφέρει γυναικεία τζιν που ταιριάζουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έχοντας επίγνωση ότι αυτή τη στιγμή τα τζιν είναι πολύ δημοφιλή και τα παντελόνια από αυτό το υλικό είναι ένα must-have στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ετοιμάσαμε πολλές προτάσεις για εσάς, στις οποίες θα βρείτε ρούχα που είναι ιδανικά για εσάς. Η προσφορά μας περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η ανθεκτικότητα του παντελονιού μας, καθώς και το ενδιαφέρον σχέδιο και η ελκυστική τιμή αξίζουν αναγνώρισης. Με τη βοήθεια του τζιν, σίγουρα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε περισσότερα από ένα σετ ρούχων στα οποία θα νιώθετε μοντέρνα και άνετα.

Τύποι γυναικείων τζιν

Τα γυναικεία skinny τζιν είναι ένα μοντέλο που είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των γυναικών, επειδή μειώνει οπτικά τη φιγούρα μέσω μιας τέλειας εφαρμογής. Εμφανίστηκαν σε καταστήματα πριν από καμιά δεκαριά χρόνια και όλο αυτό το διάστημα απολαμβάνουν αδιάσειστο ενδιαφέρον. Υπάρχουν δύο παραλλαγές αυτών των παντελονιών στην αγορά ρούχων: skinny και slim fit. Η πρώτη παραλλαγή είναι πιο σφιχτή από τη δεύτερη, επομένως συνιστώνται ειδικά για γυναίκες με λεπτή σιλουέτα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι σωλήνες προσαρμόζονται στο σώμα, οπότε από τη μία πλευρά δίνουν έμφαση στα λεπτά πόδια και μια λεπτή φιγούρα, αλλά από την άλλη, επισημαίνουν επίσης ελλείψεις που ορισμένες γυναίκες θα ήθελαν να κρύψουν.

Τα boyfriend τζιν είναι ένα μοντέλο που εμφανίστηκε στην αγορά ρούχων σχετικά πρόσφατα, αλλά η δημοτικότητά του αυξάνεται συνεχώς, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το κατάστημα Bolf. Αυτά τα μοντέρνα γυναικεία τζιν χαρακτηρίζονται από μια ελαφρώς πεσμένη μέση, χαλαρά πόδια και πολλές εκδορές και τρύπες. Παρά το γεγονός ότι αναφέρονται στο νεανικό στυλ ντυσίματος, είναι μια πρόταση όχι μόνο για νέους, έφηβους επαναστάτες. Αυτό το στυλ τζιν μπορεί να φορεθεί από γυναίκες όλων των ηλικιών που αγαπούν τα εκφραστικά, αξέχαστα ρούχα. Φαίνονται υπέροχα παρέα με στιλέτο σε έντονο χρώμα και ένα φαρδύ υπερμεγέθη μπλουζάκι. Σε ένα τέτοιο στυλ που σχεδιάζεται, μπορείτε να πάτε σε μια συνάντηση με φίλους - θα δείξετε θηλυκό και μοντέρνο.

Ένα άλλο μοντέρνο τζιν τζιν είναι μοντέλα με ψηλή μέση. Λόγω της περικοπής τους, συνιστώνται για γυναίκες που αγωνίζονται με μερικά επιπλέον κιλά στην περιοχή της κοιλιάς. Τα τζιν, που τελειώνουν στο ύψος της μέσης, λειαίνουν το στομάχι και τα λεπτά, εφαρμοστά πόδια κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα. Αυτός ο τύπος παντελόνι τζιν έχει συνήθως κουμπιά.

Τα τζιν τύπου καμπάνα ήταν της μόδας πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά οι σύγχρονες τάσεις δείχνουν ότι επιστρέφουν ξανά στις χάρες. Οι σημερινές επιδείξεις μόδας δείχνουν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα στυλ στη βάση τους, όχι μόνο στην ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1960, όταν αυτός ο τύπος παντελονιού βίωνε τη μεγάλη του εποχή. Η πιο αγορασμένη παραλλαγή από αυτά είναι τα μοντέλα με σφιχτή εφαρμογή στους γλουτούς και τους μηρούς και με φουσκωμένα πόδια από το ύψος του γόνατος.

Η μόδα για τα μαμά τζιν ξεκίνησε όταν η ταινία "Dirty Dancing" προβλήθηκε στις αίθουσες, επειδή φοριόταν από τον κεντρικό χαρακτήρα. Είναι ένα από τα πιο άνετα μοντέλα γυναικείων παντελονιών, γι 'αυτό το αγαπούν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό είναι ένα μάλλον χαλαρό κόψιμο, παρά το γεγονός ότι σφίγγουν ελαφρώς τους γλουτούς και κάνουν το στομάχι πιο αδύνατο. Σε αυτή την παραλλαγή τζιν, τα πόδια συνήθως τελειώνουν στη μέση της γάμπας.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας δείχνουν όλο και πιο χαλαρά fit τζιν. Πρόκειται για παντελόνια με εντελώς χαλαρή κοπή, οπότε δεν περιορίζουν την κίνηση με κανέναν τρόπο. Το πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι συνεπώς η άνεση, αλλά η χρήση τους ενέχει επίσης κάποιο κίνδυνο. Λοιπόν, αυτή η περικοπή μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σχήμα της φιγούρας και να στρεβλώσει τις αναλογίες της. Επιπλέον, προσθέτει μερικά κιλά, γι 'αυτό συνιστάται σε αδύνατες γυναίκες.

Το χτύπημα των τελευταίων σεζόν είναι τζιν με τρύπες και εκδορές. Τα παντελόνια με αυτόν τον τύπο διακοσμήσεων είναι το πιο σημαντικό στοιχείο κάθε στυλ, επειδή οι τρύπες και οι γδαρσίματα προσελκύουν αποτελεσματικά την προσοχή. Μπορούν να φορεθούν από κυρίες όλων των τύπων σώματος και ηλικιών.

Τα κλασικά σχέδια παντελονιών δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, οπότε είναι σημαντικό να αναφέρουμε τζιν μεσαίου μεγέθους με ίσιο, χωρίς κωνικό πόδι, το μήκος του οποίου τελειώνει κάτω από τον αστράγαλο. Αυτό το μοντέλο είναι πολύ άνετο και θα λειτουργήσει σε πολλές περιπτώσεις. Αυτοί οι τύποι παντελονιών με ίσια κοπή δεν δίνουν έμφαση στο σχήμα όσο τα άλλα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά δίνουν μια μεγάλη αίσθηση άνεσης. Είναι μια προσφορά για γυναίκες που προτιμούν τα παραδοσιακά σύνολα ρούχων.

Μοντέρνα χρώματα γυναικείων τζιν

Αν ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πρέπει να έχετε αρκετά είδη τζιν στην γκαρνταρόμπα σας, σε διάφορα χρώματα. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα στυλ για κάθε περίσταση. Η πιο δημοφιλής παραλλαγή είναι τα φωτεινά γυναικεία τζιν, τα οποία φορούν με ανυπομονησία οι κυρίες, ειδικά το καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα προϊόντων περιλαμβάνει γαλάζια γυναικεία τζιν και μοντέλα από λευκό χρώμα. Οι πρόσφατες σεζόν έχουν δείξει ότι το μπεζ έχει γίνει πολύ της μόδας, γι 'αυτό και αυτά τα φωτεινά γυναικεία τζιν τζιν πρέπει επίσης να βρίσκονται στην ντουλάπα σας.

Η γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει σκούρα παντελόνια που είναι πιο ευέλικτα από αυτά από ελαφρύ ύφασμα. Στη συλλογή μας θα βρείτε navy blue γυναικεία τζιν, αλλά και μαύρα μοντέλα και γκρι τζιν. Άλλα δημοφιλή χρώματα παντελονιών είναι: ροζ, μπλε ή γραφίτης.

Πώς να επιλέξετε γυναικεία τζιν;

Εάν δεν γνωρίζετε ποιο παντελόνι είναι καλύτερο για εσάς, επιλέξτε κλασικά γυναικεία τζιν, στα οποία τα πόδια είναι ίσια και το κόψιμο ταιριάζει ελαφρώς στο σώμα. Είναι μια προσφορά για λεπτές γυναίκες, αλλά και για εκείνες που φορούν μεγαλύτερα μεγέθη. Αν θέλετε να καλύψετε μερικά επιπλέον κιλά, μπορείτε να επιλέξετε μαύρα γυναικεία τζιν που θα αδυνατίσουν οπτικά τη σιλουέτα σας. Οι σωλήνες, από την άλλη πλευρά, (σε διάφορες παραλλαγές χρώματος) συνιστώνται μόνο σε αδύνατες γυναίκες. Τα μοντέλα τύπου καμπάνας σας επιτρέπουν να εξισώσετε τις αναλογίες του σχήματος, επομένως συνιστώνται ιδιαίτερα για κυρίες με σιλουέτα τύπου αχλαδιού.

Με τι να φορέσω γυναικεία τζιν;

Τα μαύρα γυναικεία τζιν είναι τα πιο καθολικά, οπότε μπορείτε να τα φορέσετε με σχεδόν κάθε μπλούζα, κομψό γυναικείο πουκάμισο, casual πουκάμισο, αλλά και ένα μπλουζάκι - το χρώμα δεν έχει σημασία εδώ. Τα γκρι γυναικεία τζιν δείχνουν καλύτερα με ένα λευκό μπλουζάκι και μαύρα παπούτσια - θα είναι ένα τέλειο καθημερινό ντύσιμο. Όταν επιλέγετε παπούτσια για στυλ, λάβετε υπόψη εάν η κορυφή του σετ έχει κομψό ή σπορ στυλ. Στην πρώτη περίπτωση, αξίζει να φορέσετε ψηλοτάκουνα ή μπαλαρίνες, αλλά αν έχετε ντυθεί για αθλήματα, επιλέξτε υποδήματα στο ίδιο στυλ.

Πώς να παραγγείλετε γυναικεία τζιν στο κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε για γυναικεία τζιν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απλώς επιλέξτε το μέγεθός σας (για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον πίνακα μεγεθών) και προσθέστε το προϊόν στο καλάθι σας. Να θυμάστε ότι η δωρεάν παράδοση ισχύει για αγορές για ελάχιστο λεπτό. 100 ζλότι. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι το πακέτο φτάνει σε εσάς το συντομότερο δυνατό.

pixel