Ανδρικά Ρούχα Παραλίας

Αριθμός προϊόντων:12
Sizes
Χρωμα
Τιμή
Υλικό
Τύπος Προϊόντος

Μόδα παραλίας για άντρες

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, πολλοί άντρες σκέφτονται να επιλέξουν το σωστό ανδρικό σορτσάκι κολύμβησης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο κόψιμο και μέγεθος για το σχήμα του σώματός σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι στην παραλία ή στην πισίνα. Το μοτίβο των ανδρικών μαγιό είναι επίσης σημαντικό. Για αρκετές εποχές, ένα πραγματικό must -have για το καλοκαίρι είναι τα ρούχα παραλίας σε έντονα χρώματα: νέον, μοτίβα camo, μεγάλα γραφικά ή επιγραφές - η μόδα επιτρέπει πολλές τολμηρές παραλλαγές.

Πώς να επιλέξετε ανδρικά μαγιό κολύμβησης;

Η επιλογή του σωστού σορτς κολύμβησης δεν είναι εύκολη. Οι κορμοί κολύμβησης έρχονται σε πολλά στυλ. Η καλύτερη επιλογή για την παραλία είναι τα χαλαρά, σορτς κολύμβησης στο μέσο του μηρού ή μέχρι το γόνατο. Με τη σειρά του, για την πισίνα, μπορείτε να επιλέξετε ασορτί ανδρικό σορτσάκι κολύμβησης. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος κορμών κολύμβησης έτσι ώστε να μην περιορίζουν την κίνηση και ταυτόχρονα να παραμένουν σταθεροί στο σχήμα, ακόμη και κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ ή εντατικής κολύμβησης.

Μπόξερ ή σορτς κολύμβησης;

Η επιλογή της σωστής κοπής εξαρτάται κυρίως από τις ατομικές προτιμήσεις. Οι κορμοί κολύμβησης που ταιριάζουν καλά στο σώμα είναι φτιαγμένοι για ενεργούς άντρες που αθλούνται, τους αρέσει να κολυμπούν και συχνά πηγαίνουν στην πισίνα. Τέτοια ρούχα παραλίας τονίζουν τέλεια μια αθλητική φιγούρα, αλλά δεν θα ταιριάζουν σε όλους. Οι άνδρες με μαζική κατασκευή σώματος θα πρέπει μάλλον να επιλέξουν ανδρικά σορτσάκια παραλίας με πιο χαλαρό κόψιμο, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ένα welt. Χάρη σε αυτό, οι κορμοί δεν γλιστρούν και παρέχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Ανδρικό μαγιό - τι πρέπει να προσέξετε;

Όταν επιλέγετε ένα σορτς μπάνιου, δεν είναι μόνο το μοτίβο και το μέγεθος που είναι σημαντικά. Επιλέξτε σορτς παραλίας που είναι κατασκευασμένα από μοντέρνα, ανθεκτικά υφάσματα που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ήλιο. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο εσωτερικό των κορμών κολύμβησης. Σε χαλαρά μοντέλα, είναι συνήθως εξοπλισμένο με ένα άνετο πλέγμα που εξασφαλίζει άνεση στη χρήση, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σορτς κολύμβησης - πού να αγοράσετε;

Μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία μαγιό σε καλές τιμές στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στη γκάμα Bolf μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες σχέδια για ανδρικά μαγιό, beachwear, αλλά και σετ παραλίας σε πολλά μεγέθη. Για να επιλέξετε το σωστό, αξίζει να ακολουθήσετε τον πίνακα μεγεθών που παρέχεται με κάθε προϊόν και πριν αγοράσετε, μετρήστε προσεκτικά την περιφέρεια των γοφών και της μέσης για να ταιριάξετε το κατάλληλο μοντέλο και το μέγεθος των μαγιό με τον τύπο του σώματος.

Μοντέρνο ανδρικό μαγιό

Τέλος, καλό είναι να γνωρίζετε πώς να φοράτε ανδρικό σορτσάκι κολύμβησης για να δείχνετε στιλάτα στην παραλία ή στην πισίνα. Αξίζει να επιλέξετε ένα πολύχρωμο μπλουζάκι ή ένα μπλουζάκι για να συμπληρώσετε το καλοκαιρινό ντύσιμο και επίσης να θυμάστε τα παπούτσια, για παράδειγμα άνετα σαγιονάρες ή πάνινα παπούτσια. Το σύνολο θα συμπληρωθεί με αξεσουάρ με τη μορφή καπέλου μπέιζμπολ, γυαλιών ηλίου ή άνετου σακιδίου που μπορεί να φιλοξενήσει αντηλιακό, smartphone ή κάμερα.

pixel