Νέα

Αριθμός προϊόντων:1732
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Marynarki
  • Skarpety
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Ανδρική μόδα - γνωρίστε τα νέα προϊόντα που θα κατακτήσουν την αγορά

ι τάσεις στον κόσμο της μόδας αλλάζουν συνεχώς, εξελίσσονται. Μερικές φορές οι δημιουργίες των ετών επιστρέφουν και μερικές φορές οι σχεδιαστές εκπλήσσουν με μεγάλες συλλογές, η δημοτικότητα των οποίων εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Ποιες τάσεις προβλέπονται για φέτος;

Ανδρικό φούτερ χωρίς κουκούλα

Πριν από μερικές σεζόν, σχεδόν όλοι όσοι ήθελαν να φορέσουν μοντέρνα ρούχα έπρεπε να έχουν στην ντουλάπα του ένα ομοιόμορφο χρωματιστό φούτερ με μεγάλη κουκούλα. Οι τσέπες ήταν υποχρεωτικά με φερμουάρ και η μόνη διαφορά στο χρώμα θα μπορούσε να είναι το λογότυπο της εταιρείας στο στήθος, στο ύψος της καρδιάς.

Αυτή η τάση αρχίζει να χάνει τη σημασία της. Το 2021, όταν μιλάμε για το ανδρικό φούτερ, θα μιλάμε όλο και πιο συχνά για το κλασικό φούτερ χωρίς κουκούλα, το οποίο έχει δύο κύρια μοτίβα χρώματος. Ένα ομοιόμορφο χρώμα που εκτείνεται από το φερμουάρ στην περιοχή του διαφράγματος. Εδώ εμφανίζονται συμμετρικά, καλά τονισμένα μοτίβα, τα οποία προσθέτουν λίγο περισσότερο δυναμισμό στο ρούχο. Ένα τέτοιο ανδρικό φούτερ - το οποίο μπορείτε να αγοράσετε, για παράδειγμα, στο Bolf.co.uk - φαίνεται επίσης πολύ πιο φιλικό από το αντίστοιχο με κουκούλα.

Joggers / παντελόνια cargo

Η μόδα επιστρέφει για αυτό το είδος παντελονιού κάθε λίγα χρόνια. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το όραμα των μοντέρνων πολιτοφυλακών έχει εξελιχθεί έντονα με τα χρόνια. Στο τέλος του 20ού αιώνα, όλοι ήταν ευχαριστημένοι με φαρδιά, συνήθως στρατιωτικά παντελόνια με δυσανάλογα μεγάλες τσέπες.

Τα παντελόνια Cargo είναι πλέον τζόκερ. Παντελόνια, τα οποία προορίζονται να αποτελέσουν γέφυρα μεταξύ του κόσμου της μόδας και της λειτουργικότητας. Δεν είναι τόσο χαλαρά όσο πριν από μερικά χρόνια, αλλά εξακολουθούν να μην κολλάνε στο σώμα τόσο σφιχτά όσο δίνουν οι σωλήνες. Τα χρώματα κάλυψης που σχετίζονται με το πράσινο έδωσαν τη θέση τους σε έντονα πεδία, για παράδειγμα πορτοκαλί ή κόκκινα ένθετα. Επί του παρόντος, τα τζόκερ είναι παντελόνια για άτομα με αυτοπεποίθηση που θέλουν κάτι περισσότερο για τον εαυτό τους από ένα παραδοσιακό κόψιμο, όπως το τζιν.

Ανδρικό πουκάμισο με μακριά μανίκια

Για πολλά χρόνια - εναλλάξ - είμαστε μάρτυρες του ανταγωνισμού μεταξύ σχεδιαστών ανδρικών πουκάμισων. Μερικές φορές εκείνοι που είναι πιστοί στα πουκάμισα με κοντό μανίκι παίρνουν το πάνω χέρι, και μερικές φορές οι αντίπαλοί τους, υποστηρικτές ενός πιο παραδοσιακού πουκάμισου με μακρυμάνικο και κομψή μανσέτα. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ο τελευταίος έκανε τη λέξη το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί μια ορισμένη αλλαγή που λαμβάνει χώρα σιγά -σιγά στον κόσμο των ανδρικών πουκάμισων. Φυσικά, το άσπρο και το μαύρο είναι "ασφαλή πρότυπα" της εγκυμοσύνης, αλλά οι άνδρες είναι όλο και πιο πρόθυμοι να επικεντρωθούν σε έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί, ακόμη και το ροζ ή το μοβ. Οι σχεδιαστές αναγνωρίζουν αυτό το φαινόμενο. Το ίδιο με πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Bolf, το οποίο προσφέρει τέτοια πουκάμισα.

Ένα πουκάμισο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς σακάκι

Οι ώριμοι άνδρες που θέλουν να τονίσουν την κοινωνική τους θέση δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από το ναυτικό φέτος. Η εποχή του περπατήματος με ένα σφιχτά χαλαρό, μερικές φορές βγαλμένο από το παντελόνι, το ανδρικό πουκάμισο με γιακά φτάνει στο τέλος του.

Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ το πουκάμισο μπορεί να έχει ένα αρκετά έντονο χρώμα, το σακάκι εξακολουθεί να αμύνεται ενάντια σε αυτήν την τάση. Φέτος είναι καλό να ποντάρετε σε ασφαλές γκρι, μαύρο ή μπλε ναυτικό. Οι σχεδιαστές δεν περιμένουν σημαντικούς συμβιβασμούς, αλλά ταυτόχρονα ενθαρρύνουν να συνδυάσουν αυτά τα συντηρητικά μπουφάν με πουκάμισα σχεδόν οποιουδήποτε χρώματος.

pixel