Ανδρικά Τζιν Μπουφάν

Αριθμός προϊόντων:57
Sizes
  • 1-Ubrania
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Το ανδρικό τζιν μπουφάν είναι σχεδόν 160 ετών. Αρχικά, όπως το πρώτο παντελόνι τζιν, φορέθηκε από Αμερικανούς αγρότες, εργάτες και αναζητητές χρυσού. Στη δεκαετία του 1930, διάσημοι οίκοι μόδας άρχισαν να εισάγουν φτηνά τζιν μπουφάν στις συλλογές τους και το 1960, τα τζιν μπουφάν έγιναν μόνιμο μέρος του κανόνα της ανδρικής μόδας χάρη στα μεγάλα αστέρια του τότε κινηματογράφου. Το ανδρικό τζιν μπουφάν, παρά την τόσο μεγάλη ιστορία, αποτελεί υποχρεωτικό στοιχείο της ντουλάπας κάθε άντρα μέχρι σήμερα, γι 'αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το κατάστημα Bolf. Σας παρουσιάζουμε κομψά τζιν μπουφάν που αποτελούν εξαιρετική βάση για τη δημιουργία αστικών, νεανικών και casual στυλ. Κάθε άντρας θα νιώσει μοντέρνος και άνετος σε αυτό το είδος σακάκι. Τα μπουφάν είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας, χάρη στο οποίο ταιριάζουν όμορφα στο σώμα, δεν περιορίζουν την κίνηση και είναι πολύ άνετα να φορεθούν. Νιώστε την άνεση των μπουφάν μας στο δέρμα σας και παραγγείλετε ένα μοντέλο που θα τονίσει το στυλ σας

Ανδρικό τζιν μπουφάν - τύποι

Τα ανδρικά τζιν μπουφάν που παρουσιάζονται στη συλλογή μας διατίθενται σε διάφορα χρώματα και στυλ. Προσφέρουμε πάντα μοντέρνα μπλε μπουφάν, αλλά και μοντέλα στα οποία τα τζιν έχουν βαφτεί σε μια σκούρα απόχρωση του μπλε ναυτικού. Εκτός από τα κλασικά μπλε μπουφάν, μπορείτε επίσης να βρείτε ασπρόμαυρα μπουφάν. Είναι σίγουρα μια προσφορά για άνδρες που εκτιμούν τις μη τυποποιημένες λύσεις ρούχων. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η γκάμα μας περιλαμβάνει μπουφάν με γιακά και μοντέλα με βαμβακερή κουκούλα. Τα μπουφάν με κουκούλα είναι ιδιαίτερα καλά για το φθινόπωρο και τις αρχές της άνοιξης, καθώς προστατεύουν αποτελεσματικά το κεφάλι από το κρύο. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε μοντέλα που αναφέρονται στο ροκ στυλ, όπως για παράδειγμα τα μπουφάν στα οποία τα τζιν μανίκια έχουν αντικατασταθεί με οικολογικό δέρμα.

Ανδρικά τζιν μπουφάν - δημοφιλή χρώματα

Φυσικά, το ανδρικό τζιν μπουφάν με κουκούλα σε μπλε χρώμα είναι το πιο δημοφιλές, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η επιλογή δεν είναι τόσο προφανής. Τα τζιν μπουφάν διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις: από μπλε έως μπλε ναυτικό. Τα μοντέλα με εκδορές είναι επίσης πολύ δημοφιλή, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τις τρέχουσες τάσεις. Το μαύρο μπουφάν είναι τόσο δημοφιλές όσο ένα τυπικό τζιν μπουφάν. Το ανδρικό μαύρο τζιν μπουφάν επιλέγεται συχνότερα από άνδρες που προτιμούν ένα δυνατό και εκφραστικό στυλ. Το λευκό σακάκι είναι μια πρόταση για τους λάτρεις των πιο ήπιων, πιο συγκρατημένων στυλ.

Ανδρικό τζιν μπουφάν - τι παντελόνι να φορέσετε μαζί του;

Το ανδρικό τζιν μπουφάν μπορεί να φορεθεί με σχεδόν οποιοδήποτε παντελόνι. Φαίνεται δυσμενές μόνο στην εταιρεία τυπικών, κομψών παντελονιών με πτυχή. Μπορείτε λοιπόν να το ντύσετε με άλλο τζιν παντελόνι και έτσι να δημιουργήσετε το λεγόμενο. συνολική εμφάνιση ή επιλέξτε ανδρικά υφάσματα chinos. Στην πραγματικότητα, όταν δημιουργείτε στυλ με βάση ένα τζιν μπουφάν, δεν είναι τόσο σημαντικό το παντελόνι, αλλά άλλα στοιχεία ένδυσης: ένα μπλουζάκι, ένα φούτερ, ένα ανδρικό πουλόβερ και αξεσουάρ - καθένα από αυτά μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική στολή.

Τζιν μπουφάν με κουκούλα - με τι να φορέσεις;

Το τι ρούχα και αξεσουάρ θα επιλέξετε για το τζιν σακάκι σας εξαρτάται από τον χαρακτήρα της στολής που θέλετε να δημιουργήσετε. Αν θέλεις ένα ροκ ντύσιμο, διάλεξε ένα μαύρο τζιν μπουφάν, μαύρο παντελόνι και ένα μπλουζάκι σε αντίθεση χρώματος, απόλυτα ομοιόμορφο! Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα σπορ ντύσιμο κάθε μέρα με βάση ένα denim katana. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα σακάκι με κουκούλα, να το συνδυάσετε με ανδρικό φούτερ ή μπλουζάκι και να ολοκληρώσετε το ντύσιμο με φαρδιά παντελόνια και αθλητικά παπούτσια.

Πώς να παραγγείλετε ανδρικά τζιν μπουφάν στο κατάστημα Bolf;

Αν θέλετε να παραγγείλετε ένα ανδρικό τζιν μπουφάν από το κατάστημα Bolf, πρέπει πρώτα να καθορίσετε το μέγεθός σας. Για να επιλέξετε ένα ρούχο που θα σας ταιριάζει απόλυτα, χρησιμοποιήστε τον πίνακα μεγεθών. Μόλις προσθέσετε αυτό και άλλα προϊόντα στο καλάθι σας, θα μπορείτε να ελέγξετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Πώς να δημιουργήσετε μια ροκ στολή με βάση ένα μαύρο τζιν μπουφάν;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ρούχα και αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα. Επιλέξτε λοιπόν μαύρο παντελόνι (το καλύτερο σε εφαρμογή) και μαύρα παπούτσια, π.χ. μπότες Chelsea. Όταν επιλέγετε ένα λευκό μπλουζάκι για styling, θα δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση που θα κάνει το ντύσιμο ροκ, αλλά και πολύ στιλάτο.

Τι να φορέσετε κάτω από ένα τζιν μπουφάν;

Το τζιν μπουφάν αναφέρεται στο σπορ στυλ, αλλά ταιριάζει απόλυτα και με το στυλ streetwear. Η ελαφρώς αδιάφορη φύση του σακάκι σημαίνει ότι αυτός ο τύπος εξωτερικών ενδυμάτων δεν φαίνεται πολύ καλός με ανδρικά πουκάμισα και ημι-κομψά μπλουζάκια πόλο. Με τζιν μπουφάν, επιλέξτε αθλητικά μπλουζάκια και ανδρικά hoodies.

Πώς να επιλέξετε ένα τζιν μπουφάν για πολλά χρόνια;

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα σακάκι για αρκετές σεζόν, ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν, επιλέξτε την πιο κλασική έκδοση. Φυσικά, μιλάμε για ένα τυπικό μπλε τζιν μπουφάν. Αυτό το μοντέλο ήταν στη μόδα εδώ και δεκαετίες και δεν υπάρχει ένδειξη ότι θα αλλάξει. Με βάση αυτό το σακάκι θα δημιουργήσετε διαχρονικές και πάντα μοντέρνες στυλιζαρίσεις.

pixel