Μαγιό ανδρικά

Αριθμός προϊόντων:12
Sizes
Χρωμα
Τιμή
Υλικό
Τύπος Προϊόντος

Ανδρικά μαγιό κολύμβησης

Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην παραλία. Θάλασσα, λίμνη, πισίνα - σε αυτά τα μέρη μπορείτε να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε, όταν η θερμοκρασία του αέρα κυμαίνεται γύρω στους 30ᵒC.

Οι κύριοι που αποφασίζουν να χαλαρώσουν με τέτοιο τρόπο θα πρέπει να προμηθευτούν άνετα ανδρικά μαγιό κολύμβησης. Τα προϊόντα που διατίθενται σε αυτήν την κατηγορία θα είναι τέλεια τόσο για κολύμπι όσο και για άλλα θαλάσσια σπορ. Πολλοί άνδρες επιλέγουν προϊόντα από μεγάλες μάρκες - ανδρικά μαγιό 4f, Nike, Calvin Klein, adidas, Speedo, Reebok, είναι πολύ δημοφιλή στους πελάτες, καθώς και αντρικά μαγιό Atlantic και Tommy Hilfiger. Το κατάστημα Bolf δεν προσφέρει μια ποικιλία από αυτούς τους κατασκευαστές, αλλά μπορείτε να βρείτε άλλα κομψά μοντέλα σε λογικές τιμές.

Τα ανδρικά μπαούλα κολύμβησης που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα και επομένως στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Είναι επίσης εξοπλισμένα με σορτς εσωτερικού πλέγματος, έτσι ώστε τα πορτμπαγκάζ να παρέχουν μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της ενεργού αναψυχής. Κάθε μοντέλο ανδρικών κορμών κολύμβησης που διατίθενται σε αυτήν την κατηγορία είναι ρυθμιζόμενο στη μέση με ισχυρό κορδόνι περίσφιξης.

Τα κολυμβητήρια που διατίθενται σε αυτήν την κατηγορία έχουν επίσης διαφορετικά μήκη και κοψίματα. Τα ανδρικά μαγιό που μοιάζουν με μπόξερ είναι ελαφρώς πιο κοντά μοντέλα-φτάνουν στο μέσο του μηρού. Για όσους αισθάνονται καλύτερα σε ελαφρώς μακρύτερα μοντέλα, σκεφτείτε τους κορμούς κολύμβησης που φτάνουν ακριβώς πάνω από το γόνατο ή ακριβώς πάνω από το γόνατο. Εκτός από τις διάφορες περικοπές, η συλλογή Bolf χαρακτηρίζεται επίσης από πληθώρα μοτίβων και χρωμάτων για ανδρικά μαγιό. Οι κύριοι που τους αρέσουν οι κλασικές λύσεις μπορούν να φτάσουν σε μονόχρωμα ή δίχρωμα μπαούλα, ποικίλα με πολύχρωμα ένθετα. Οι λάτρεις των πρωτότυπων, μερικές φορές ακόμη και των φανταχτερών ρούχων μπορούν να προσεγγίσουν μοντέλα με φανταχτερά εκτυπώσεις. Ένα πολύχρωμο μοτίβο camo, μια εκτύπωση με τη μορφή πολύχρωμων αστεριών ή ψαριών είναι σίγουρα μια επιλογή για όλους που τους αρέσει να ξεχωρίζουν.

Ανδρικό σορτς κολύμβησης - πού αλλού μπορείτε να το φορέσετε;
Σορτς κολύμβησης - εκτός παραλίας - μπορεί επίσης να φορεθεί για άλλες ανεπίσημες περιστάσεις. Τα προϊόντα που διατίθενται σε αυτήν την κατηγορία είναι τόσο καθολικά που, μαζί με ένα μπλουζάκι και άνετα υποδήματα, θα αποδειχθούν ότι είναι κατάλληλη στολή για άλλα μη θαλάσσια σπορ, όπως ποδηλασία, τρέξιμο ή προπόνηση στο γυμναστήριο. Θα είναι επίσης κατάλληλα για κολύμπι στην εσωτερική πισίνα.

Ορισμένα μοντέλα ανδρικών κορμών κολύμβησης έχουν επίσης τσέπες, γεγονός που τα καθιστά ακόμη πιο λειτουργικά. Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να πιάσετε τα ανδρικά παντελόνια μπάνιου και σε άλλες, καθημερινές καταστάσεις που δεν απαιτούν επίσημη ενδυμασία. Μια απογευματινή ανάπαυση στο σπίτι ή στον κήπο, ή ακόμα και δουλειές του σπιτιού ή του σπιτιού, όπως το κούρεμα του γκαζόν ή το πότισμα του κήπου, είναι καταστάσεις όπου τα άνετα ρούχα σίγουρα θα διευκολύνουν τη δουλειά σας.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι εκτός από τα τυπικά μεγέθη, στο κατάστημα Bolf μπορείτε να βρείτε ανδρικά μαγιό σε μεγάλα μεγέθη - ιδανικά για παχουλά. Υπάρχουν επίσης άλλοι τύποι προϊόντων αυτού του τύπου στην αγορά: ανδρικά μαγιό κολύμβησης με ώθηση ή πάτος, ανδρικά μπαούλα που μοιάζουν με πυγμάχους και πολλά άλλα. Η προσιτή τιμή είναι επίσης ένα απίστευτο πλεονέκτημα του παντελονιού κολύμβησης Bolf. Αν ψάχνετε για ανδρικά σορτσάκια μπάνιου σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, σίγουρα θα βρείτε κάτι για τον εαυτό σας εδώ.

pixel