Γυναικεία Παντελόνια

Αριθμός προϊόντων:260
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 5

Τα γυναικεία παντελόνια είναι το ρούχο που σας δίνει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε πραγματικά ποικίλα στυλ. Ανάλογα με το κόψιμο, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πρωτότυπο σετ με βάση το παντελόνι που λειτουργεί καλά σε σημαντικές επίσημες συναντήσεις, αλλά συχνά συνδυάζεται με καθημερινά, casual και ακόμη και αθλητικά ρούχα. Τα γυναικεία παντελόνια είναι άνετα και αυτός είναι ο λόγος που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τουλάχιστον μερικά ζευγάρια στην γκαρνταρόμπα της. Σωλήνες, τζιν, μοντέλα με ψηλή μέση - όλα αυτά μπορούν να βρεθούν στη συλλογή Bolf.

Τα γυναικεία παντελόνια που διατίθενται στη συλλογή μας είναι καμιά δεκαριά προτάσεις διαφόρων στυλ. Προσφέρουμε ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα, αλλά και μοντέλα με πιο χαλαρό κόψιμο, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση στη χρήση. Χάρη σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να παραγγείλετε ρούχα όχι μόνο για εργασία, αλλά και για καθημερινή χρήση και για γυμναστήριο.

Τα άνετα παντελόνια πρέπει να χαρακτηρίζονται κυρίως από υλικό υψηλής ποιότητας. Η κατάλληλη αναλογία υλικών όπως βαμβάκι, πολυεστέρας, βισκόζη ή ελαστάνη κάνει κάθε μοντέλο να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα μιας γυναικείας φιγούρας.

Τύποι γυναικείων παντελονιών

Η ευρύτερη ομάδα προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την κατηγορία είναι τα μοντέρνα γυναικεία αθλητικά παντελόνια, τα οποία περιλαμβάνουν κολάν και φούτερ. Και οι δύο τύποι είναι ιδιαίτερα καλοί στο γυμναστήριο και κατά τη διάρκεια εξωτερικής σωματικής δραστηριότητας.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης γυναικεία τζιν που μπορούν να ταιριάζουν με το καθημερινό στυλ που προτιμάτε. Έχουμε αρκετές καινοτομίες στη γκάμα μας που θα ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα. Παρουσιάζουμε ένα λεπτό, ταιριαστό, στενό, push-up και boyfriend παντελόνι, δηλαδή μοντέλα που είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των γυναικών.

Η ντουλάπα κάθε γυναίκας πρέπει επίσης να περιλαμβάνει κλασικά κομψά παντελόνια που μπορούν να φορεθούν για πιο σημαντικές περιστάσεις, για τη δουλειά, αλλά και για μια επαγγελματική συνάντηση ή σημαντικές οικογενειακές γιορτές. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα γνωστά παντελόνια με πτυσσόμενες πτυχώσεις. Τα Cigarillos, τα οποία χαρακτηρίζονται από ένα στενό, εφαρμοστό πόδι και ένα μήκος που τελειώνει ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο, είναι πολύ δημοφιλή.

Casual γυναικείο παντελόνι

Φυσικά, αυτό το είδος ρούχων μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά μόνο γυναικεία καλοκαιρινά παντελόνια διατίθενται σε τόσα πολλά στυλ. Το καλοκαίρι, οι γυναίκες είναι πολύ πρόθυμες να φορέσουν κολάν, τα οποία έχουν πάψει να είναι μόνο αθλητικά παντελόνια. Σήμερα, οι κυρίες τα φορούν με μακριές μπλούζες ή χιτώνες, η μόνη προϋπόθεση είναι να μην είναι διαφανείς.

Ενδιαφέροντα γυναικεία παντελόνια, που φοριούνται πολύ με ανυπομονησία σε καθημερινή βάση, είναι τζιν, με βάση τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε νεανικό στυλ, αλλά και κομψό. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια καθημερινή στολή, ταιριάξτε τα τζιν σας με ένα πολύχρωμο γυναικείο μπλουζάκι και αθλητικά υποδήματα - σε αυτό το στυλ μπορείτε να πάτε για ψώνια ή μια βόλτα. Αν σας ενδιαφέρει ένα κομψό σύνολο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδυάσετε σκούρα τζιν με μια κομψή γυναικεία μπλούζα, ένα σακάκι και ψηλοτάκουνα ή μπαλαρίνες - θα είναι το τέλειο σετ για δουλειά.

Οι αθλητικές φόρμες μπορούν να φορεθούν τόσο στο γυμναστήριο όσο και σε καθημερινή βάση. Αυτά τα μοντέρνα γυναικεία παντελόνια είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που προτιμούν ένα σπορ στυλ ντυσίματος. Σε αντίθεση με τις εμφανίσεις, μπορείτε να δείχνετε πολύ θηλυκά σε αυτό το είδος παντελονιού. Τα παντελόνια έχουν πάψει να είναι χαλαρά και μη ελκυστικά - σήμερα είναι τοποθετημένα, έχουν διακοσμητικές μανσέτες στη μέση και αν επιλέξετε ένα ασορτί μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια, θα δείχνετε εξαιρετικά μοντέρνα.

Κομψό γυναικείο παντελόνι

Τα γυναικεία καλοκαιρινά παντελόνια που φαίνονται υπέροχα σε κομψό στυλ είναι μοντέλα με πτυχή. Το μοντέλο μέχρι τον αστράγαλο μπορεί να έχει λεπτή εφαρμογή ή να έχει ίσιο πόδι. Αυτές οι προτάσεις θα λειτουργήσουν καλύτερα παρέα με κομψά γυναικεία πουκάμισα και μπλούζες, και η προσθήκη σε ένα τέτοιο σετ θα πρέπει να είναι παπούτσια με ψηλό τακούνι ή μπαλαρίνες.

Ένα άλλο ενδιαφέρον καλοκαιρινό παντελόνι για γυναίκες είναι τα πούρα. Αυτό το κόψιμο ταιριάζει με κομψές μπλούζες, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια casual εμφάνιση, μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα χαλαρό μπλουζάκι ή ένα απλό μπλουζάκι. Ένας τέτοιος συνδυασμός θα έχει έναν πολύ ενδιαφέρον, εκλεκτικό χαρακτήρα.

Μοντέρνα χρώματα γυναικείων παντελονιών

Η μάρκα μας ήθελε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών, γι 'αυτό προσφέρουμε άνετα καλοκαιρινά παντελόνια στα πιο μοντέρνα χρώματα αυτής της σεζόν. Παρουσιάζουμε μοντέλα σε αποχρώσεις όπως: μαύρο γκρι, λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε, χακί και ροζ. Όπως μπορείτε να δείτε, η επιλογή είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα βρείτε το αγαπημένο σας χρώμα.

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος των γυναικείων παντελονιών;

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον προσδιορισμό του δικού σας μεγέθους, ο πίνακας μεγεθών δίπλα στη φωτογραφία του προϊόντος θα σας βοηθήσει. Απλώς συγκρίνετε τις διαστάσεις με το παντελόνι που φοράτε ήδη και σε αυτή τη βάση θα επιλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Πώς να παραγγείλετε γυναικεία παντελόνια από το κατάστημα Bolf;

Αν σας αρέσει η προσφορά μας, σας αρέσει η τιμή των προϊόντων μας, για να κάνετε μια παραγγελία, απλώς καθορίστε το μέγεθός σας και προσθέστε το προϊόν στο καλάθι. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας.

pixel