Ανδρικές Σορτς

Αριθμός προϊόντων:51
Sizes
  • Spodnie
Χρωμα
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο

Ανδρικό σορτσάκι

Τι να φορέσεις το καλοκαίρι για να νιώθεις άνετα και να δείχνεις στιλάτη; Φυσικά, μοντέρνα μπλουζάκια και αντρικά σορτς, που κάνουν το τέλειο δίδυμο για διακοπές στην πόλη, καθώς και για χαλάρωση, για παράδειγμα στην παραλία.

Ανδρικό κοντό σορτσάκι, μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι
Τα κοντά πόδια εξασφαλίζουν άνεση ακόμη και τις ζεστές μέρες, είναι τέλεια τόσο για βόλτα δίπλα στη θάλασσα όσο και για καθημερινή χρήση. Το ανδρικό βαμβακερό σορτς είναι το πιο δημοφιλές στους άνδρες, επειδή είναι εξαιρετικά αέρινο. Στην ντουλάπα αξίζει να έχετε τουλάχιστον μερικά ζευγάρια τέτοια σορτς, για παράδειγμα κλασικά λευκά ανδρικά σορτς, τα οποία φαίνονται υπέροχα σε παρέα με μπλουζάκια πόλο και αθλητικά παπούτσια, καθώς και ανδρικά σορτς φορτίου που μπορούν να φορεθούν ακόμη και με σαγιονάρες.

Μοντέρνα κοντά ανδρικά σορτς - ποια να διαλέξετε;
Ανδρικά camo σορτς σε στρατιωτικό στιλ και αθλητικά σορτς είναι επίσης της μόδας. Έχουν βολικές τσέπες, επομένως είναι ιδανικές τόσο για ταξίδι στην πόλη όσο και στην παραλία. Όταν επιλέγετε ανδρικά σορτς, είναι καλύτερο να επιλέξετε βαμβακερά μοντέλα που αναπνέουν και είναι ευχάριστα στην αφή. Τέτοια σορτς μπορούν επίσης να φορεθούν στο γυμναστήριο ή στην προπόνηση.

Ανδρικό κοντό σορτσάκι αντί για μπαούλα κολύμβησης
Οι νεαροί άνδρες επιλέγουν όλο και περισσότερο σορτς κολύμβησης αντί για παραδοσιακούς κορμούς κολύμβησης. Στη συνέχεια, επιλέγουν άνετα μοντέλα με κουμπί ή τελειώνουν με κόλλα ή κορδόνια. Το ανδρικό σορτσάκι, εκτός από άνεση και θερμική άνεση, είναι και πρακτικό. Ένα τέτοιο στυλ, χαρακτηριστικό της μόδας σερφ, πιθανότατα ήρθε στις πολωνικές παραλίες από την ηλιόλουστη Καλιφόρνια ή την Αυστραλία. Τα πιο μοντέρνα μοντέλα σορτς μπάνιου αυτή τη σεζόν αναφέρονται σε εξωτική βλάστηση και ξέγνοιαστες διακοπές - τα μοτίβα είναι τόσο κορεσμένα με χρώματα και μοτίβα της Χαβάης. Σορτ σε έντονα, νέον χρώματα είναι επίσης επιτυχημένα, καθώς και κλασικά - ναυτικά μπλε και μαύρα ανδρικά σορτς, τα οποία θα λειτουργήσουν επίσης καλά στην πισίνα.

Ανδρικά σορτς φορτίου, σπορ και σορτς παραλίας - πού να αγοράσετε;
Το κατάστημα Bolf.co.uk προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ανδρικών σορτς. Προσφέρουμε και τα δύο μοντέλα ανδρικών σορτς από την πώληση, χάρη στα οποία μπορείτε να αγοράσετε πολλά ζευγάρια σε προσιτές τιμές, καθώς και ανδρικά σορτς, τα οποία είναι πολύ μοντέρνα αυτή τη σεζόν, ή σορτς όπως τα cargo παντελόνια. Η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης σύγχρονη προπόνηση και ρούχα γυμναστικής. Προς το παρόν, δεν έχουμε σορτς από μάρκες όπως: 4F, ​​Adidas, Tommy Hilfiger, Nike ή Cropp, αλλά αξίζει να παρακολουθείτε τις ειδήσεις

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος των ανδρικών σορτς και σορτς;
Για να ταιριάξετε τέλεια με το μέγεθος των σορτς, θα πρέπει να μετρήσετε τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε τον πίνακα μεγεθών που παρέχεται για κάθε προϊόν. Τι μήκος ποδιών θα είναι κατάλληλο; Το πιο κλασικό μήκος σορτς είναι αυτό που φτάνει στα γόνατα. Τα κοντύτερα μοντέλα επιτρέπονται, αλλά μόνο για αθλητικές δραστηριότητες ή στην παραλία. Με τη σειρά του, τα πολύ δημοφιλή cargo παντελόνια χαρακτηρίζονται από μια ελαφρώς πιο χαλαρή και μακρύτερη περικοπή. Μερικές φορές τα πόδια αυτών των σορτς φτάνουν κάτω από το γόνατο, χάρη στο οποίο έχουν πολλές τσέπες, οι οποίες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους λάτρεις της πεζοπορίας και της αναρρίχησης.

Θέλετε τα ρούχα να τονίζουν το ατομικό σας στυλ; Επωφεληθείτε από την προσφορά μας, δωρεάν παράδοση και αποστολή εντός 48 ωρών.

pixel