Ανδρικά Μπουφάν Πιλότου

Αριθμός προϊόντων:4
Sizes
Χρωμα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Τύπος Προϊόντος

Ένα ανδρικό μπουφάν πιλότου είναι μια προσφορά για κάθε άντρα που θέλει να φαίνεται μοντέρνος και αριστοκρατικός όχι μόνο την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αυτοί οι τύποι μπουφάν, εκτός από το ότι ταιριάζουν απόλυτα στην αντρική φιγούρα, είναι εξαιρετικά ζεστοί και άνετοι. Αυτό οφείλεται στο υλικό υψηλής ποιότητας από το οποίο ήταν ραμμένα τα μοντέλα πιλότων πιλότου που παρουσιάστηκαν στο κατάστημα Bolf. Η γκάμα μας περιλαμβάνει χειμερινά ανδρικά μπουφάν, πιλότο από οικολογικό δέρμα και μοντέλα από πολυεστέρα. Ένα ευρύ φάσμα και η δυνατότητα αγοράς μπουφάν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα μας δίνει τη βεβαιότητα ότι σε αυτό το μέρος κάθε άνθρωπος θα βρει ένα σακάκι στο οποίο θα αισθάνεται άνετα και κομψά κάθε μέρα. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά!

Ανδρικά πιλοτικά μπουφάν και η ιστορία τους

Είναι απίθανο να εκπλήξει κανείς ότι ο δερμάτινος αεροπόρος, που φοριέται ακόμη και σήμερα, προέρχεται από τα ρούχα που χρησιμοποιούν οι πιλότοι αεροπλάνων. Η προέλευσή του ανάγεται στις αρχές του 20ού αιώνα. Τότε, οι Αμερικανοί πιλότοι φορούσαν δερμάτινα μπουφάν με ιμάντες ώμου, γιακά από δερμάτινο πουκάμισο, μια σχάρα που κάλυπτε ένα φερμουάρ και δύο μεγάλες τσέπες. Οι μανσέτες στα μανίκια και στο κάτω μέρος του μπουφάν έπρεπε να προστατεύουν από το κρύο. Αυτό το μοντέλο ονομάστηκε A2. Το μοντέλο G1 ήταν το σακάκι που έμοιαζε περισσότερο με τους σύγχρονους αεροπόρους. Το ανδρικό σακάκι χειριστή με γούνα στο γιακά έχει μπει για τα καλά στον κανόνα της ανδρικής μόδας χάρη στην ταινία "Top Gun". Η επιτυχία αυτής της ταινίας και ο αξέχαστος ρόλος του Τομ Κρουζ οδήγησαν τους άνδρες να εξισώσουν αυτό το σακάκι με αρρενωπότητα, αυτοπεποίθηση και αίσθηση στυλ.

Ανδρικό μπουφάν μπόμπερ - τύποι

Το κατάστημα Bolf προσφέρει ένα πιλοτικό μπουφάν σε διάφορες εκδοχές. Μπορείτε να επιλέξετε έναν κλασικό πιλότο από οικολογικό δέρμα με χαρακτηριστικές τσέπες με πτερύγιο και κομψά μπαλώματα. Τα μοντέλα από πολυεστέρα είναι εξίσου μοντέρνα. Αυτοί οι τύποι μπουφάν είναι ιδανικοί για πιο κρύες μέρες, χάρη στη ζεστή γέμιση. Τα μπουφάν διαφέρουν όχι μόνο στο υλικό από το οποίο είναι ραμμένα, αλλά και στο χρώμα, τον αριθμό και τη θέση των τσέπων, γεγονός που καθιστά δυνατή την επιλογή του μοντέλου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Χειμερινό πιλοτικό μπουφάν - δημοφιλή χρώματα Το μαύρο οικολογικό δερμάτινο μπουφάν του πιλότου είναι πολύ δημοφιλές, καθώς μοιάζει με τα μπουφάν που φορούσαν κάποτε οι πιλότοι. Στην προσφορά μας θα βρείτε επίσης πιλότους πολυεστέρα σε μπορντό και χακί χρώμα - αυτά τα μοντέλα έχουν πιο σπορ χαρακτήρα, επομένως είναι τέλεια ως σακάκια καθημερινής χρήσης.

Δερμάτινο πιλότο - με τι να το φορέσεις;

Ο μαύρος δερμάτινος πιλότος έχει διαχρονικό χαρακτήρα, γι 'αυτό φαίνεται καλύτερα με κλασικά ρούχα σε ομοιόμορφα χρώματα. Αυτό το μοντέλο φαίνεται πιο αποτελεσματικό σε συνδυασμό με ένα λευκό, λείο ανδρικό μπλουζάκι και κανονικό τζιν. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα απλό ντύσιμο, αντικαταστήστε τα ίσια τζιν με μπεζ chinos - κάθε άντρας φαίνεται ελκυστικός σε αυτό το ντύσιμο.

Πώς να παραγγείλετε δερμάτινα πιλότα από το κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο ανδρικό μπουφάν χειριστή και θέλετε να κάνετε μια αγορά, προσθέστε το επιλεγμένο προϊόν στο καλάθι αφού επιλέξετε το μέγεθος. Μόλις ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, μεταβείτε στην ενότητα του καλαθιού, όπου θα εμφανίζεται η συνολική τιμή των παραγγελθέντων προϊόντων. Προχωρήστε στη διαδικασία πληρωμής και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι το παραγγελθέν μπουφάν και άλλα προϊόντα θα φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Με τι ρούχα να συνδυάσεις ένα πιλότο πιλότου;

Το μπουφάν του πιλότου είναι ένα τόσο χαρακτηριστικό στοιχείο ρούχων που φαίνεται καλύτερα στο φόντο των ρούχων σε υποτονικά, ομοιόμορφα χρώματα. Η καλύτερη προσφορά είναι ένα λευκό μπλουζάκι και ένα παντελόνι σε μονόχρωμο χρώμα. Ένα τέτοιο στυλ θα συμπληρωθεί με γυαλιά αεροπόρου.

Πότε να φοράτε δερμάτινους πιλότους και πότε να φοράτε πολυεστέρα;

Τα πιλοτικά σακάκια από faux δέρμα λειτουργούν καλύτερα στη μεταβατική περίοδο: στις αρχές της άνοιξης και στο τέλος του φθινοπώρου. Τα σακάκια από πολυεστέρα είναι πολύ πιο ζεστά λόγω παχύτερης επένδυσης, επομένως θα λειτουργήσουν καλά το χειμώνα.

Δερμάτινο ή πολυεστερικό πιλότο;

Ένα δερμάτινο μπουφάν έχει πιο καθολικό χαρακτήρα. Στη βάση του, μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα casual ρούχα ιδανικά για ραντεβού ή συνάντηση με φίλους. Τα μοντέλα από πολυεστέρα θα αποδεικνύονται σε καθημερινή βάση, όταν πηγαίνουν βόλτα ή ψώνια.

pixel