Γυναικεία Φούτερ

Αριθμός προϊόντων:177
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 3

Οι γυναικείες μπλούζες που διατίθενται στο κατάστημα Bolf είναι προτάσεις για γυναίκες που εκτιμούν την άνεση και την άνεση να φοράνε αθλητικά ρούχα. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία δημιουργήθηκαν για γυναίκες που ασκούνται στο γυμναστήριο, αθλούνται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά αγαπούν επίσης ένα σπορ στυλ κάθε μέρα. Η ευελιξία των μπλουζών μας αξίζει να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όχι μόνο αθλητικές μορφές - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε μια αστική εμφάνιση ιδανική για συνάντηση φίλων, για κινηματογράφο, για ψώνια ή εκτός πόλης.

Οι γυναικείες μπλούζες Bolf είναι ένας συνδυασμός υλικού υψηλής ποιότητας που είναι ευχάριστος στην αφή και καθολικός σχεδιασμός. Η κατάλληλη αναλογία βαμβακιού και πολυεστέρα κάνει το φούτερ να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα μιας γυναικείας φιγούρας. Το υλικό μεταφράζεται επίσης στην άνεση της χρήσης - τα φούτερ είναι άνετα και σε καμία περίπτωση δεν περιορίζουν την κίνηση, καθιστώντας τα ιδανικά για σωματική δραστηριότητα.

Φροντίσαμε ώστε τα αθλητικά ρούχα που προσφέρουμε να ανταποκρίνονται στα γούστα όλων των πελατών μας. Παρουσιάζουμε μπλούζες σε σπορ στυλ, που διαφέρουν στο χρώμα, αλλά και στο σχέδιο. Τα χρώματα των φούτερ είναι τόσο έντονα που δεν ξεθωριάζουν, ακόμη και μετά από αρκετές εποχές χρήσης και πολλαπλό πλύσιμο. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να τα απολαύσετε για πολύ καιρό!

Γνωρίζουμε ότι στην περίπτωση των online αγορών, συχνά προκύπτει το πρόβλημα της επιλογής του σωστού μεγέθους, γι 'αυτό έχουμε ετοιμάσει έναν καθαρό πίνακα μεγεθών. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα ποιο μέγεθος φούτερ θα σας ταιριάζει απόλυτα. Η προσφορά μας περιλαμβάνει φούτερ σε μεγέθη από S έως XXL, οπότε σίγουρα θα βρείτε το τέλειο μοντέλο για τον εαυτό σας!

Τύποι γυναικείων φούτερ

Το πρώτο κριτήριο που επιτρέπει τη διάκριση των τύπων φούτερ είναι η παρουσία ενός φερμουάρ και έτσι ξεχωρίζουμε τις γυναικείες μπλούζες με φερμουάρ και μοντέλα με φερμουάρ. Κάθε ένα από αυτά πρέπει να βρίσκεται στην ντουλάπα σας.

Τα φούτερ με φερμουάρ είναι τα τέλεια αθλητικά εξωτερικά ενδύματα σε περίπτωση αβέβαιου καιρού. Σε περίπτωση που κάνει λίγο πιο κρύο έξω, μπορείτε να το κλείσετε με φερμουάρ και θα είναι πιο ζεστό αμέσως. Εάν η θερμοκρασία αυξηθεί, απλώς ανοίξτε το φερμουάρ για να εξασφαλίσετε θερμική άνεση. Το φούτερ με φερμουάρ έχει σπορ χαρακτήρα, επομένως θα λειτουργεί καλά κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας.

Το αντίθετο των φούτερ με φερμουάρ είναι αυτά που φοριούνται στο κεφάλι, τα οποία δίνουν πολύ περισσότερη ζεστασιά, αλλά είναι και πιο καθολικά. Ένα φούτερ χωρίς φερμουάρ λειτουργεί εξίσου καλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης καθώς και έξω. Με βάση αυτό το είδος φούτερ, μπορείτε να δημιουργήσετε καθημερινές, άνετες στυλ. Όταν αποφασίζετε για αντίστοιχα μοντέλα φούτερ, μπορείτε να τα συνδυάσετε με στενά τζιν, δερμάτινο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια - αυτό το στυλ θα είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, οπότε αξίζει να πάτε για ψώνια ή να συναντήσετε φίλους σε αυτό. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σύνολα με φούτερ χωρίς φερμουάρ!

Αυτοί οι τύποι προϊόντων χωρίζονται επίσης σε γυναικεία φούτερ με και χωρίς κουκούλα. Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά αυτών των προϊόντων; Όπως και με τα φερμουάρ και τα μοντέλα χωρίς αυτό, τα κουκούλα είναι πιο σπορ από τα μοντέλα χωρίς αυτό. Επομένως, ένα γυναικείο hoodie θα λειτουργεί καλά στο γυμναστήριο, αλλά και σε αθλητικές μορφοποιήσεις, ειδικά το φθινόπωρο (η κουκούλα θα προστατεύει το κεφάλι από το κρύο και τον άνεμο). Ένα γυναικείο φούτερ χωρίς κουκούλα θα είναι τέλειο ως βάση για casual ντυσίματα κάθε μέρα.

Γυναικεία φούτερ κάθε μέρα

Γυναικείο αθλητικό φούτερ, αν και προέρχεται από τον κόσμο του αθλητισμού και της αθλητικής μόδας, μπορεί να φορεθεί με επιτυχία κάθε μέρα. Για καθημερινό στυλ, επιλέξτε μοντέλα σε μονόχρωμο χρώμα χωρίς κουκούλα και φερμουάρ, το οποίο είναι το πιο καθολικό κόψιμο. Τα γυναικεία αθλητικά μπλουζάκια φαίνονται καλύτερα με ασορτί παντελόνι. Μπορείτε να επιλέξετε αθλητικά παντελόνια, δηλαδή κολάν, αλλά και τζιν. Το ντύσιμο συμπληρώνεται από ένα σακάκι και εδώ έχετε πλήρη ελευθερία. Και τα δύο τζιν μπουφάν θα φαίνονται ενδιαφέροντα όπως και τα δερμάτινα. Επιλέγοντας τα σωστά παπούτσια, για παράδειγμα, αθλητικά παπούτσια, θα δημιουργήσετε ένα μοντέρνο ντύσιμο που θα είναι ιδανικό για έξοδο για βόλτα ή διασκέδαση σε μια συναυλία.

Ένα άλλο μοντέλο φούτερ, το οποίο θα είναι ιδανικό για καθημερινές στυλιζαρίσεις, είναι ένα ροζ φούτερ με γυναικεία κουκούλα, το οποίο είναι διακοσμημένο με ένα αποτελεσματικό print. Το μοτίβο στο φούτερ τραβάει τα βλέμματα, οπότε είναι μια πρόταση για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Ένα φούτερ σε τόσο χαρακτηριστικό χρώμα απαιτεί ταιριαστά ρούχα σε χαμηλή απόχρωση. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το είδος φούτερ με μαύρα κολάν και παπούτσια.

Γυναικεία αθλητικά φούτερ

Τα γυναικεία αθλητικά φούτερ με κουκούλα είναι μια πρόταση για κάθε γυναίκα για την οποία ο αθλητισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή. Χάρη στη χρήση κατάλληλων υλικών, τα προϊόντα αυτού του τύπου παρέχουν επαρκή θερμική άνεση και κατά τις πιο απαιτητικές προπονήσεις. Το αέρινο ύφασμα δεν εμποδίζει την πρόσβαση του δέρματος στον αέρα και παραμένει στεγνό. Οι αθλητικές μπλούζες για γυναίκες είναι επίσης εξοπλισμένες με μανίκια στα μανίκια και στο κάτω μέρος του φούτερ. Αυτό μεταφράζεται σε άνεση στη χρήση - τα μανίκια δεν γλιστρούν από το χέρι σας, ακόμα κι αν επιλέξατε ένα μοντέλο μεγάλου μεγέθους. Οι περισσότεροι κουκούλες διαθέτουν επίσης μια μεγάλη, ευρύχωρη τσέπη καγκουρό, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιο απαραίτητα αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλέφωνο ή πορτοφόλι.

Ποια γυναικεία μπλούζα να επιλέξετε;

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα γυναικείο φούτερ, αλλά δεν ξέρετε ποιο μοντέλο θα είναι το καλύτερο στην περίπτωσή σας; Στην αρχή, αξίζει να σκεφτείτε ποια θα είναι η χρήση αυτού του ρούχου. Εάν είστε λάτρεις των υπαίθριων σπορ, σας αρέσει το τρέξιμο ή η άσκηση σε εξωτερικό γυμναστήριο, επιλέξτε ένα προϊόν με φερμουάρ. Ένα γυναικείο φούτερ με φερμουάρ θα είναι τέλειο σε αυτές τις καταστάσεις, κυρίως επειδή ο καιρός έξω μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Όταν ο ήλιος δύσει και γίνει λίγο πιο δροσερός, θα μπορείτε να κλείσετε το φερμουάρ και να το ξεκουμπώσετε όταν είστε πάλι ζεστοί.

Εάν προπονείστε στο γυμναστήριο, έχετε πλήρη ελευθερία. Σε αυτή την περίπτωση, τόσο το μοντέλο με και χωρίς ρυθμιστικό θα λειτουργήσει πολύ καλά. Όταν επιλέγετε ένα φούτερ για άσκηση, δώστε προσοχή στο ύφασμα. Τα φούτερ από βαμβάκι θα είναι τα καλύτερα, επειδή παρέχουν επαρκή θερμική άνεση και εγγυώνται γρήγορη αποστράγγιση της υγρασίας προς τα έξω.

Είστε υποστηρικτής ενός σπορ στυλ κάθε μέρα; Δεν ψάχνετε για φούτερ για προπόνηση, αλλά για καθημερινές εξόδους με φίλους ή για βόλτα; Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε για εσάς καθολικά φούτερ, τα οποία δεν έχουν κουκούλα, είναι ομοιόμορφου χρώματος, βάσει των οποίων θα μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες και μοντέρνες στυλιζαρίσεις. Θυμηθείτε ότι όταν δημιουργείτε αθλητικά ρούχα, ισχύει η αρχή του "λιγότερα είναι περισσότερα". Επιλέξτε λοιπόν υποτονικά ρούχα για φούτερ σε έντονα, ζωντανά χρώματα. Χάρη σε αυτό, θα δημιουργήσετε ένα μοντέρνο στυλ που θα σας ζηλέψουν άλλες γυναίκες.

Μοντέρνα χρώματα γυναικείων φούτερ

Το μοντέλο φούτερ με τις περισσότερες παραγγελίες είναι ένα μαύρο φούτερ πάνω από το κεφάλι μιας γυναίκας. Αυτό το φούτερ είναι τόσο δημοφιλές λόγω της ευελιξίας του. Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το μαύρο χρώμα δίνει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τη δημιουργία διαφόρων τύπων στυλ. Το μαύρο γυναικείο φούτερ λοιπόν μπορεί να συνδυαστεί όχι μόνο με αθλητικά ρούχα, αλλά και με αυτά που φοράτε κάθε μέρα.

Οι γυναικείες μπλε μπλούζες έχουν παρόμοιες ιδιότητες. Σκούρο, ναυτικό μπλε, ακριβώς όπως το μαύρο, μπορεί να συνδυαστεί με ρούχα σε διάφορες αποχρώσεις. Αυτός ο τύπος φούτερ θα λειτουργήσει όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινή βάση.

Ένα γκρι γυναικείο hoodie είναι πολύ δημοφιλές. Το γκρι χρώμα αναφέρεται στο παραδοσιακό υλικό φούτερ, οπότε ταιριάζοντας ένα φούτερ σε αυτό το χρώμα με παντελόνια σε παρόμοια απόχρωση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τυπικό αθλητικό σετ για προπόνηση και σπίτι.

Γυναικείο λευκό φούτερ χωρίς κουκούλα είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση για τους λάτρεις του αθλητικού στυλ. Αυτό το μοντέλο φούτερ είναι ιδανικό για casual στυλ. Φαίνεται πολύ καλό παρέα με ελαφριά τζιν και λευκά πάνινα παπούτσια. Γυναικείο λευκό φούτερ δίνει στο styling φρεσκάδα και εισάγει μια νεανική εμφάνιση.

Άλλα δημοφιλή χρώματα γυναικείων φούτερ είναι: κόκκινο, ροζ, κίτρινο, μπλε και πράσινο.

Με τι να φορέσεις γυναικεία φούτερ;

Οι γυναικείες μπλούζες με στρογγυλή λαιμόκοψη φαίνονται καλύτερα παρέα με άλλα στοιχεία αθλητικών ενδυμάτων. Ταιριάξτε τα με ασορτί γυναικείο κολάν ή αθλητικό παντελόνι με πιο φαρδύ κόψιμο. Μια τέτοια στολή θα λειτουργήσει καλά στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια υπαίθριας προπόνησης.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια καθημερινή εμφάνιση με βάση ένα φούτερ, επιλέξτε γυναικεία τζιν και ένα μοντέρνο σακάκι, για παράδειγμα τύπου bomber. Αν θέλετε να δώσετε στο ντύσιμό σας έναν απλό τόνο, επιλέξτε ένα γυναικείο τζιν ή δερμάτινο μπουφάν αντί για ένα μπουφάν.

Πώς να παραγγείλετε ένα γυναικείο φούτερ από το κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε για τις γυναικείες μπλούζες που διατίθενται στην προσφορά μας, απλώς επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο από τα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημά μας και προσθέστε τα στο καλάθι σας. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα προχωρήσουμε στην παραγγελία εντός 24 ωρών.

pixel