Ανδρικά Παντελόνια Jogger

Αριθμός προϊόντων:157
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 3

Οι άντρες γνωρίζουν όλο και περισσότερο την εμφάνισή τους και πώς τα σωστά ρούχα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία του δικού τους μοναδικού στυλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμπνέονται με ανυπομονησία από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και ένα από αυτά είναι τα jogger για άντρες. Αυτό το χαρακτηριστικό μοντέλο παντελονιού φορέθηκε αρχικά από νέους, αλλά σήμερα χρησιμοποιείται από άνδρες κάθε ηλικίας. Το μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το είδος παντελονιού σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κατάστημα Bolf. Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνα νεανικά τζόκερ, παντελόνια σε διάφορα χρώματα όπως λευκά τζόκερ, μαύρο ή γκρι, αλλά και παντελόνια με εκτυπώσεις, όπου προτείνουμε ιδιαίτερα camo joggers. Εξοικειωθείτε με την προσφορά μας και επιλέξτε jogger στα οποία θα νιώθετε άνετα και μοντέρνα.

Τι είναι τα τζόκερ ανδρών;

Το στυλ των τζόκινγκ των ανδρών δανείστηκε από τα χαρακτηριστικά αθλητικά παντελόνια όπως η αθλητική φόρμα, οπότε το χαρακτηριστικό τους είναι οι μανσέτες στο κάτω μέρος των ποδιών. Όπως και στην περίπτωση των αθλητικών στολών, έτσι και τα jogger πρέπει να φορούν άνετα. Αυτού του είδους τα ανδρικά παντελόνια, όπως και το αθλητικό τους, είναι φαρδιά στη μέση και κατά μήκος των μηρών. Με τη σειρά του, το τμήμα του ποδιού, το οποίο βρίσκεται στο ύψος των μόσχων, είναι κωνικό, χάρη στο οποίο ταιριάζει πολύ καλά στα πόδια.

Ανδρικά τζόκινγκ - τύποι

Η μόδα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των ανδρών και οι άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι με έναν τύπο τζόκερ. Άλλωστε, είναι το μοντέλο που φοριέται πιο συχνά σε καθημερινή βάση, και όμως κάθε άνθρωπος βρίσκεται σε διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για το λόγο αυτό, έχουμε συγκεντρώσει εδώ jogger για άντρες, τα οποία είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και σε ποικιλία στυλ.

Η πιο πολυάριθμη ομάδα στην γκάμα μας είναι τα λεπτά ανδρικά τζιν, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και με διάφορες διακοσμήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε τζόκινγκ τζιν στο χρώμα του κλασικού τζιν, δηλαδή σε απόχρωση του μπλε, αλλά προσφέρουμε επίσης μπλε, μαύρο, γκρι jogger, μοντέλα με εκδορές και ανδρικά τζόκινγκ με τρύπες.

Ανδρικά τζόκερ, παρόμοια με τα αντρικά κλασικά τζιν, δεν χρειάζεται να έχουν διακοσμητικά για να φαίνονται αποτελεσματικά. Ένα παράδειγμα είναι τα joggers, τα οποία διατηρούνται σε ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς περιττές τσέπες και εκτυπώσεις. Αυτά τα μοντέλα είναι μια πρόταση για άνδρες που εκτιμούν απλές και καθολικές λύσεις ρούχων.

Η συλλογή παντελονιών που παρουσιάζεται εδώ περιλαμβάνει επίσης joggers φορτίου. Το χαρακτηριστικό τους είναι οι ευρύχωρες τσέπες στα πόδια στο ύψος των μηρών. Τα παντελόνια με μεγάλες τσέπες επιλέγονται συχνότερα από άνδρες που προτιμούν ένα σπορ στυλ ένδυσης, οι οποίοι εκτιμούν τη δυνατότητα να κρύβουν πολύτιμα αντικείμενα σε ευρύχωρες τσέπες.

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε επίσης joggers με φόρμες. Τι τους ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά παντελόνια προπόνησης; Τα ανδρικά τζόκινγκ από ύφασμα ταιριάζουν περισσότερο στη φιγούρα, γι 'αυτό δεν συνδέονται με ένα σπορ στυλ όσο με τα γνωστά αθλητικά. Αυτό κάνει τα jogger να μπορούν να φορεθούν με επιτυχία σε καθημερινή βάση.

Παντελόνι Jogger - δημοφιλή χρώματα

Οι άνδρες επιλέγουν πιο συχνά τζιν joggers, τα οποία διακρίνονται κυρίως από υλικό καλής ποιότητας. Αυτός ο τύπος παντελονιού χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη ανθεκτικότητα, ώστε να μπορεί να φορεθεί για αρκετές εποχές. Λαμβάνοντας υπόψη τα χρώματά τους, τα μοντέλα σε αποχρώσεις του μπλε και του μπλε ναυτικού είναι πολύ δημοφιλή. Ειδικά συχνά οι άνδρες αποφασίζουν να φορέσουν ανδρικά τζιν με γδαρσίματα και παντελόνια με μοντέρνες τρύπες.

Στην περίπτωση των παντελονιών, το κλασικό και διαχρονικό μαύρο είναι ασταμάτητη δημοτικότητα. Τα μαύρα jogger των ανδρών εκτιμώνται κυρίως για την ευελιξία που προσφέρουν όταν δημιουργούν διάφορα στυλ. Αξίζει να φοράτε μαύρα τζόκερ όταν συναντάτε φίλους, περπατάτε ή ψωνίζετε και σε κάθε μία από αυτές τις καταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό σετ ρούχων.

Με τι να φορέσεις τα jogger των ανδρών;

Τα αντρικά τζιν τζόκερ, όπως το κλασικό κανονικό παντελόνι τζιν, μπορούν να φορεθούν σχεδόν με οτιδήποτε. Φαίνονται εξίσου καλά με ένα κανονικό μπλουζάκι με εκτύπωση, καθώς και ένα αθλητικό πουκάμισο με τυλιγμένα μανίκια. Μπορείς να φορέσεις μια μπλούζα με μανίκια με joggers, αλλά και ένα φούτερ με κουκούλα ή ένα εφαρμοστό ανδρικό πουλόβερ. Η εξαίρεση, όμως, είναι το τζιν με τρύπες για άντρες. Οι τρύπες στα πόδια είναι τόσο εντυπωσιακές που τα παντελόνια δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλα, χαρακτηριστικά ρούχα. Αποφύγετε λοιπόν τα φανταχτερά μπλουζάκια με μεγάλες εκτυπώσεις και αθλητικά παπούτσια με λαμπερά στοιχεία - επιλέξτε ρούχα σε σιωπηλά, σταθερά χρώματα.

Ανδρικά μοντέρνα τζόκερ - πώς να τα παραγγείλετε στο κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο παντελονιού, πριν προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος (αξίζει να δείτε τον πίνακα μεγεθών). Μετά την ολοκλήρωση ολόκληρης της παραγγελίας, η ενότητα του καλαθιού θα αναφέρει το συνολικό κόστος των αγορών.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Με τι να φορέσετε camo joggers;

Η στρατιωτική εκτύπωση είναι μία από τις πιο καυτές επιτυχίες αυτής της σεζόν. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο στυλ με βάση τα camo joggers, ταιριάξτε τα με λευκά αθλητικά παπούτσια και ένα ανδρικό μπλουζάκι στο ίδιο χρώμα. Αυτός ο τύπος παντελονιού θα φαίνεται υπέροχος με ένα μαύρο μπλουζάκι και παπούτσια.

Γιατί τα τζόκερ είναι καλύτερα από τα κλασικά τζιν;

Τα κλασικά τζιν, ανάλογα με τη σύνθεση του υλικού, δεν εγγυώνται πάντα τη μέγιστη άνεση στη χρήση, και τις περισσότερες φορές περιορίζουν την κινητικότητα σε κάποιο βαθμό. Τα τζόκερ είναι πολύ πιο άνετα γιατί χαρακτηρίζονται από πιο χαλαρή κορυφή. Το γεγονός ότι η περικοπή τους είναι εμπνευσμένη από φούτερ, τα κάνει πολύ άνετα.

Σε ποιες καταστάσεις ενδείκνυνται τα τζόκινγκ;

Το παντελόνι Jogger λειτουργεί πάντα όταν θέλετε υψηλή άνεση στη χρήση. Το χαρακτηριστικό τους, διευρυμένο στο ύψος της περικοπής της μέσης σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε σπορ σε joggers (αν επιλέξετε την έκδοση φούτερ), αλλά και να πάτε μια βόλτα ή να συναντήσετε φίλους.

pixel