Ανδρικά Τζιν Παντελόνια

Αριθμός προϊόντων:167
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 3

Η ιστορία των τζιν ανάγεται στα μέσα του 19ου αιώνα και όλα ξεκίνησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της βιασύνης του χρυσού. Οι αναζητητές του πολύτιμου μετάλλου χρειάζονταν ανθεκτικά και ανθεκτικά ρούχα που θα άντεχαν στις δυσμενείς συνθήκες στα ορυχεία. Δυστυχώς, τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως δεν ήταν τόσο ανθεκτικά στην τριβή και το σκίσιμο, έτσι αναζήτησαν μια νέα λύση, η οποία αποδείχθηκε ότι είναι τζιν. Τα ανδρικά τζιν ήταν ενισχυμένα με ισχυρές ραφές που προστάτευαν το υλικό από φθορές και είναι το χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό μέχρι σήμερα. Παρόλο που τα στυλ των τζιν παντελονιών έχουν αλλάξει με τα χρόνια, τα χρώματα του υλικού και οι εκδορές έχουν πειραματιστεί, είναι το ρούχο που δεν θα εξαφανιστεί ποτέ από τον κόσμο της μόδας και των ανδρικών ντουλαπών.

Ανδρικά τζιν - τύποι

Το ανδρικό κατάστημα τζιν Bolf είναι ένα μέρος όπου κάθε άντρας θα βρει το τέλειο παντελόνι για τον εαυτό του. Η ποικιλία των χρωμάτων και το πλήθος των στυλ σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τον τύπο της φιγούρας ή του στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε, θα επιλέξετε παντελόνια που θα σας ταιριάζουν απόλυτα. Το πλεονέκτημα των παντελονιών που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι μόνο μια ενδιαφέρουσα περικοπή, αλλά και ο τύπος του υλικού. Οι σωστές αναλογίες υψηλής ποιότητας βαμβακιού και ελαστάνης κάνουν το τζιν ανθεκτικό, αλλά και εξαιρετικά άνετο.

Στη συλλογή μας θα βρείτε κλασικά τζιν παντελόνια, δηλαδή μοντέλα με ίσια πόδια. Αυτό το μοντέλο παντελονιού περιγράφεται ως κανονικό και μέχρι πρόσφατα ήταν το πιο δημοφιλές κόψιμο. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα αντρικά λεπτά τζιν, δηλαδή τα παντελόνια που ταιριάζουν στη φιγούρα, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Αυτός ο τύπος παντελονιού χρησιμοποιείται συχνότερα από νέους άνδρες που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Εξίσου μοντέρνα είναι και τα φαρδιά τζιν, τα οποία χαρακτηρίζονται από ένα φαρδύτερο πάνω και στενό πόδι στο ύψος των μοσχαριών, καθώς και δέσμες στη μέση και στα πόδια. Ελπίζουμε ότι μια τόσο μεγάλη γκάμα θα σας κάνει να επιλέξετε παντελόνια στα οποία θα νιώθετε καλά και θα δείχνετε υπέροχα.

Ανδρικό τζιν παντελόνι - δημοφιλή χρώματα

Αν και οι άνδρες αποφασίζουν όλο και πιο συχνά να πειραματίζονται με τη μόδα, τα κλασικά μπλε τζιν εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή. Τα φωτεινά αντρικά τζιν σε αυτή τη σκιά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ποικιλία στυλ, από σπορ και καθημερινά έως casual. Πολύ δημοφιλή είναι και τα ανδρικά ναυτικά μπλε τζιν, τα οποία, όπως και τα μπλε παντελόνια, λειτουργούν καλά σε πολλά σετ ρούχων. Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση στα σκούρα, μπλε ναυτικά παντελόνια είναι τα ανδρικά μαύρα τζιν, με βάση τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά ενδιαφέροντα ρούχα. Είναι το ίδιο με τα γκρι αντρικά τζιν, που φαίνονται καλύτερα σε λεπτή εκδοχή.

Πώς να επιλέξετε ανδρικά τζιν για τη φιγούρα;

Τα ανδρικά τζιν είναι παντελόνια για κάθε άντρα, αλλά για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο στυλ, θα πρέπει να ταιριάζουν επιδέξια με τη φιγούρα. Οι κύριοι με καλοφτιαγμένο σώμα θα πρέπει να επιλέξουν ίσια αντρικά τζιν. Τα κλασικά, μη κωνικά πόδια επιμηκύνουν οπτικά τη σιλουέτα και της δίνουν τις σωστές αναλογίες.

Οι λεπτοί και ψηλοί άντρες έχουν μεγαλύτερη επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση, τόσο τα ίσια παντελόνια όσο και τα μοντέλα που ταιριάζουν περισσότερο στο σώμα θα λειτουργήσουν καλά. Λεπτά ή στενά τζιν ταιριάζουν σφιχτά στα πόδια, τα οποία τονίζουν τα πλεονεκτήματα μιας λεπτής φιγούρας.

Με τι να φορέσεις μοντέρνα αντρικά τζιν;

Κομψά τζιν παντελόνια μπορούν να φορεθούν σχεδόν με οτιδήποτε. Τα ίσια τζιν χωρίς εκδορές και εκτυπώσεις φαίνονται εξίσου καλά με ημι-κομψά μπλουζάκια πόλο, καθώς και αθλητικά ανδρικά μπλουζάκια. Μπορείτε να φορέσετε ένα κομψό ανδρικό πουλόβερ μαζί τους, αλλά και ένα άνετο, φαρδύ ανδρικό φούτερ.

Είναι διαφορετικό στην περίπτωση των παντελονιών εμπλουτισμένων με μοντέρνες γδαρσίματα, καρφιά ή εκτυπώσεις. Κάθε μοντέλο αυτού του τύπου παντελονιού είναι τόσο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να συνδυάζεται με ρούχα σε υποτονικό, ομοιόμορφο χρώμα. Ένα παράδειγμα είναι τα αντρικά τζιν τζιν με τρύπες, που φαίνονται καλύτερα με ένα λευκό μπλουζάκι. Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν με δυσφορία. Κατά τη δημιουργία ενός στυλ που βασίζεται σε χαρακτηριστικά παντελόνια, θα πρέπει να εστιάσετε στο μέτρο - σε αυτήν την παραλλαγή, το λιγότερο είναι περισσότερο.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ανδρικά τζιν παντελόνια από το κατάστημα Bolf;

Είναι εύκολο να αγοράσετε τζιν παντελόνια στο κατάστημα Bolf. Πριν προσθέσετε ένα προϊόν στο καλάθι, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος. Μόλις ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, θα δείτε το συνολικό κόστος των αγορών στην ενότητα καλάθι. Το τελευταίο βήμα είναι η ενότητα πληρωμής - ολοκληρώστε τη διαδικασία αγοράς και θα σας στείλουμε το πακέτο το συντομότερο δυνατό!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ανδρικά τζιν;

Πρώτα απ 'όλα, η ποιότητα του υλικού. Τα τζιν είναι ανδρικά παντελόνια που προορίζονται να εξυπηρετήσουν έναν άντρα για αρκετά χρόνια, οπότε το ύφασμα από το οποίο είναι ραμμένο πρέπει να είναι καλής ποιότητας. Αξίζει επίσης να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις ραφές και τον αριθμό των τσέπων - τελικά, τα παντελόνια πρέπει να είναι όχι μόνο άνετα, αλλά και λειτουργικά

Είναι τα λεπτά τζιν για κάθε άντρα;

Το παντελόνι λεπτού τύπου χαρακτηρίζεται από μια πολύ καλή εφαρμογή στο σχήμα. Για το λόγο αυτό, δεν συνιστώνται για ψηλούς άντρες που προτιμούν να καλύψουν μερικά επιπλέον κιλά παρά να τα τονίσουν. Τα λεπτά τζιν μπορούν να φτάσουν με επιτυχία από άνδρες με λεπτή και λεπτή σιλουέτα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ημι-λαμπερό ντύσιμο βασισμένο σε τζιν;

Ναι φυσικά. Κλασικά, σκούρα τζιν με ίσιο πόδι σίγουρα θα λειτουργήσουν σε αυτό το στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πουκάμισο πόλο για αυτό το είδος παντελονιού εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό ντύσιμο ή ένα ανδρικό πουκάμισο και ένα κομψό πουλόβερ όταν συνθέτετε ένα χειμερινό σετ.

pixel