Ανδρικά Στρατιωτικά Παντελόνια

Αριθμός προϊόντων:5
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Μόλις πριν από μερικές δεκαετίες, το μοτίβο camo ταυτίστηκε μόνο με στρατιωτικά ρούχα. Ωστόσο, οι σχεδιαστές μόδας παρατήρησαν τις δυνατότητές του και από χρόνο σε χρόνο όλο και περισσότερα ρούχα με χαρακτηριστικά σημεία εμφανίζονται στην αγορά ρούχων. Από τον τομέα των ανδρικών ενδυμάτων, τα camo παντελόνια είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία, ειδικά τις τελευταίες σεζόν, έχει γίνει εξαιρετικά της μόδας. Η συλλογή παντελονιών που παρουσιάζεται στο κατάστημα Bolf περιλαμβάνει μοντέλα σε διάφορα στυλ και διάφορα χρώματα. Η ποικιλία που παρουσιάζεται εδώ είναι πρωτίστως μοντέρνα camo παντελόνια κατασκευασμένα από υλικά υψηλότερης ποιότητας, κάτι που μεταφράζεται θετικά στην αντοχή τους, αλλά και στην άνεση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας ικανοποιήσουν με το παντελόνι μας!

Παντελόνια Camo - τύποι

Τα στρατιωτικά παντελόνια camo στο κατάστημα Bolf διατίθενται σε δύο στυλ. Παρουσιάζουμε ανδρικά camo παντελόνια, τα οποία χαρακτηρίζονται από ευρύχωρες τσέπες στα πόδια. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα με τσέπες στο μπροστινό ή στο πλάι των ποδιών. Στη συλλογή μας θα βρείτε επίσης αντρικά camo joggers, τα οποία διακρίνονται από τα στενά πόδια στο ύψος των μοσχαριών και μια φαρδύτερη κορυφή. Αυτός ο τύπος παντελονιού έχει επίσης μανσέτες στο κάτω μέρος των ποδιών, που δίνουν στα παντελόνια ένα σπορ στιλ.

Ανδρικό camo παντελόνι - δημοφιλή χρώματα

Φυσικά, τα πιο δημοφιλή ανδρικά camo παντελόνια με μανσέτες είναι μοντέλα σε αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ και του χακί, αλλά οι άντρες αναζητούν όλο και περισσότερο παντελόνια σε άλλα χρώματα. Για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, παρουσιάζουμε μπλε, κόκκινο ή ασπρόμαυρο camo παντελόνι σε ένα μέρος - αυτή είναι μια πρόταση για άνδρες που ακολουθούν τις πιο καυτές τάσεις της μόδας.

Με τι να φορέσεις παντελόνι camo;

Τα ανδρικά παντελόνια Camo διακρίνονται από τα άλλα παντελόνια με μια πολύ χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εκτύπωση. Κατά συνέπεια, αυτό το ρούχο θα πρέπει να συνδυάζεται με ρούχα σε υποτονικά, ομοιόμορφα χρώματα. Θα πρέπει να αποφύγετε να συνδυάσετε παντελόνια camo με άλλα ρούχα με στρατιωτικό θέμα, γιατί αυτό το είδος στυλ δεν είναι καθόλου κομψό, αλλά υπερβολικό. Αν θέλετε να δημιουργείτε ένα κομψό ντύσιμο κάθε μέρα, επιλέξτε απλά, αποδεδειγμένα ρούχα. Τα παντελόνια Camo φαίνονται καλύτερα με ένα λευκό ή μαύρο ανδρικό μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια (κατά προτίμηση λευκό), αθλητικά παπούτσια και ένα φούτερ που φοριέται πάνω από το κεφάλι. Σε αυτόν τον συνδυασμό ρούχων, μπορείτε να πάτε μια βόλτα, ψώνια ή μια περιστασιακή συνάντηση με τους πιο στενούς φίλους σας.

Πώς να παραγγείλετε φούτερ camo στο κατάστημα Bolf;

Εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε παντελόνια με μοτίβο camo, πριν προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι σας, θα πρέπει να καθορίσετε το μέγεθος που σας ενδιαφέρει. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με αυτό, ανατρέξτε στον πίνακα μεγεθών. Αφού ολοκληρώσετε ολόκληρη την παραγγελία, στην ενότητα του καλαθιού, θα δείτε το συνολικό κόστος των προϊόντων που έχετε επιλέξει.


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Ποιο μπλουζάκι να διαλέξεις με παντελόνι καμουφλάζ;

Τα παντελόνια camo έχουν τόσο χαρακτηριστική εκτύπωση που πρέπει να συνδυάζονται με μπλουζάκια σε ομοιόμορφο χρώμα. Τα χακί παντελόνια φαίνονται καλύτερα με λευκά ή μαύρα μπλουζάκια.

Πώς να δημιουργήσετε μια αθλητική στολή με παντελόνι camo;

Σε αντίθεση με τις εμφανίσεις, η δημιουργία στυλ με βάση το παντελόνι camo είναι εξαιρετικά εύκολη. Αρκεί να τα ταιριάξετε με ένα λευκό ή μαύρο μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Εδώ τα λευκά πάνινα παπούτσια λειτουργούν καλύτερα.

Μπορούν τα camo παντελόνια να συνδυαστούν με άλλα ρούχα με στρατιωτικό print;

Δεν. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα ίδια τα παντελόνια camo τραβούν την προσοχή αρκετά ώστε ο συνδυασμός τους, για παράδειγμα, με ένα μπλουζάκι στην ίδια εκτύπωση, θα είχε τρομερό αποτέλεσμα. Σε στυλ με παντελόνια camo, δεν υπάρχει χώρος για άλλα ρούχα με εκτυπώσεις. Συνδυάζετε πάντα παντελόνια camo με ομοιόμορφα χρώματα.

pixel