Ανδρικές Τζιν Βερμούδες

Αριθμός προϊόντων:35
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Ανδρικό τζιν σορτς

Πριν από αρκετές δεκαετίες, το τζιν ήταν ένα δημοφιλές και μοντέρνο ύφασμα για ρούχα. Παρά το πέρασμα του χρόνου και τις μεταβαλλόμενες τάσεις, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται πολύ συχνά για την παραγωγή πολλών ειδών ένδυσης, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Ανδρικό τζιν σορτς - ιδανικό για το καλοκαίρι
Αξίζει να αναφερθεί ότι το τζιν δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα βαμβακερό ύφασμα με ύφανση σε στυλ, από το οποίο αρχικά παρήχθησαν ρούχα εργασίας. Με την πάροδο του χρόνου, η ευελιξία και η ανθεκτικότητα του τζιν έχουν εκτιμηθεί από άλλους σχεδιαστές, χάρη στον οποίο το τζιν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και έχει γίνει η τελευταία δήλωση μόδας. Το ανδρικό τζιν σορτς θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες που θέλουν να φαίνονται μοντέρνοι και κομψοί και ταυτόχρονα φροντίζουν για τη μέγιστη άνεση σε κάθε κατάσταση.

Στο κατάστημα Bolf μπορείτε να βρείτε διάφορα χρώματα και κοψίματα τζιν σορτς που σίγουρα θα προσελκύσουν πολλούς άνδρες σε μεγάλη ποικιλία στυλ. Τα μοντέλα που ρυθμίζονται στη μέση με κορδόνι και κορδόνι, καθώς και διακρίνονται από ένα χαλαρό κόψιμο, είναι πολύ άνετα και το casual στυλ τους σίγουρα θα απευθύνεται σε άντρες που τους αρέσουν τα ανεπίσημα, casual ρούχα. Μερικά ανδρικά σορτς αυτού του τύπου έχουν μοντέρνα εκτύπωση, κομψές εκδορές ή λαμπερές μανσέτες, που τονίζουν ακόμη περισσότερο τον περιστασιακό τους χαρακτήρα.

Για όσους προτιμούν τις κλασικές λύσεις, ετοιμάσαμε ανδρικό τζιν σορτσάκι, που χαρακτηρίζεται από ένα απλό, εφαρμοστό κόψιμο και χωρίς οποιεσδήποτε παραλλαγές. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης cargo παντελόνια, τα οποία έχουν δύο επιπλέον τσέπες στα πλάγια των ποδιών - ένα τέλειο μέρος για να κρύψετε ένα πορτοφόλι ή ένα τηλέφωνο.

Όπως γνωρίζετε, τα κλασικά τζιν είναι αυτά με έντονο μπλε ναυτικό χρώμα, γι 'αυτό και τέτοια μοντέλα πρωτοπορούν στην γκάμα μας. Προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της μεγαλύτερης ομάδας πελατών μας, έχουμε επίσης ετοιμάσει κοντό τζιν σορτς σε διαφορετικό χρώμα - μαύρο, γκρι, γαλάζιο και ακόμη και λευκό. Μεταξύ των τελευταίων, μπορείτε να βρείτε μοντέλα με μαύρες κηλίδες, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη χρωματική αντίθεση.

Τζιν σορτς - με τι να τα φορέσεις
Τα ανδρικά σορτς συνδυάζονται καλύτερα με αθλητικά υποδήματα. Sneakers, sneakers, slip-on παπούτσια ή διάφορα είδη sneakers που ήταν της μόδας για πολλές σεζόν θα φαίνονται πραγματικά υπέροχα με αυτά τα παντελόνια. Τα λευκά παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα με διάφορους τύπους τζιν σορτς, αλλά πολλά άλλα χρώματα θα φαίνονται εξίσου μοντέρνα. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε μπλε ή κόκκινο παπούτσια με λευκά ανδρικά τζιν σορτς - αυτός ο συνδυασμός θα δημιουργήσει μια μοντέρνα αντίθεση.

Τα ανδρικά κοντά σορτς φαίνονται υπέροχα με όλα τα είδη μπλουζών-απλά, με εκτύπωση με τη μορφή επιγραφών, έγχρωμων ένθετων ή μοντέρνου μικρο-μοτίβου. Ένας τέτοιος συνδυασμός θα είναι κατάλληλος για πολλές ανεπίσημες περιστάσεις - συνάντηση με φίλους, ραντεβού ή ταξίδι. Οι κύριοι που θέλουν να δείχνουν πιο κομψά θα πρέπει να αντικαταστήσουν το μπλουζάκι με ένα πουκάμισο πόλο ή ένα κομψό πουκάμισο - κατά προτίμηση τυλιγμένο μέχρι τους αγκώνες. Ωστόσο, αξίζει να θυμηθούμε ότι με πουκάμισα, τα σορτς με ίσιο, εφαρμοστό κόψιμο με κουμπί στη μέση θα φαίνονται καλύτερα.

Τις πιο κρύες μέρες, το ανδρικό τζιν σορτς μπορεί να συνδυαστεί με φούτερ με κουκούλα ή με ένα λεπτό πουλόβερ με λαιμόκοψη, αλλά θα φαίνονται επίσης υπέροχα με ένα τζιν μπουφάν. Αν ψάχνετε για μοντέρνα ανδρικά τζιν σορτς, φροντίστε να περιηγηθείτε στην ποικιλία που διατίθεται σε αυτήν την κατηγορία. Μια μεγάλη ποικιλία από κοψίματα και χρώματα, καθώς και προσιτές τιμές κάνουν τους πελάτες να επιλέξουν το Bolf. Εξοικειωθείτε με την προσφορά και επιλέξτε κάτι για τον εαυτό σας.

pixel