Γυναικεία Κολάν

Αριθμός προϊόντων:99
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος
  • 1
  • απο
  • 2

Μέχρι πρόσφατα, τα κολάν συνδέονταν μόνο με αθλητικά ρούχα, αλλά σήμερα μπορούν επίσης να φορεθούν με επιτυχία σε καθημερινή βάση, κάτι που αποδεικνύεται τέλεια από τη γκάμα μας. Οι γκέτες που διατίθενται στην προσφορά μας είναι άνετες, δεν περιορίζουν την κίνηση και είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας. Είναι μια προσφορά για κάθε γυναίκα που εκτιμά όχι μόνο την άνεση του φορέματος, αλλά και ένα ενδιαφέρον σχέδιο στα ρούχα. Η πληθώρα χρωμάτων και μια μεγάλη γκάμα μεγεθών σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο κολάν για τον εαυτό σας!

Τύποι κολάν

Τα γυναικεία κολάν διατίθενται σε δύο παραλλαγές: casual μοντέλα και μοντέλα που προορίζονται για γυμναστήριο ή άλλη σωματική δραστηριότητα. Γυναικεία κολάν που μπορούν να φορεθούν στη δουλειά (αν δεν ισχύει ο ενδυματολογικός κώδικας), για ψώνια ή συναντήσεις με φίλους, μιμούνται τέλεια παντελόνια, αλλά ταιριάζουν περισσότερο στο σώμα. Συχνά είναι διακοσμημένα με διακοσμητικά φερμουάρ και είναι εξοπλισμένα με τσέπες, όχι μόνο μπροστά, αλλά και στο ύψος των γλουτών.

Οι γυναικείες αθλητικές γκέτες είναι μοντέλα τυπικά για γυμναστήριο, τζόκινγκ ή γυμναστήριο. Τα μαύρα κολάν είναι τα πιο δημοφιλή επειδή μπορούν να ταιριάζουν με διαφορετικά χρώματα ρούχων. Το μαύρο χρώμα εναρμονίζεται εξίσου καλά με τα σκούρα χρώματα καθώς και με τα λαμπερά. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια αθλητική στολή που θα τονίσει το ατομικό σας στυλ.

Μεταξύ των αθλητικών κολάν, θα βρείτε επίσης εκείνα στα οποία έχουν συνδυαστεί δύο αντίθετα χρώματα. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για γυναικεία μαύρα κολάν με πολύχρωμα ένθετα με τη μορφή φανταχτερών μοτίβων στα πόδια. Τέτοια μοντέλα σίγουρα θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλες γυναίκες που ασκούνται στο γυμναστήριο.

Το τέλειο κολάν για το καλοκαίρι είναι τα κοντά μοντέλα, που αποτελούν τον τελευταίο τύπο αυτού του τύπου ρούχων. Αντικαθιστούν τέλεια τα σορτς, ταιριάζουν στο σώμα πολύ καλύτερα και το υλικό είναι πιο προσαρμοσμένο στη σωματική δραστηριότητα - επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Μοντέρνα χρώματα κολάν

Τα μαύρα κολάν είναι τα πιο μοντέρνα, γιατί κάνουν λεπτή οπτικά τη φιγούρα και είναι τα πιο καθολικά. Για αρκετές εποχές, τα κομψά μπεζ κολάν για γυναίκες ήταν δημοφιλή - αυτό το χρώμα είναι σύμφωνο με την τάση για γυμνές αποχρώσεις. Οι πελάτες μας παραγγέλνουν πολύ συχνά μοντέλα με μοτίβα που είναι εξαιρετικά μοντέρνα πρόσφατα, όπως και τα γκρι κολάν. Πού να αγοράσετε μακριά αθλητικά παντελόνια και άλλα σε αυτά τα χρώματα; Φυσικά, στο κατάστημα Bolf!

Με τι να φορέσω κολάν;

Μπορείτε να φορέσετε γυναικεία κομψά κολάν με γυναικείες μπλούζες και πουκάμισα, γιατί αυτά τα μοντέλα δεν διαφέρουν πολύ από τα παραδοσιακά παντελόνια. Φορέστε αθλητικές γκέτες με αθλητικά ρούχα. Τα παντελόνια με μοτίβα φαίνονται καλά τόσο με ένα φαρδύ γυναικείο μπλουζάκι όσο και με μια εφαρμοστή κορυφή.

Πώς μπορώ να παραγγείλω κολάν στο κατάστημα Bolf;

Αν σας άρεσε η τιμή, η ποιότητα και ο σχεδιασμός των προϊόντων μας, επιλέξτε το μέγεθός σας (πληροφορίες για τις διαστάσεις παρέχονται στον πίνακα μεγεθών), προσθέστε τα στο καλάθι και πληρώστε για αγορές. Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν παράδοση για παραγγελίες από 100 PLN. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (24 ώρες), το πακέτο θα σας παραδοθεί εντός δύο ημερών.

pixel