Ανδρικά Παντελόνια Chinos

Αριθμός προϊόντων:45
Sizes
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Χρωμα
Τιμή
Μάρκα
Προσφορά
Υλικό
Πρότυπο
Κατάλληλος
Τύπος Προϊόντος

Κάθε άντρας που ενδιαφέρεται έστω και λίγο για τη μόδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ανδρικό κινέζικο στην γκαρνταρόμπα του. Αυτοί οι τύποι παντελονιών εκτιμώνται από τους άνδρες κυρίως για την άνεση του φορέματος, αλλά και το εύρος των δυνατοτήτων όσον αφορά τη δημιουργία διαφορετικών στυλ για διάφορες περιστάσεις. Τα ανδρικά chino παντελόνια, τα οποία διατίθενται στην προσφορά του καταστήματος Bolf, χαρακτηρίζονται κυρίως από υψηλή ποιότητα. Είναι κατασκευασμένα από υλικά καλής ποιότητας, χάρη στα οποία όχι μόνο είναι άνετα, αλλά εγγυώνται και μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης. Λόγω των διαφόρων αναγκών των πελατών μας, φροντίσαμε η γκάμα μας να βασίζεται σε παντελόνια σε διάφορα χρώματα. Αυτό επιτρέπει σε κάθε άντρα να επιλέξει ανδρικό chino παντελόνι προσαρμοσμένο σε μια δεδομένη κατάσταση, αλλά και στο στυλ που θέλει να δημιουργήσει. Εξοικειωθείτε με την προσφορά μας και επιλέξτε παντελόνια που θα τονίσουν το στυλ σας.

Τι είναι τα αντρικά chinos;

Τα αντρικά τσινό είναι παντελόνια από μαλακό υλικό (πιο συχνά βαμβάκι με πρόσμιξη ελαστάνης), τα οποία δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του αμερικανικού στρατού. Το χαρακτηριστικό τους είναι δύο πλάγιες τσέπες στο μπροστινό μέρος και δύο τσέπες στο πίσω μέρος του παντελονιού.

Ανδρικό κινέζικο παντελόνι - τύποι

Εκτός από τις χαρακτηριστικές τσέπες, το ανδρικό chino παντελόνι διακρίνεται από το κόψιμο των ποδιών. Τα πόδια μπορούν να έχουν μια κανονική γραμμή, δηλαδή ίσια ή λεπτά, πιο προσαρμοσμένα στο σχήμα.

Ανδρικό παντελόνι chino - δημοφιλή χρώματα

Τα πιο δημοφιλή μεταξύ των ανδρών είναι τα μαύρα chinos, τα οποία έχουν τον πιο καθολικό χαρακτήρα. Τα ανδρικά μαύρα chinos μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τη δημιουργία κομψών στυλ, αλλά και εκείνων σε casual ή streetwear στιλ. Οι άντρες είναι εξίσου πρόθυμοι να φορέσουν σκούρο μπλε ναυτικό, μοντέλα σε μπορντό χρώμα, αλλά και γκρι ανδρικά τσινό. Τα αντρικά chinos με χρώμα καμήλας αποδεικνύονται επίσης εξαιρετικά κομψά - ήταν ένα χτύπημα των τελευταίων σεζόν! Το ανοιχτόχρωμο χρώμα του παντελονιού τα καθιστά τα τέλεια chinos για το καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με ένα λευκό λινό πουκάμισο και μοκασίνια, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κομψό ντύσιμο για διάφορες περιστάσεις

Με τι να φορέσω ανδρικό παντελόνι chino;

Τα κομψά αντρικά chinos μπορούν να φορεθούν με σχεδόν οτιδήποτε. Λειτουργούν καλά σε ημι-αθλητικές στυλιζαρίσεις, αν επιλέξετε αθλητικά παπούτσια, αθλητικά παπούτσια και ανδρικό πουκάμισο πόλο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα έξυπνο casual ντύσιμο, επιλέξτε μπορντό chinos, κομψά χαμηλά παπούτσια και ένα λευκό, απλό πουκάμισο. Σε ένα τέτοιο στυλ μπορείτε να πάτε στη δουλειά, σε ραντεβού ή συνάντηση με φίλους.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ανδρικό παντελόνι chino από το κατάστημα Bolf;

Εάν ενδιαφέρεστε για τη συλλογή ανδρικών σινιόν που διατίθεται στο κατάστημά μας, προσθέστε το προϊόν στο καλάθι σας για να κάνετε μια αγορά. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα πληρωμών, όπου θα δείτε το κόστος αγορών. Ολοκληρώστε τη διαδικασία αγοράς και θα διασφαλίσουμε ότι τα παραγγελθέντα προϊόντα θα φτάσουν σε εσάς το συντομότερο δυνατό!


ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ

Πώς να αλλάξετε την εμφάνιση των chinos σε δευτερόλεπτα;

Παρόλο που το παντελόνι chino έχει μήκος μέχρι τον αστράγαλο, δεν υπάρχει τίποτα που να τους εμποδίζει να κυλήσουν. Τα διπλωμένα κινό είναι ιδανικά για σπορ στυλ. Φαίνονται καλύτερα σε συνδυασμό με μπλουζάκι και αθλητικά πάνινα παπούτσια.

Πώς να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό ντύσιμο βασισμένο σε chinos;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ρούχο που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, προτιμήστε ανοιχτόχρωμα chinos όπως μπεζ ή γκρι. Μπορείτε να συνδυάσετε παντελόνια με ένα λινό πουκάμισο που αναπνέει και ελαφριά παπούτσια: εσπαντρίγιες ή μοκασίνια.

Πότε πρέπει να επιλέξετε τα λεπτά chinos;

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του λεπτού παντελονιού είναι η καλύτερη προσαρμογή στη φιγούρα. Οι άνδρες με λεπτό σώμα πρέπει να φτάσουν σε αυτό το είδος παντελονιού - τα εφαρμοστά παντελόνια θα τονίσουν τα πλεονεκτήματα ενός λεπτού σώματος.

pixel